doktorum banada özellikle hergün bir porsyon et yada balik yememi söyledi simdi bende onu yapiyorum hergün bir porsyon et yada balik yiyorum rahim icindeki sivilanmayi engelliyormus
Benimde anlamadığım bu zaten,birde dr tanıdık valla başkasına gitmeye korkuyorum şimdi,hayır tanıdık böyleyse diğerlerini düşenemiyorum,ama başka çarem yok,bir dr bulup bu araştırmaları yaptırmak zorundayım,her defasında da moralim daha çok bozuluyor,sağlığımda gidecek elden,anadolu yakasında var mı acaba,bir bilen dr tavsiye edecek....offf
başlık için teşekkürler.ben de böyle bir başlık düşünüyodum çok yaşa.
az çok takip edenler bilir benim de ilk denemem dış gebelikle sonuçlandı.ikincisi negatif ve en son olarak dondurulmuşlarla denedim o da negatif.dış gebelik sonrası sağ tüpümü kaybettim.ayrıca sonradan pco sorunu çıktı.eşimde de azospermi var.yani var da var daha doğrusu yok da yok.dış gebelik sonucu iç kanama geçirdim hatta ameliyat eden dr iç organlarımı serumla yıkadıklarını söyledi ,yapışıklık olmaması için.yazını okudum da sanırım bende de yapışıklık ya da sıvı birikmesi gibi problemler olmuş olabilir.ayrıca hiç genetik tanı da yaptırmadık.biraz geç olsa da bu ihtimalleri sevgili dr umun yerine benim düşünmem de biraz tuhaf değil mi ? gerçi daha konuşmadık.adetin bitince seninle konuşmak istiyorum hem muayene yapıcam dedi ama.....sonuçta orası bir tüp bebek merkezi.beni yönlendireceğine eminim ama yine de üniversite hastanesi gibi bir yere mi gitmeliyim diye düşünmüyor da değilim.sonuç ortada olmuyor......artık niyesiyle uğraşmam ve bunu bir açıklığa kavuşturmam gerekiyor sanırım.
merkezi ha deyince de değiştiremiyoruz ki.zavallı kocamım her seferinde tese olması gerekiyor.ve her tese de sperm bulma şansı daha da azalıyormuş.çünkü erkeğin yumurtalıklarına zarar veriyormuş bu durum.şu an dondurulmuş sperm var gittiğim merkezde ama merkez değiştirince yine tese lazım. CADIARZU bu yüzden kafam çok karışık :çok üzgünüm:
z@z@ cim senide ne zamandir buralarda goremiyordum artik vazmi gecti bu kiz diyordum bende??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?