tup bebekte basarisiz olanlar gelin nedenleri konusalim???

Benim yumurta toplama ve transfer Amerikan'da olacak ama kontrollerimi doktorun muayenehanesinde olacağım. Ya sen?

ben medical park bahçelievlerde ilk,
tüp bebekte 2.tedavime başlamış olacağım

sen 3 kere aşılama denemişsin.tüpte ilk denemen yani.Hayırlısı inşallah güzel haberler veririz burdan.

ben medical park bahçelievlerde ilk,
tüp bebekte 2.tedavime başlamış olacağım

sen 3 kere aşılama denemişsin.tüpte ilk denemen yani.Hayırlısı inşallah güzel haberler veririz burdan.

İnşallah...her ikimizin de son denemesi olsun, arka arkaya müjdeli haberler alalım...
Hep Pozitif Tam Pozitif :))))

ah keşke 20 olsam :) canım ben 33 yaşındayım. 40 yaşına kadar denemeyi de düşünmüyorum. Bu 1-2 yıl oldu oldu. Sonra boşvereceğim.

SEVGİLİ ARKADAŞIM İLK AŞILAMAMI 24 YAŞINDA OLDUM EN BÜYÜK HAYALİM 25 YAŞINDA ANNE OLMAKTI ŞİMDİ 29 YAŞINDAYIM HALA ANNE OLAMADIM.SAĞLIĞIM DÜZELİRSE 5. TÜP BEBEK DENEMESİNE BAŞLIYACAĞIZ YAŞADIĞIM HERŞEYDEN BİRÇOK TECRÜBELER KAZANARAK YOLUMA DEVAM EDİYORUM EĞER HAKKIMA HAYIRLI OLACAKSA ANNE OLMAK BEBEĞİMLE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR MUTLU GÜZEL GÜNLER YAŞAMAK İSTİYORUM.......................................................................................................................................................................................................GELELİM SANA 33 YAŞ HİÇTE GEÇ BİR YAŞ DEĞİL AKSİNE BİZİM GİBİ ANNE OLMAK İÇİN SABIRLA BEKLEYENLERİN BEBEKLERİNE KIYMETLİM DİYORLARMIŞ YANİ PIRLANTADAN ELMASTAN V.S HERŞEYDEN DAHA KIYMETLİ OLDUKLAR.ÇÜNKÜ AŞK ÇOCUĞU OLACAKLAR YA, ÇOK İSTİYORUZ YA. İSTERSEN 50 YAŞINDA OL HİÇ BİR ŞEY GEÇ DEĞİLDİR YETERKİ SEN İSTE. ANNEM BENİ 45 YAŞINDA DOĞURMUŞ ANNEM YAŞLANDIĞINDA BEN ONUN HERŞEYİYDİM ARKADAŞI, ELİ, KOLU, ANNESİ, AŞKI, ÇOCUĞU, AMA ERKEN AYRILDIK KADER BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRDI BENİ YALNIZ BIRAKTI SENİ EBEDİ ALEMDE EBEDİYEN BEKLEYECEĞİM DEDİ VE GİTTİ.YANİ KISACASI BENİM HAYATIM O KADAR ENGEBELERLE GEÇİYORKİ HİÇ ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM SADECE ALLAHIMA ASİLİK ETTİRMEDEN DAYANMA GÜCÜ VERMESİ İÇİN YALVARIYRUM

Sevgili Mumudihaba, yazdıkların çok doğru ve güzel şeyler. Ben zaten geç kaldım diye düşünmüyorum ve daha yeni başladım. Benim derdim pko hastası olmam. 16 yaşından beri adet düzensizliği ile uğraşıyorum. 17 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Gittiğim doktorlar uzun süre teşhis koymadan hap verip eve gönderdiler. "Evlenince geçer" diyen bile oldu kafamçokkarıştı Teşhis konduğunda 25 yaşındaydım. Bir kere kendiliğinden hamile kaldım ve 6 haftalıkken düşürdüm. Hamile kalmak için tedavi görmem gerekiyordu ve bunun için de önce evlenmem, Eşimle tanışmayı beklemem gerekti. Evlenince hemen tedaviye başladık. Doktorum doğum kontrol hapları nedeniyle (17 yıl çok uzun bir süre) yumurtalıklarımın tembelleştiğini söyledi. Glukofen verdi. 7-8 ayda ancak etkisini görürüz dedi. 1,5 senede 3 aşılama denedik. Aşılamalar dahil sadece 6 siklusta yumurtlamayı başardık. Rahmim de ters ve normalden küçük. Düşük riskim pko yüzünden normalden yüksek. OHSS riskim de yüksek ve zaten 3. aşılamada hafif ohss geçirdim. Bir de eşimin spermleri azdı, Allahtan keçiboynuzu işe yarıyor. Bu ay ilk tüp bebek denememize başlayacaktık. Geçen ay bir yumurtam varmış, pko yüzünden gelişmemiş ve kist olmuş. 1 ay daha erteledik. Kullandığım haplar ve şimdi de aldığım hormonlar yüzünden yakın gelecekte Allah Korusun daha vahim problemler yaşayabilirim. 6 ayda bir smear ve meme ultrasonu yaptırıyorum. Anne olmayı gerçekten çok istiyorum ama maddi olarak o kadar imkanım yok. Şimdi rapor için uğraşıyorum. 1.yi cepten halledeceğim. tutmazsa 2. için ssk raporu alacağım. Doktorumu seviyorum ve pko konusunda uzman. Uzun uzun konuşuyoruz ve bana tüm aşamaları anlattı. O da başarılı olmayı çok istiyor. Eşimle elimizden geleni yapıyoruz, bebeğimiz de naz yapmasın daha fazla artık gelsin istiyoruz.

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama tabi insanın başına gelmeyince anlamak çok zor yaşayan bilir. benim arkadaşımda senin rahatsızlıklarından vardı bebekten önce 5 kez ameliyat olmuş daha sonra 4 yıl bebek için uğraşmışlar aşılamayla ilk oğluna kavuştu ve doktorlar senin artık 2.cisi olmaz çok tırnak ucu kadar yumurtan kalmış demişler oda nasıl olsa olmuyor diye korunmayıda kesince şimdi bide kızı oldu rabbime sığın verince veriyor en azından senin bi teşhisin var ben 7 yıldır uğraşıyorum nebi sebep bulabiliyorlar nede bebeğim oluyor nedensiz infertilitede çok zor ama allah büyüktür benim yaşımda 33 ne olmuş sanki allah can sağlığı versin

canım ne olursun üzülme evet biraz sabır istiyo ama olacak inşallah bak bende bu ay başlıyacaktım ama dediğin gibi maddiyat bu tedavilerde bi o kadar üzüyor bizi hele bide sonuç neğatif olursa hepten yıkılıyoruz hem maddi hem manevi ama para bi şekilde ayarlanıyor ginede allah can sağlığı ve sabır versin bizimgibi olan tüm arkadaşlarada allahım tez zamanda hayırlı hamişlikler nasip etsin.....................

[bende 3 kere tüo bebekte başarısız oldum sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir hocaya gittim şimdi bir oğlum var herkeze allah muradını nasip etsin bilseydim baştan giderdim hocaya sadece okuma yakma verdi eşimle gittim dediğim gibi şimdi bir oğlum var ve ikinci çocuğa uğraşıyorum

Arkadaşlar, ben 3. kez tüp bebek denedim, 40 yaşındayım, ilk ikisi hiç tutmadı, üçüncü denemem tuttu tek yumurta üçüzü bebeklerim tek beslenme kanalına yani tek plasentaya sahipti, üçüncü ayda 13. haftada bebeklerimin hepsini kaybettim, kötü durumdayım, hiçbir konuda sağlıklı düşünemiyorum, medical park b.evlerde oldu tüm denemelerim, Allah bu yoldaki herkese yardımcı olsun...

canim çookk uzuldum gercekten...Allahim saglikli bir bebege ,kendiliginden hamile kalip dogurmayi nasip etsin insallah en kisa zamanda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…