insallah canim ben sali gunu 6. asilamami olucam insallah benim acimdan biseyler olur bu ay...pek umudum yok ama......BENİM AÇIMDAN YOK HAYATIM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA OLUR:sm_cool:
teşekkür ederim mehay haklısın 2. denemyi aldırdıktan sonra yapacağım..herşey gönlümüzce olur inşallah
insallah canim ben sali gunu 6. asilamami olucam insallah benim acimdan biseyler olur bu ay...pek umudum yok ama......
amaaaaaaaaaa moralını ozmak yok şimdiden böylede düşünme hep en güzelini düşün ve o anın tadını çıkar göreceksinki mutlusun...........................................
6. deneme demişsin hepsini mi fransada denediniz :uhm:......................................YÜCE MEVLAM HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH HAKKIMIZA EN HAYIRLI NE İSE ONU NASİP ETSİN SEVGİLYE KAL
insallah canim ben sali gunu 6. asilamami olucam insallah benim acimdan biseyler olur bu ay...pek umudum yok ama......
amaaaaaaaaaa moralını ozmak yok şimdiden böylede düşünme hep en güzelini düşün ve o anın tadını çıkar göreceksinki mutlusun...........................................
6. deneme demişsin hepsini mi fransada denediniz :uhm:......................................YÜCE MEVLAM HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH HAKKIMIZA EN HAYIRLI NE İSE ONU NASİP ETSİN SEVGİLYE KAL
evet canim hepsini fransada denedik aslinda 3. de olmustu ama bebek gelismedi ve doktorum 2. ayda gebeligi dusukle sonlandirdi..cok kotuydum zor toparlandim....
canim amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn insallah...senin kac senedir olmuyor bebek??kac senelik evlisin????
Herkese merhaba.
Hepimizin derdi ortak, umarım dileklerimiz umutlarımız en kısa zamanda, bizi daha fazla yormadan, üzmeden gerçek olur. Ben 7 yıllık evliyim tüp bebek denemesi sonucu hamile kalmıştım ancak 2,5 aylıkken kaybettik, bana yapılan hiçbir açıklama yok (sebebine dair) belki kan pıhtılaşmasından dolayı olabilirmişşşş. Sadece paylaşmak istedim.Tekrar başlamayı düşünüyoruz, bakalım bizi neler bekliyor.
9 yıllık evliyim ilk önce spontan hamile kaldım 16 haftalık hamileyken suyun erken boşalması nedeniyle alındı daha sonra yanlış kürtaj yapıldığı için rahim yapışıklığı olmuş 2 kez histeroskopi ameliyatı oldum 4 kez aşılama 4 kezde tüp bebek denedik 4.tüp bebek denememiz de tuttu ikizlerim olacaktı biri kız biri erkek 16 haftalık hamileyken kız olan bebeğimin suyu boşaldı oğlumu kurtarmak için çok çaba sarfettik ama enfeksiyon kapmıştım bu seferde çünkü kızımın plasantası içerde kalmıştı 20 haftalık hamileyken oğlumu da kaybettik 3 bebeğimi kaybettikten sonra tanı konuldu serklaj yapılması gerekiyormuş şimdi dinlenmedeyim tekrar deneyeceğiz psikolojim daha iyi olduğu zaman hamile kalabilirsem birdaha serklaj yapılacak yani herşey kader kısmet ALLAH(c.c)hayırlısını nasip etsin hepimize inşALLAH a.s
kizlar bu arada dun 6. asilamami oldum insallah size 6 mayista hayirli haberler verebilirim!!!!dua edin benim icin ne olur!!!
İNŞALLAH HAYIRLISI İSE HAKKINA TUTUNUR BEBEĞİN VE SENİ HİÇ BIRAKMAMACASINA BİR ÖMÜR MUTLU OLURSUNkizlar bu arada dun 6. asilamami oldum insallah size 6 mayista hayirli haberler verebilirim!!!!dua edin benim icin ne olur!!!
allah Hepinizin Gönlüne Göre versin Arkadaşlar
bende mayısta 3.aşılamamı Olup tutmazsa Tüpe Geçmek istiyorum allahın izni ile..
meyaHcım Sen neden 6.kez aşılama oluyorsun doktorunmu tavsiye ediyor benım doktorum 3aşılamadan sonra gerek yok dedide merak ettim Senınkini ? inşallah budefa meleğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?