tup bebekte basarisiz olanlar gelin nedenleri konusalim???

BENİM AÇIMDAN YOK HAYATIM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA OLUR:sm_cool:
insallah canim ben sali gunu 6. asilamami olucam insallah benim acimdan biseyler olur bu ay...pek umudum yok ama......
teşekkür ederim mehay haklısın 2. denemyi aldırdıktan sonra yapacağım..herşey gönlümüzce olur inşallah

hadi hayirlisi canim...bence aldirdiktan sonra olucak hemde kendiligindenŞeniz

MEHAY CIM SENİN BENİM VE BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN TANIDIĞIMIZ YADA TANIMADIĞIMIZ HERKEZİN ALLAH(C.C)YARDIMCISI OLSUN :enbuyukkk:

canim amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn insallah...senin kac senedir olmuyor bebek??kac senelik evlisin????

canim amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn insallah...senin kac senedir olmuyor bebek??kac senelik evlisin????

9 yıllık evliyim ilk önce spontan hamile kaldım 16 haftalık hamileyken suyun erken boşalması nedeniyle alındı daha sonra yanlış kürtaj yapıldığı için rahim yapışıklığı olmuş 2 kez histeroskopi ameliyatı oldum 4 kez aşılama 4 kezde tüp bebek denedik 4.tüp bebek denememiz de tuttu ikizlerim olacaktı biri kız biri erkek 16 haftalık hamileyken kız olan bebeğimin suyu boşaldı oğlumu kurtarmak için çok çaba sarfettik ama enfeksiyon kapmıştım bu seferde çünkü kızımın plasantası içerde kalmıştı 20 haftalık hamileyken oğlumu da kaybettik 3 bebeğimi kaybettikten sonra tanı konuldu serklaj yapılması gerekiyormuş şimdi dinlenmedeyim tekrar deneyeceğiz psikolojim daha iyi olduğu zaman hamile kalabilirsem birdaha serklaj yapılacak yani herşey kader kısmet ALLAH(c.c)hayırlısını nasip etsin hepimize inşALLAH a.s

Herkese merhaba.
Hepimizin derdi ortak, umarım dileklerimiz umutlarımız en kısa zamanda, bizi daha fazla yormadan, üzmeden gerçek olur. Ben 7 yıllık evliyim tüp bebek denemesi sonucu hamile kalmıştım ancak 2,5 aylıkken kaybettik, bana yapılan hiçbir açıklama yok (sebebine dair) belki kan pıhtılaşmasından dolayı olabilirmişşşş. Sadece paylaşmak istedim.Tekrar başlamayı düşünüyoruz, bakalım bizi neler bekliyor.

canim bebegin saglikli degilmis demekki..neticede tup bebekle olmus yine olur insallah uzulme...

canim cok zor gunler gecirmissin gercekten o anki psikolojini anliyorum ben bir dusukte bile 2 aylik olmasina ragmen perisan olmustum cunku kendiliginden dusmemisti benim bebek gelismedigi icin doktorum ilac verdi ve onla dusuk yaptim aglaya aglaya aldim ilaci 2 doktorda bebek gelismiyor dedi kese buyuyordu sadece..mahvolmustum seni cok iyi anliyorum!!!

kizlar bu arada dun 6. asilamami oldum insallah size 6 mayista hayirli haberler verebilirim!!!!dua edin benim icin ne olur!!!

kizlar bu arada dun 6. asilamami oldum insallah size 6 mayista hayirli haberler verebilirim!!!!dua edin benim icin ne olur!!!

Sevgili mehay güzel haberlerini bekliyoruz. Allah sana ve bizlere inşallah anne olmayı nasip eder. Tabi sağlıklı ve hayırlısıyla.

inşallah tutar, sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sonunda güzel bebeğini kucağına alırsın mehay...

İNŞALLAH HAYIRLISI İSE HAKKINA TUTUNUR BEBEĞİN VE SENİ HİÇ BIRAKMAMACASINA BİR ÖMÜR MUTLU OLURSUN

kizlar hepinize tesekkur ederim insallah bu sefer olur hepimize versin mevlam en yakin zamanda!!!

allah Hepinizin Gönlüne Göre versin Arkadaşlar
bende mayısta 3.aşılamamı Olup tutmazsa Tüpe Geçmek istiyorum allahın izni ile..
meyaHcım Sen neden 6.kez aşılama oluyorsun doktorunmu tavsiye ediyor benım doktorum 3aşılamadan sonra gerek yok dedide merak ettim Senınkini ? inşallah budefa meleğine kavuşursun

canim cunku ilk 3 asilama tutmassa tupe geciliyor benim 3. asilamam tutmustu ama bebek gelisemedi ve hapla dusurmek zorunda kaldim...doktorumda asilamayla oldugu icin 3 asilama daha yapmayi onerdi...bu seferde olmassa tupe gecicez ..ama insallah olur bu sefer yoruldum artik cok yiprandim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…