tup bebekte basarisiz olanlar gelin nedenleri konusalim???

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
bu arada dün tedavi olduğum yere gittim kontrole dr çağırmıştı.muayene etti.hazır olduğum an başlayabilirmişiz öyle dedi.bir dahaki denemede genetik tanı,co-culture gibi yöntemler önerdi.genetik tanı yapılmasında ısrar etti.çünkü döllenen 19 embriyodan 7 si 8 hücreye gitmişti.onların da gelişimlerinin durmuş olmasından şüpheleniyor.rahime tutunmada sorun olmadığını düşünüyor.Ama ben yine de başka bir yerden randevu aldım yarın oraya gidicem.derdimi oraya da anlatayım bakayım.Aklımda soru işareti kalmasın.

merhaba arkadaşlar sorunumuz aynı galiba .Benimde eşimin sperm sayı ve hareketliliği az .Aşılama denemedik.6 ay clomid kullandım ben doğal yolla olması için 1,5 yıl bekledik olmayınca aşılamaya gerek yok direk tüp yapalım dedi.ilk denememde 16 yumurtadan 8i döllendi.İlk transferde 2 embriyo koydular kaliteli diye tutmadı.2,ve 3.transferlerim 3 ve 1 embriyoyla dondurulmuşlaru bitirerek oldu.Sonuç yine negatif.Benimde rahim kalınlığım hiç 8i geçmedi.en son transferim 7,2 ile yapıldı

SON TAHLİLİ 21 NİSANDA ALDIM ve ertesi gün yeni bir merkezle görüşmeye gittim
Bugünde adet oldum nu ay dinlenmem gerekiyor mayıstaki adetimle 2,microya başlıcaz

Bu arada prof.İbrahim SARAÇOĞLU bu ara tvlarda ve kitabında da okudum..Keçiboynuzu ne kadar kullanınca 40 milyona çıktı sayı arkadaşım bide nasıl ne sıklıkla kullanıyor eşin

Allah hepimizn yardımcısı olsun

Sevgili nges, eşim aşılama gününden 1 hafta öncesinde akşamları 2-3 tane yiyordu. Önceleri harnup pekmezi denedi ama bağırsaklarını fazla çalıştırınca doğal keçiboynuzu yemeyi tercih etti. Keçiboynuzu kürüne sürekli devam etmek gerekiyormuş. Bırakınca vücut eski haline dönüyormuş. eşim çok alıştı ve şimdi sabah akşam işe gidip gelirken arabada 2-3 tane kemiriyor :) Bu ay ilk mikro denemesini yapıcaz. ben dün regl oldum. eşimin sperm durumunu mayıs ortası göreceğiz..

arkadaşım eğer kaynatıp suyunu içebilirse saraçoğlunun sitesindeki kürü de uygulayabilirsin

bulamazsan ben kitaptan bakar yazarım sana

iyi haberlerini bekliyorum takip edicem

arkadaşım eğer kaynatıp suyunu içebilirse saraçoğlunun sitesindeki kürü de uygulayabilirsin

bulamazsan ben kitaptan bakar yazarım sana

iyi haberlerini bekliyorum takip edicem

Benim mikro 20 Mayıs'a kaldı maalesef Dün kontrole gittim. Geçen aydan bir yumurta gelişmiş ama çatlamamış, kist olmuş. Bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım, inşallah kist yokolursa gelecek ay iğnelere başlayacağım. Bu aya çok hazırdım şimdi 4 hafta daha. Her olumsuzlukta hamiş kalma umutlarım zayıflıyor Kötü Kazen

canim daha 20 yasindasin boyle dusunme..............

Mehaycım canım uzun zaman oldu görüşemedik nasılsın ne alemdesin.....Tekrar aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun canım inşallah bu sefer yüzünü güldürür rabbim....Dualarım her zaman seninle canım sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum kendine dikkat et ve bol bol dua et canım.....sevgiler.....

kızlar selam inşaallah hiçbirimizin cabaları boşa gıtmes ya bişiy soracam ikrar vardı hanı moderatör hiç girmiyıo bılgınız varmı a.s.

canım ben de dün adet oldum bu ay yumurtalıklarımın dinlenmesi için yeni doktorum ara verelim dedi.antibiyotiğe başlıcam adetin 10.günü ve ben de mayısın 20-23 ü gibi adet olurum ve tedaviye başlamış olurum.Yani aynı dönemde başlıyoruz.

Hadi hayırlısı aynı anda müjdeli haberler vericez inşallah.Buna inanalım eşlerimize bol bol keçiboynuzu yedirtelim bide havuç kürü canım bunuda yeni okudum ibrahim saraçoğlundan...

Bu arada sen nerde tedavi oluyorsun

Benim yumurta toplama ve transfer Amerikan'da olacak ama kontrollerimi doktorun muayenehanesinde olacağım. Ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…