Cift embriyo kanunda 35 yas ustu ama bu doktorunuzun insiyatifine kalmis. Cift embriyo koyup tek gosterebiliyolar. Mesela biz de cift istedik (biri olmazsa belki digeri tutunur diye baska denemicektik ) ilk denemede ikiside tutundu cok sukur saglikla da dogdular.
Aminnn rabbim hayirla bakabilecek herkese nasip etsin. Transferden sonra bi belirti aramadim. Malum onca hormon ilaci aliyoruz ister istemez karnimiz sisiyo agriyo goguslerde cabasi. Sadece 9.gun aksam idrar testi yapmistim hemen cikmisti. 10.gunde zaten doktor cagirmisti kan vermistim. 600 kusurlarda cikmisti doktor degerlere gore yorum yapilmaz ama ikiside tutmus olabilir demistiÇok şükür yawrularınızı almışsınız kucağınızaRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde banada ilk denememiz yumurta rezervim düşük çıkmıştı o yüzden 3 senedir gebelik istiyoruz çift embriyo transfer edildi acaba belirtiniz varmıydı?
Aminnn rabbim hayirla bakabilecek herkese nasip etsin. Transferden sonra bi belirti aramadim. Malum onca hormon ilaci aliyoruz ister istemez karnimiz sisiyo agriyo goguslerde cabasi. Sadece 9.gun aksam idrar testi yapmistim hemen cikmisti. 10.gunde zaten doktor cagirmisti kan vermistim. 600 kusurlarda cikmisti doktor degerlere gore yorum yapilmaz ama ikiside tutmus olabilir demisti
Bende çift istiyorum nasip olursa biri tutmazsa diğeri tutar diye . Tekrar denemeye durumumuz olmayabilir . Ama eşim erken doğum falan olur diye korkuyor
Biz üç tane koyduracağız ama 3.günArkadaşlar merhaba sitede yeniyim bana da yardımcı olur musunuz. 2 yıllık evliyim çikolata kistlerim var çocuğumuz olmadı tüp bebek denedik ilk defa negatif oldu. İlkten çift emriyo için riskli olur dedi dr bizde tek emriyo koydurduk şimdi çift emriyo düşünüyoruz. Çift emriyo koydurup başarıya sağ salim ulaşan var mı??
Ikiz olursa tabi en buyuk riski erken dogum. Olursa yaninizda birinin olmasi gerekecekBende çift istiyorum nasip olursa biri tutmazsa diğeri tutar diye . Tekrar denemeye durumumuz olmayabilir . Ama eşim erken doğum falan olur diye korkuyor
Biz üç tane koyduracağız ama 3.gün
Bir tanesi Düşük kaliteli olduğu için sanırım tutmama ihtimali yüksek dedi doktorSanırım üçüz yasal değil diye biliyorum
Çikolata kisti de var engel oluyor dedi ayrıca tutunmayaSanırım üçüz yasal değil diye biliyorum
Çikolata kisti de var engel oluyor dedi ayrıca tutunmaya
Ikiz olursa tabi en buyuk riski erken dogum. Olursa yaninizda birinin olmasi gerekecek
Çok mutlu oldum adınıza hayırlı olsun. Analı babalı büyüsünlerCift embriyo kanunda 35 yas ustu ama bu doktorunuzun insiyatifine kalmis. Cift embriyo koyup tek gosterebiliyolar. Mesela biz de cift istedik (biri olmazsa belki digeri tutunur diye baska denemicektik ) ilk denemede ikiside tutundu cok sukur saglikla da dogdular.
O da artik kader kismet isi. Sen isini saglama al rabbim ne kismet ederse artik. Ben ikizlerimi 38.haftanin basinda dogurdum ama 29.haftadan itibaren kasilmalarim vardi 4 gun hastanede yattip cikmistim.
Hayırlısı olsun canım inşallah tabi ki taktiri ilahi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun rabbim. Benimde çikolata kistlerim var 8cm di ama küçülmüşler 5e inmişler denemediğim ot kalmadı onlar mı küçülttü bilmiyorum. Ama tutmadı tabi bebeğimiz maddi manevide yoruyorBiz üç tane koyduracağız ama 3.gün
Evet tabiki ama pek şans yok yani benceAnladım hayırlısı olsun canım 1 tane olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?