Onun içinde özel bi test yaptırması lazım .. ilkinde istenmiyor bu sonuçlar . Genetik dna va gibi ..Bence biraz nasip işi bu işler.0 morfolojiyle doğal yoldan hamile kalan bile var .Daha çok DNA hasarı önemli diye biliyorum ben .Sonuçta tüp bebekte en iyi spermi seçiyorlar .
Bence en başından istenmesi lazım.O kadar para döküyoruz herşeyi sonradan yapıyorlar .Ama antioksidan tedavisi görüyorsa erkek büyük oranda düşüyor DNA hasarı .Onun içinde özel bi test yaptırması lazım .. ilkinde istenmiyor bu sonuçlar . Genetik dna va gibi ..
Vallla benimde çok kafama takıldı ama bizde yapmadık . Almanyada zaten yapan doğru düzgünbyer bulamadık . Bulduğumuz yer randevuyu tüp bebeğe başladıktan sonraya verdi .. allah büyüktür dedik başladık benimkiler 6 güne kadar geldi . Ama sadece birtane dondurdular . Doktorum dna hasarı olsa 3 gün den ileri gidemiyolar dedi . 3 gün takılan hastalarda dna hasar bakıyoruz dedi . Bakalım transfer olucam yakındaBence en başından istenmesi lazım.O kadar para döküyoruz herşeyi sonradan yapıyorlar .Ama antioksidan tedavisi görüyorsa erkek büyük oranda düşüyor DNA hasarı .
İnşallah olur canım .Bizde erkek sorunu var malesef .Önümüzdeki ay başlayacağım bende tüp bebeğe .Bizde çok az sperm var .600 bin felan .ama 3-4 aydır eşim antioksidan tedavisi felan görüyor .O yüzden bizde yaptırmadık DNA hasarı .Vallla benimde çok kafama takıldı ama bizde yapmadık . Almanyada zaten yapan doğru düzgünbyer bulamadık . Bulduğumuz yer randevuyu tüp bebeğe başladıktan sonraya verdi .. allah büyüktür dedik başladık benimkiler 6 güne kadar geldi . Ama sadece birtane dondurdular . Doktorum dna hasarı olsa 3 gün den ileri gidemiyolar dedi . 3 gün takılan hastalarda dna hasar bakıyoruz dedi . Bakalım transfer olucam yakında
Proxxed pluss tavsiye ederim .. bizim 2 milyondan 4 milyona çıkarmıştı .. ayrıca keçiboynuzu kürü .. rabbim kolaylık versin sizlerede canım süreç zor ..İnşallah olur canım .Bizde erkek sorunu var malesef .Önümüzdeki ay başlayacağım bende tüp bebeğe .Bizde çok az sperm var .600 bin felan .ama 3-4 aydır eşim antioksidan tedavisi felan görüyor .O yüzden bizde yaptırmadık DNA hasarı .
Evet canım onu kullanıyor eşim bayadır, zaten Daha azdı bu ilaç artırdı .Proxxed pluss tavsiye ederim .. bizim 2 milyondan 4 milyona çıkarmıştı .. ayrıca keçiboynuzu kürü .. rabbim kolaylık versin sizlerede canım süreç zor ..
Evet hayatım vitamin harika bişey gerçekten .. bakalım hakkınızda hayırlısı olsun size 1 tanesi yetecek öyle sayıya takılmayın .. hastane çok önemli laboratuvar çok önemli.. gerisi takdir ilahiEvet canım onu kullanıyor eşim bayadır, zaten Daha azdı bu ilaç artırdı .
Bahçeci de yaptırıyoruz canım .Bazen erkek infertilitesi çok zor diyorlar , korkuyorum açıkçasıEvet hayatım vitamin harika bişey gerçekten .. bakalım hakkınızda hayırlısı olsun size 1 tanesi yetecek öyle sayıya takılmayın .. hastane çok önemli laboratuvar çok önemli.. gerisi takdir ilahi
Bende bahçeci hastasıyım canım .. doktorunuz kim acebaBahçeci de yaptırıyoruz canım .Bazen erkek infertilitesi çok zor diyorlar , korkuyorum açıkçası
Biz Diyarbakırdayız canım .Zeki Akkum ile başlayacağız .Bu hafta ilk muayenemi olacağım .Bakalım ne olacak :) Bahçeciyi genel olarak iyi diye duyduğum için tercih ettim , inşallah güzel sonuçlar alırızBende bahçeci hastasıyım canım .. doktorunuz kim acebabiz sabri cav kaytardayız .. kendisi muhteşem bi insan . Heeşeyden önce insalık yönü ile yaklaşıyo .. arkadaş yoldaş dertaş oluyo gerçekten çok memnun kaldım
İnşallah canım bizimkide erkek infertilesi sizin sonjçlar nasıl ? Biz sperm en son verdiğimizde morfoloji 4 ileri hız 40 sayı 1 totalde 4 milyon 1 cc de 2 milyon 500 bin gibi bişeydi ..Biz Diyarbakırdayız canım .Zeki Akkum ile başlayacağız .Bu hafta ilk muayenemi olacağım .Bakalım ne olacak :) Bahçeciyi genel olarak iyi diye duyduğum için tercih ettim , inşallah güzel sonuçlar alırız
Bizim toplam 1 milyon bile değil canım .yavaş ileri ve yerinde hareketli vardı çok az .Morfoloji ölçülemiyor malesef sayı az olduğu için .Ama bizim başta bu kadar bile yoktu .Açıkcası umutluyum , inşallah çok bekletmez Rabbim .İnşallah canım bizimkide erkek infertilesi sizin sonjçlar nasıl ? Biz sperm en son verdiğimizde morfoloji 4 ileri hız 40 sayı 1 totalde 4 milyon 1 cc de 2 milyon 500 bin gibi bişeydi ..
İnşallah canım .. sebebini biliyomusunuz ? Hormonlara bakıldımı bizda lh fsh yüksek duruyodu lh normale dönmüş hala fah yüksek ama .5 gazla normal olması gerekenden çokta değil ama .Bizim toplam 1 milyon bile değil canım .yavaş ileri ve yerinde hareketli vardı çok az .Morfoloji ölçülemiyor malesef sayı az olduğu için .Ama bizim başta bu kadar bile yoktu .Açıkcası umutluyum , inşallah çok bekletmez Rabbim .
Herşey normal kuzum .genetik de temiz .Bizde anlamadık sebebiniİnşallah canım .. sebebini biliyomusunuz ? Hormonlara bakıldımı bizda lh fsh yüksek duruyodu lh normale dönmüş hala fah yüksek ama .5 gazla normal olması gerekenden çokta değil ama .
Erkek infertilesinde hiç birşey bilinmiyor . Mağlesef . Ne basıl düzeleceğini biliyorlar ne neden olduğunu .Herşey normal kuzum .genetik de temiz .Bizde anlamadık sebebinibelki bir yerde tıkanıklık var , ama bunun anlaşılması çok zormuş
Bazen diyorum keşke bende sorun olsaydı , belki kolay çözülürdü diye .Nasip artık ne yapılımErkek infertilesinde hiç birşey bilinmiyor . Mağlesef . Ne basıl düzeleceğini biliyorlar ne neden olduğunu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?