Bizimki herhangi bir sey soylemedi bununla ilgili. Forumlarda bir suru tetkiklerden bahsetmis arkadaslar ama yapilmadi diye dusunmeye basladim, uzuluyorumBenim de ilk denemem negatif oldu malesef ki. Sonuç öğrendikten 3 gün sonra regl oldum doktora gittim ikinci transfer için ilaçlara başladım.Bu sırada Eşime ve bana kromozom testi yapıldı. Bir sorun çıkmadı, transfer gerçekleşti şu an beklemedeyim.
15 nisan ilk transferimdi. 28nde negatifi gördüm. 17 mayısta da ikinci transfer oldu. Bence üzülmeyin doktorunuz neyi uygun gördüyse o doğrudur içiniz rahat olsun. Tüp bebek kişiye özel tedaviBizimki herhangi bir sey soylemedi bununla ilgili. Forumlarda bir suru tetkiklerden bahsetmis arkadaslar ama yapilmadi diye dusunmeye basladim, uzuluyorumsiz ne zaman denediniz negatif oldu? Ara vermediniz o halde dogru mu
Muhakkak oyle ama ne bileyim genetik testleri veta histerokopi gibi tetkikleri gorunce acaba bir seyler gozden mi kaciyor acaba diye dusunmeden yapamadim. Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin. Umarim pozitif sonucu gorursunuz :)15 nisan ilk transferimdi. 28nde negatifi gördüm. 17 mayısta da ikinci transfer oldu. Bence üzülmeyin doktorunuz neyi uygun gördüyse o doğrudur içiniz rahat olsun. Tüp bebek kişiye özel tedavi
Benimde birinci ve 2. Deneme arasında bi fark olmadı. 2. Tuttu ama düşük oldu. Öyle olunca ekstra testlere gectik genetik analiz pgt histereskopi yapıldı ekstradan. Bunların hepsi ekstra para demek aynı zamanda. Bi sıkıntı olmadan yada tekrarlayan başarısızlık olmadan istenmiyo o yüzden. bahsettiğim işlemlerle 30 bine yakın tuttu. 3. Deneme kalan embriyoları dondurduk. O yüzden hemen diğer testler istenmez. İnşallah ikinci denemenizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.Benim de ilk denemem negatif oldu malesef ki. Sonuç öğrendikten 3 gün sonra regl oldum doktora gittim ikinci transfer için ilaçlara başladım.Bu sırada Eşime ve bana kromozom testi yapıldı. Bir sorun çıkmadı, transfer gerçekleşti şu an beklemedeyim.
Bizim sorunumuz da sebepsiz infertilite, ama bir sürü tetkik yaptı, ilk tüp negatif, ikinciyi histerekopi yapmadan yapmam dedı, ve rahım ıcı bagısıklık testı de yapıcak.. Bence arastırılması gerekır.. Maddi manevi cok yıpratıcı bır sürec...Arkadaslar merhaba.
2 kez basarisiz asilama ve bugun de tup bebek denemesinin basarisiz oldugunu ogrendim. Doktoru aradim hemen ikinciyi deneyecegimizi, adet oldugumda kontrole gitmemi soyledi.
Sizin doktorlariniz da dogrudan ikinciyi mi onerdi yoksa nedenini arastirmak icin tetkikler yapti mi?
Bizim durum sebepsiz infertilite. Hormon degerlerim iyi. Yumurta ve spermde herhangi bir sorun yok. Rahim filmi temiz. 5 tane kaliteli embriyomuz vardi. 3 tane kaldi.
Belirsizlik beni de rahatsiz eden aslinda, ne oldugu belli olsa ona gore bir islem yapilir. Elimizdeki embriyolarin hepsini tuketmemiz lazim smdiden strese sokmayalim anne adayini, ondan sonra bakariz diyo. Ee ben ayni sureci tekrar yasadigimda daha cok strese girmeyecek miyim? Maddi kismini gectim artik, onu dusunmuyoruz, bu defa da ucrette indirim yapalim gibi bisey asla olmuyor bunu bir sektore donusturmusler cunku. Bastan bizden belli bir ucret aldilar sonra ilk transferde dondurulmus embriyoyu cozdurmek icin ayri ucret aliyorz dediler, sacma sapan bir suru olaylar...Benimde birinci ve 2. Deneme arasında bi fark olmadı. 2. Tuttu ama düşük oldu. Öyle olunca ekstra testlere gectik genetik analiz pgt histereskopi yapıldı ekstradan. Bunların hepsi ekstra para demek aynı zamanda. Bi sıkıntı olmadan yada tekrarlayan başarısızlık olmadan istenmiyo o yüzden. bahsettiğim işlemlerle 30 bine yakın tuttu. 3. Deneme kalan embriyoları dondurduk. O yüzden hemen diğer testler istenmez. İnşallah ikinci denemenizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz.
Tesekkur ederim, bir arastirayimKaliteli embriyolarla başarısızlık olduğunda, bazı doktorlar rahmin embriyoyu tutma zamanıyla ilgili ERA testi yapıyor, onu da araştırabilirsiniz.
Rahim filmi cekilmis miydi peki? Ben dd histeroskopiyi merak ediyorum aslinda. Pazartesi gidicez dr a sorucam bakalim. Tesekkur ederim cokBizim sorunumuz da sebepsiz infertilite, ama bir sürü tetkik yaptı, ilk tüp negatif, ikinciyi histerekopi yapmadan yapmam dedı, ve rahım ıcı bagısıklık testı de yapıcak.. Bence arastırılması gerekır.. Maddi manevi cok yıpratıcı bır sürec...
Evet rahım fılmıni geçen yıl çekilmiştim, histerekopi için de rahim yatagın cok düzgün belki bişey çııkmıcak ama emin olmak istiyorum dedı, ultrasondan göremediğimiz minik polip ler varsa tutunmayı engelliyor olabılır dedı, 5aa embrıyolar tutunmadı hersey yolundayken..Rahim filmi cekilmis miydi peki? Ben dd histeroskopiyi merak ediyorum aslinda. Pazartesi gidicez dr a sorucam bakalim. Tesekkur ederim cok
Ne zaman yapacak acaba zor bir islem miymis ben bir arkadastan duydum ama arastirmadim tam anlamiylaEvet rahım fılmıni geçen yıl çekilmiştim, histerekopi için de rahim yatagın cok düzgün belki bişey çııkmıcak ama emin olmak istiyorum dedı, ultrasondan göremediğimiz minik polip ler varsa tutunmayı engelliyor olabılır dedı, 5aa embrıyolar tutunmadı hersey yolundayken..
Yoo deılmıs 10dklık Bı ıslem, anestezılı yapıyormus zaten, adet sonrası yapılcak, adet olmayı beklıyorumNe zaman yapacak acaba zor bir islem miymis ben bir arkadastan duydum ama arastirmadim tam anlamiyla
Ne zaman olmustu transferiniz? Ben de adetimi bekliyorum ama ilaclar nedeniyle ne kadar gec olacagimi bilemiyorum.Yoo deılmıs 10dklık Bı ıslem, anestezılı yapıyormus zaten, adet sonrası yapılcak, adet olmayı beklıyorum
9 Nisanda transfer olmustum daha 1 adet gecirdim, doktor 2 adet gecırdıkten sonra baslayabılırz demıstı, hıstereskopı sonucuna gore tekrar konuscaz, bır de rahım ıcı bagısıklık testı yapıcak.. Ben de su an 2. Adetimi bekliyorum 4 günlük gecikmem var..Ne zaman olmustu transferiniz? Ben de adetimi bekliyorum ama ilaclar nedeniyle ne kadar gec olacagimi bilemiyorum.
Nedemek. Embriyolarınız donduruldugu için artık genetik arastırma pgt yapılamaz zaten. Histereskopi yapılabilir belki çizik atmak için. Görüşün doktorunuzla şansı artırmak için ne yapabiliriz diye. İçinize sinmezse sinen bi doktorla embriyolarınızı taşıyarak devam edebilirsiniz. Burda tasıtan arkadaslar vardı.Belirsizlik beni de rahatsiz eden aslinda, ne oldugu belli olsa ona gore bir islem yapilir. Elimizdeki embriyolarin hepsini tuketmemiz lazim smdiden strese sokmayalim anne adayini, ondan sonra bakariz diyo. Ee ben ayni sureci tekrar yasadigimda daha cok strese girmeyecek miyim? Maddi kismini gectim artik, onu dusunmuyoruz, bu defa da ucrette indirim yapalim gibi bisey asla olmuyor bunu bir sektore donusturmusler cunku. Bastan bizden belli bir ucret aldilar sonra ilk transferde dondurulmus embriyoyu cozdurmek icin ayri ucret aliyorz dediler, sacma sapan bir suru olaylar...
Hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim, tesekkur ederim ilginiz icin
Insallah guzel haberlerinizi aliriz9 Nisanda transfer olmustum daha 1 adet gecirdim, doktor 2 adet gecırdıkten sonra baslayabılırz demıstı, hıstereskopı sonucuna gore tekrar konuscaz, bır de rahım ıcı bagısıklık testı yapıcak.. Ben de su an 2. Adetimi bekliyorum 4 günlük gecikmem var..
Evet onu soracagim cok tesekkur ederim. Benm yasadigim ilde tup bebek merkezi maalesef yok, kendi doktorum ayri, transferi yapan ayri. Bu nedenle de saglikli bir islem oldugunu dusunmuyorum cok. Farkli bir tup bebek merkeziyle anlasildiginda embriyo tasima nasil oluyor acaba? Maaliyeti konusunda bilginiz var midir?Nedemek. Embriyolarınız donduruldugu için artık genetik arastırma pgt yapılamaz zaten. Histereskopi yapılabilir belki çizik atmak için. Görüşün doktorunuzla şansı artırmak için ne yapabiliriz diye. İçinize sinmezse sinen bi doktorla embriyolarınızı taşıyarak devam edebilirsiniz. Burda tasıtan arkadaslar vardı.
Yok ben yaptırmadım. Ama okumuştum burda yaptıranlar vardı. Bulabilirseniz onlara sorun ya da arayıp merkezlerden bilgi alabilirsinizEvet onu soracagim cok tesekkur ederim. Benm yasadigim ilde tup bebek merkezi maalesef yok, kendi doktorum ayri, transferi yapan ayri. Bu nedenle de saglikli bir islem oldugunu dusunmuyorum cok. Farkli bir tup bebek merkeziyle anlasildiginda embriyo tasima nasil oluyor acaba? Maaliyeti konusunda bilginiz var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?