Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

Sonucun şuan kesin değil o zaman umarım pozitifdir. Allah hayırlısını versin ama sonuç negatif olursada üzülme çünkü herşeyde bir hayır vardır ben üç kere hamile kaldım ama sonuçları hep hüsrandı. Çok acılar çektim olupta socun kötü sonuçlanmasındansa olmaması daha iyi diye düşünüyorum. Çektiğin acıları geçtim ne sende ne eşinde piskoloji ruh sağlığı felan kalmıyor. Eğer sonucun negatif olursa Pgd mutlaka dene derim. Benimde son umudum pgd açıkçası dediğim gibi ayın 2 de Genart'da randevum Hayırlısı Allahtan herşesin gönlünün dileği gerçek olur inşallah.

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili,
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı.
...Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...
...Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yap...tı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.
Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vaz geçilmez sancılarını duyarak hayatın...yılmaz güney

rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.
ben idrarda 7.gün pozitif gördüm sonra 8.gün negatifti.idrar testi kesin değil diyolar o yüzden yarın kanda kesin belli olacak canım.az da olsa bir umut var işte..
sen orda hangi doktora gidiceksin peki?aysun hanım ve sertaç bey var sanırım orda?

Ben ilk görüşmeyi Volkan beyle yapacağım. Bu genetik olayı çok karışık bişey bizim normalde genetik teslerimiz temiz çıktı. Ama genetiklerde mutasyon olayından dolayı embriyo genetiği önemli. Onunla konuştuktan sonra heralda doktora karar veririz diye düşünüyorum. İnşallah senin sonucun pozitiftir ve güzel bir hamilelikle bebeğini kucağına alırsın. Mutlu haberlerini duymayı canıgönülden istiyorum. Hayırlısı Allahtan.

Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş

Malesef canım yapacak birşey yok tabiki yola devam 2. adetimde dondurulmuşlarla devam edeceğim kısmetse senin varmı dondurulmuş?sorununuz neydi?nerde yaptırdın tedavini?

Malesef canım yapacak birşey yok tabiki yola devam 2. adetimde dondurulmuşlarla devam edeceğim kısmetse senin varmı dondurulmuş?sorununuz neydi?nerde yaptırdın tedavini?

aynen bende adetımı beklıyorum dr 1.gunu gel dedı ewet dondurulmus 4 tane var ..sorun aslında benım cıkolata kıstım var ama amelıyat olucak kadar buyuk olmadıgı ıcın tup bebek dıyor dr. tedavıme umut tup bebek de dewam edıyorum canım sen? sorunun neydı ? kacıncı denemen

Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş

Canım çok üzüldüm ben de 4 gün önce negatif sonucu aldım hala kendime gelemedim bu benim 5. denememdi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim....

kızlar idrarda negatif kanda 51 .......11, gün değerim Allah hepinize göstersin inşallah

Canım tebrik ederim çok şükür güzel bir sonuç aldık....

Evoevo HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:

Ben de evoevo nun sonuca bakmak için girmiştim bu haber iyi geldi.....

inanması zor ama 6 yıldan sonra hamileyim değerim 178 çıkmış.hala şoktayım kızlar.darısı sizlerin başına inşallah.
nurcancım seni de tebrik ederim canım.
özlemcim sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.canım.
dualarım hep sizlerle canım yol arkadaşlarım benim :)

Bizde sorun morfoloji canım ve beklemeden düzelirmi denemeden tüp bebeğe başladık henüz 13 aylık evliyim ilk denememdi 2.yi dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah bayramdan sonra

Canım çok üzüldüm ben de 4 gün önce negatif sonucu aldım hala kendime gelemedim bu benim 5. denememdi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim....

Bende üzüldüm canım ama malesef yapacak birşey yok benim ilk denememdi çok fazla üzülüp kendimi yıpratmıyorum nasip değilmiş demek diyorum teselli ediyorum kendimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahDondurulmuşlarlamı denemiştin sen canım?Sorun neydi

İnşallah tatlım senin adına çok ama çok sevindim 6 yıl beklemişsin rabbim ödülünü vermiş inşallah sonuna denk rast getirir ve sağlıkla kucağına alırsın.

yok canım benim dondurulmuşum yoktu şimdi de yok pgt sonucunda sadece 1 tane sağlıklı embriyom çıktığı için donduramadık.... Senin dondurulmuşun varmış ne güzel inşallah onlarla bebeğine kavuşursun.....

Selam Kızlar ...
Bende 10 yıllık evliyim bebeğim olmadı .
Çeşitli tedaviler sonrasında tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık .
perşembe günü taransferim oldu .
o gün herşey normaldi . ama dün kahve rengi lekelenmeler gelmeye başladı .
Halen daha geliyor .
böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
çok korkuyorum tutunamadı mı diye (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…