bende endometriozis var canım.ama ileri derece olmadığı için doktorum sebepsiz diyo bize.
pgt yi istemiştim ben ama doktorum 3.denemeden sonra düşünürüz dedi.
eğer bu sefer de olmadıysa genetik araştırma yapacağım bende.
rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.
ben idrarda 7.gün pozitif gördüm sonra 8.gün negatifti.idrar testi kesin değil diyolar o yüzden yarın kanda kesin belli olacak canım.az da olsa bir umut var işte..
sen orda hangi doktora gidiceksin peki?aysun hanım ve sertaç bey var sanırım orda?
kızlar idrarda negatif kanda 51 .......11, gün değerim Allah hepinize göstersin inşallah
Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş
cnm hayırlısı olsun bu ay tam 3 kısı olduk olumsuz sonuc alan .bende cok uzuldum ama sımdı ıyıyım yolumuza bakıcaz sende oyle yap once saglıgın bunu unutma uzulmede kendını de yıpratma tamammı allah ne yazdıysa o oluyor...
kızlar idrarda negatif kanda 51 .......11, gün değerim Allah hepinize göstersin inşallah
Malesef canım yapacak birşey yok tabiki yola devam 2. adetimde dondurulmuşlarla devam edeceğim kısmetse senin varmı dondurulmuş?sorununuz neydi?nerde yaptırdın tedavini?
Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş
Evoevo HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:
aynen bende adetımı beklıyorum dr 1.gunu gel dedı ewet dondurulmus 4 tane var ..sorun aslında benım cıkolata kıstım var ama amelıyat olucak kadar buyuk olmadıgı ıcın tup bebek dıyor dr. tedavıme umut tup bebek de dewam edıyorum canım sen? sorunun neydı ? kacıncı denemen
Canım çok üzüldüm ben de 4 gün önce negatif sonucu aldım hala kendime gelemedim bu benim 5. denememdi Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ne diyelim....
inanması zor ama 6 yıldan sonra hamileyim değerim 178 çıkmış.hala şoktayım kızlar.darısı sizlerin başına inşallah.
nurcancım seni de tebrik ederim canım.
özlemcim sende en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.canım.
dualarım hep sizlerle canım yol arkadaşlarım benim :)
Bende üzüldüm canım ama malesef yapacak birşey yok benim ilk denememdi çok fazla üzülüp kendimi yıpratmıyorum nasip değilmiş demek diyorum teselli ediyorum kendimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahDondurulmuşlarlamı denemiştin sen canım?Sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?