Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

iyiyim canım çok şükür :) yemek yaptım az önce yoruldum valla :)
artık çok çabuk yoruluyorum dura dura yapıyorum herşeyi resmen nefesim daralıyo :)
sende de oluyo mu?

evet canım benimde biraz ayakta durunca hemen belime vuruyo aman bunlar güzel yorgunluklar sağsalim alalımda kucağımıza :))))))))) fAzlada iş yapma kızarıım bak:b

evet canım benimde biraz ayakta durunca hemen belime vuruyo aman bunlar güzel yorgunluklar sağsalim alalımda kucağımıza :))))))))) fAzlada iş yapma kızarıım bak:b

evet çok şükür şikayetçi değilim halimden nurcancım :))
benimkisi sadece meraktan acaba herkes benim gibi mi diye :)
rabbim dileyen herkese bunları nasip etsin inşallah :1hug:

evet çok şükür şikayetçi değilim halimden nurcancım :))
benimkisi sadece meraktan acaba herkes benim gibi mi diye :)
rabbim dileyen herkese bunları nasip etsin inşallah :1hug:

aynen senin gibi canım bende merak ediyorum tabi diyorum acaba ne yaptı felan bu arada ismin neydi
bu arada amin inşallah herkeze nasip etsin rabbim hayırlısıysa

aynen senin gibi canım bende merak ediyorum tabi diyorum acaba ne yaptı felan bu arada ismin neydi
bu arada amin inşallah herkeze nasip etsin rabbim hayırlısıysa

ismim evren canım.seninki de nurcan sanırım :)
bu arada aklıma geldi de yeni bir başlık mı açsak acaba?hamileliğin ilk ayları diye ne dersin?
yaşadıklarımızı paylaşırız hem herkes de bilgilenmiş olur :)

evet canım benimkide nurcan açalım olur valla aç sen başlık banada yaz ne isimle açtığını iyi olur bence

evrencim seninle mesleğimizde aynıymış yaaaaaaaa yeni farkettim

Evocum ne kadar şanslısın caım maşallah.eğer bende hamile olsaydım doğum günüm olan 14 ekimde bebeğimin kesesini belkide kalp atışını duyacaktım çok hevesliydim sırf bu yüzden ama olmadı kısmet değilmiş sana nasip oldu kendimmiş gibi çok seviniyorum valla

canım benim senin de olacak inşallah inan ben de çok üzüldüm.hatta ben kendimden çok sana güvenmiştim olacak diye.ama olacak sen sıkma canını dualarımdasın canım benim :1hug:

eveet 8. güne geldik şükür. hiçbir belirti yok ama inanıyorum ki benimleler. allah ım hayırlısıyla nasip eyle yüce rabbim...

bugün 10 gündü test te 1 çıktı yani yok. bana sanki benimleler gibi geliyordu kendimi hep hamile olarak düşünmüş hayaller kurmuştum ama bu seferde olmadı. allah ım inanamıyorum bunlar benim başıma mı geliyor. o kadar çıkmazda hissediyorum ki gene olmadı. tükendim... rabbim sana sığınıyorum biliyorum var bir sebebi memedim gülsümayım bana tutunamadı hiç tutunamadı. neden istemediler beni? oysa çok iyi anne olacaktım . çok sevecektim ama olmadı olmadı...içimden geçenleri anlatamıyorum. arkadaşlar çok yalnız hissediyorum çok umutluydum olmadı. bomboş hissediyorum kendimi bomboşşş...

canım benim kan testinden sonra bile idrarda negatif çıktı bukadar yazıyoruz idrar testlerini yapıp kendinizi üzmeyin artık sabır biraz kötü düşünürseniz sürekli ya tutmazsa derseniz zaten en başında birkere kaybedersiniz bebeklerinizi bu sürecte sizlere boşuna demiyorlar normal yaşamınıza dönün diye lütfen unutun şu işlemden geçtiğinizi testlerede süvenmeyin yanlış çıkıyo 4 tane farklı idrar testi denedim hepside negatifti aama kan testim pozitifti lütfen yıpratmayın kendinizi inşallah bebeklerin seninle sadece dua et

nurcan ben kan testi yaptım 1.00 çıktı. idrar testiyle kendini yıpratacak kadar cahil bir insan değilim. ben 4 saat öncesine kadar süper keyifli bir anneydim. ama anne değilmişim öğrendim...

21 ekim test tarihim benimde...
şu an transferin 4.günü

ama ne belirti var nede saydığınız diğer şeyler

kılzar size bi sorum olacak
bebek nezaman tutunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…