iyiyim canım çok şükür :) yemek yaptım az önce yoruldum valla :)
artık çok çabuk yoruluyorum dura dura yapıyorum herşeyi resmen nefesim daralıyo :)
sende de oluyo mu?
evet canım benimde biraz ayakta durunca hemen belime vuruyo aman bunlar güzel yorgunluklar sağsalim alalımda kucağımıza :))))))))) fAzlada iş yapma kızarıım bak:b
evet çok şükür şikayetçi değilim halimden nurcancım :))
benimkisi sadece meraktan acaba herkes benim gibi mi diye :)
rabbim dileyen herkese bunları nasip etsin inşallah :1hug:
aynen senin gibi canım bende merak ediyorum tabi diyorum acaba ne yaptı felan bu arada ismin neydi
bu arada amin inşallah herkeze nasip etsin rabbim hayırlısıysa
ismim evren canım.seninki de nurcan sanırım :)
bu arada aklıma geldi de yeni bir başlık mı açsak acaba?hamileliğin ilk ayları diye ne dersin?
yaşadıklarımızı paylaşırız hem herkes de bilgilenmiş olur :)
ismim evren canım.seninki de nurcan sanırım :)
bu arada aklıma geldi de yeni bir başlık mı açsak acaba?hamileliğin ilk ayları diye ne dersin?
yaşadıklarımızı paylaşırız hem herkes de bilgilenmiş olur :)
sağol canım sanada çok geçmiş olsun hayırlısı rabbim inşallah diğerinde nasip eder
Evocum ne kadar şanslısın caım maşallah.eğer bende hamile olsaydım doğum günüm olan 14 ekimde bebeğimin kesesini belkide kalp atışını duyacaktım çok hevesliydim sırf bu yüzden ama olmadı kısmet değilmiş sana nasip oldu kendimmiş gibi çok seviniyorum valla
evrencim seninle mesleğimizde aynıymış yaaaaaaaa yeni farkettim
Allah razı olsun canım.İnşallah hayırlısı neyse o olsun.Dualarını eksik etme olurmu.
evet o da aynıymış :))
canım inşl öyledir. bekleme süreci de geçmek bilmiyor ne 12 günmüş varya :)
eveet 8. güne geldik şükür. hiçbir belirti yok ama inanıyorum ki benimleler. allah ım hayırlısıyla nasip eyle yüce rabbim...
bugün 10 gündü test te 1 çıktı yani yok. bana sanki benimleler gibi geliyordu kendimi hep hamile olarak düşünmüş hayaller kurmuştum ama bu seferde olmadı. allah ım inanamıyorum bunlar benim başıma mı geliyor. o kadar çıkmazda hissediyorum ki gene olmadı. tükendim... rabbim sana sığınıyorum biliyorum var bir sebebi memedim gülsümayım bana tutunamadı hiç tutunamadı. neden istemediler beni? oysa çok iyi anne olacaktım . çok sevecektim ama olmadı olmadı...içimden geçenleri anlatamıyorum. arkadaşlar çok yalnız hissediyorum çok umutluydum olmadı. bomboş hissediyorum kendimi bomboşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?