Tüp bebekte son bekleyişler son 10 gün diyenler

canım çok sevindim inşallah bebişin seni hiç bırakmaz inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin bebişine sağlıcakla kavuşursun :)

canlarım yarın 12 de transferim var dua eder misiniz benim için. bende sizin gibi 12 günlük bir bekleme sürecine giriyorum rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin. hepinize dua ediyorum. sevgiler...

canlarım yarın 12 de transferim var dua eder misiniz benim için. bende sizin gibi 12 günlük bir bekleme sürecine giriyorum rabbim hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin. hepinize dua ediyorum. sevgiler...

canım ıns allah gonlune gore verır ıns guzel sonuc alırsın cnm kendını sıkma rahat ol moral cook onemlı bol bol dınlen ıyı beslen kafanı rahat tut stres yapma hersey yolunda gıder cnm ...dualarım senınle

coooook sewındım canım yaaaaa allah ınsallah tamamını erdırır. hayırlı ugurlu olsun sonuna erdırsın bızımle paylas sureklı yasananları ok :))

Selam Kızlar Tekrar .
Daha önce yazmıştım transferden sonra kahverendi lekeler geliyor diye
dün kırmızıya döndü bugün ise resmen adet oluyorum (((((((((((((((
doktorum beklemekten başka bişey yapamayız dedi ilaçlarına devam et test gününe kadar dedi
ama şimdi böyle bir durumda nasıl var diyim ben ki ((((((((((((((
böyle bir durum yaşayan varmı kızlar aranızda çok kötüyüm ya moral sıfır bende yıkıldım resmen

bence moralini yüksek tut biliyorsun allah nasib ederse kimse önüne gecemez. ve inşallah olur canıım:1no2:

inşallah hersey yolunda gider... Allah yardımcın olsun umarım güzel sonuclarla burda beraber oluruz......hadi hayırlısı bakalım

sağol canım inşallah sizlerdende iyi haberler alırız

dualarımız seninle inş.tutunmuştur bebişin canım benim :) kendini mutlu edeceğin şeyler yap.hatta komedi seyretmeni tavsiye ederim :)

coooook sewındım canım yaaaaa allah ınsallah tamamını erdırır. hayırlı ugurlu olsun sonuna erdırsın bızımle paylas sureklı yasananları ok :))

ilknurcum çok saol canım rabbim en kısa zamanda senin ve xbettyx in de yüzünü güldürsün inş.ben fırsatım oldukça geceleri yatmadan yasin okuyorum.dualarım sizlerle kızlar :)
bu arada ilk randevum 13 ekimde inşallah herşey yolunda gider de meleğimi görürüm :)

canım bazen adet kanaması olabiliyo bekleme sürecinde.
hakkında hayırlısı olsun.inş.güzel haberlerini alırız.

cnmmm benımmm melegını gorceksın allahın ıznıyleee kalbım senınle ...sen artık hamıssın dualarını bnm ıcınde et olurmuuu 13 ekımı bende sabırsızlıkla beklıcemm dıkkat et kendıne

cnmmm benımmm melegını gorceksın allahın ıznıyleee kalbım senınle ...sen artık hamıssın dualarını bnm ıcınde et olurmuuu 13 ekımı bende sabırsızlıkla beklıcemm dıkkat et kendıne

Amiiin canım ediyorum inş.rabbim senin ve bekleyen herkesin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…