- 28 Şubat 2023
- 179
- 77
- 28
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.041
Negatiften sonra histereskopi yapıldı parça alındı sonucunda da endometrit çıktı yani rahim iltihabı 3 ay tedavisini yaptım sonra sonuç temiz çıktı ve transfer yaptık inşallah şimdi tutunmuşlardırRahimdeki enfeksiyonu nasıl tespit ettiniz ?
Prof. Meryem eken MedicalparkHangı doktor acaba canım
3 falan cikmasi lazimdi3.gün embriyosu kana yansır mı ki
Ama var yok arası bir değer daha çok erken. negatifte olabilir evet nasip ama bence hala olma ihtimali var3 falan cikmasi lazimdi
Canım senın doktorun kımdıHadi bakalım pozitifle biziaşındırırsın şimdi e nabızı benim gibi
5in altı negatif olur zaten anlamlı değil 3olmasi sen bekle canm acele etme moralini bozma olur mu.. bu arada kızlar progesteron fitil koyduktan 10dk snra kasilmaniz oluyor mu3 falan cikmasi lazimdi
Aynısı bendede olmuştu geçmiş gebeliğimde yerleşmedir doktorunuzla ileitşime geçin kan sulandırıcıyı kesmeleri gerekiyorKızlar t+6dayım bugün akıntım kahverengi geldi bi sorun olur mu bunu yaşayan bar mı yerleşme olması için 3. Gün flan mı olması gerekiyor
Hayırlı olsun umarım güzel devam eder sonucunuz kaç çıktıPozitif çıktı sonucum ama sevinemiyorum.. Değerim düşük doktorum ortalama bir değer ama önemli olan artışı dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim
Hsyırlı olsun canım kaç çıktıPozitif çıktı sonucum ama sevinemiyorum.. Değerim düşük doktorum ortalama bir değer ama önemli olan artışı dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim
38.25Hayırlı olsun umarım güzel devam eder sonucunuz kaç çıktı
Kaçki, hayırlı olsunPozitif çıktı sonucum ama sevinemiyorum.. Değerim düşük doktorum ortalama bir değer ama önemli olan artışı dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim
Bence yine iyi canım sıkma canını yükselir
Bence de çok güzel bir değer, şu an sizin yerinizde olmayı o değeri görmeyi çok isterdim umarım güzel yükselir
Allahın izniyle yukselir canım sen canını sıkma benim de çok yüksek çıkmadı bekleyeceğiz
İki gün sonraki duruma göre netleşecek tabi ilk transferimde de çok ümitlenmiştik beta yüksekti düzenli ilerledi ne hayaller ne umutlar sonu hüsran oldu dedim ki keşke hiç pozitif olmasaydı bu şekilde daha çok yıkıldımBence de çok güzel bir değer, şu an sizin yerinizde olmayı o değeri görmeyi çok isterdim umarım güzel yükselir
Çok haklısınız umarım bu sefer her şey çok güzel olurİki gün sonraki duruma göre netleşecek tabi ilk transferimde de çok ümitlenmiştik beta yüksekti düzenli ilerledi ne hayaller ne umutlar sonu hüsran oldu dedim ki keşke hiç pozitif olmasaydı bu şekilde daha çok yıkıldım
Doktor bana en az 50-60 arası beklerdik tabi dedi ortalama benimki bakalım ne olacak.. senin gününe göre bence normal canım senin artacağından eminim ben inşallahAllahın izniyle yukselir canım sen canını sıkma benim de çok yüksek çıkmadı bekleyeceğiz
Allah razı olsun hepimiz için her şey çok güzel olur inşallahÇok haklısınız umarım bu sefer her şey çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?