- 28 Ekim 2025
- 849
- 653
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.061
Olsuun pozitif çıkmış işte şimdi buna sevinelim çarşamba artışa bakarızPozitif çıktı sonucum ama sevinemiyorum.. Değerim düşük doktorum ortalama bir değer ama önemli olan artışı dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim
Rabbim hepimizin yüzünü gldürsün inşallah canım benim❤Doktor bana en az 50-60 arası beklerdik tabi dedi ortalama benimki bakalım ne olacak.. senin gününe göre bence normal canım senin artacağından eminim ben inşallah
Son adet başlangıç gününden hesaplanıyor canımKızlar gebelik haftasını nasıl hesaplıyoruz biliyor musunuz
Güzel şekilde artar inşallah kaçıncı gününüzdü bugün kaç çıktıPozitif çıktı sonucum ama sevinemiyorum.. Değerim düşük doktorum ortalama bir değer ama önemli olan artışı dedi çarşamba günü tekrar kan vereceğim
Hayır aynı döngü oluyor tüp bebekte de son adet tarihi baz alınıyorAma tüp bebek olunca farklı hesaplanmıyor mu transfer tarihinden itibaren değil mi valla kafam karıştı
Teşekkür ederim amin inşallah T+11 de 38.25 çıktıGüzel şekilde artar inşallah kaçıncı gününüzdü bugün kaç çıktı
Belki ancak yerleşmiştir yerine yavaş yavaş betayı salgılayacaktır kuzum kötü düşünmeTeşekkür ederim amin inşallah T+11 de 38.25 çıktı
bilmiyorum kuzum ben de en iyi ihtimalle öyle olmuştur diye düşünüyorum ama nasip bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..Belki ancak yerleşmiştir yerine yavaş yavaş betayı salgılayacaktır kuzum kötü düşünmeyani ben de bilmiyorum işte burada okuduklarımdan yola cıkıyorum
Test tarihin geçmiş tatlım sonucu yazdın mı bulamadım nedir durumlar inşalkah hamilesindirOlur canım ekleyebilirsin tabikide 5.gün embriyosu benim tek embriyo 4bc kalitedeTest yapmadım canım yarın sınavım var öncesinde negatif olursa moral bozukluğu olsun istemedim günümde öğrenicem inşallah
Ne oldu ki canım ? Ben okumadım galiba senin ilk transferin değil miydi ?İki gün sonraki duruma göre netleşecek tabi ilk transferimde de çok ümitlenmiştik beta yüksekti düzenli ilerledi ne hayaller ne umutlar sonu hüsran oldu dedim ki keşke hiç pozitif olmasaydı bu şekilde daha çok yıkıldım
Sizin ilk görünmedi sonra testlerde belirginleşmeye başladı dmeek ki geç tutundu bence olumsuz hiç bir şey yok. Önce belirgin çıkıp sonra silinseydi idrar testi o zaman korkardım ben sadeceTeşekkür ederim amin inşallah T+11 de 38.25 çıktı
Canım ben transfer tarihini chat cpt ye yazdım sordum 06.12 yazınca 24.08.2026 olarak gösterdi banaAma tüp bebek olunca farklı hesaplanmıyor mu transfer tarihinden itibaren değil mi valla kafam karıştı
Aa transferimiz aynı benim de mi tahmini oyle olacak yaCanım ben transfer tarihini chat cpt ye yazdım sordum 06.12 yazınca 24.08.2026 olarak gösterdi banadoğum tarihini.
Tüp bebekte farklı oluyor
Benimkine de internetten bi sayfa 23 agustos diyo. 5 aralıkta transfer olmştumAa transferimiz aynı benim de mi tahmini oyle olacak ya
Hayır bu benim ikinci transferim ilki 2 sene önce olmuştu değerim buna göre yüksekti düzenli de arttı beta keseyi de gördük bebeği de gördük ama kalp atışı duyamadık 8. haftada kürtaj olmuştum.. Şimdi beta düşük başlayınca korktum açıkçası kimyasal olmasından..Ne oldu ki canım ? Ben okumadım galiba senin ilk transferin değil miydi ?
Ay öyle mi dersinizSizin ilk görünmedi sonra testlerde belirginleşmeye başladı dmeek ki geç tutundu bence olumsuz hiç bir şey yok. Önce belirgin çıkıp sonra silinseydi idrar testi o zaman korkardım ben sadece
Beninde 17 ağustos gösterdi bebeklerimiz hrp yakın zamanda doğacak inşallahCanım ben transfer tarihini chat cpt ye yazdım sordum 06.12 yazınca 24.08.2026 olarak gösterdi banadoğum tarihini.
Tüp bebekte farklı oluyor
İnşallah öyledir ben öyle olduğunu düşünüyorumAy öyle mi dersinizinşallah dediğiniz gibi olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?