Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Bence boşuna üzüldünüz :) ama bu ruh hali normal bende çok duygusalım size böyle diyorum ama en ufak şeyde ağlayasım geliyor. İnşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bize

Bence boşuna üzüldünüz :) ama bu ruh hali normal bende çok duygusalım size böyle diyorum ama en ufak şeyde ağlayasım geliyor. İnşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır bize
ben bugun sonuc cıkana kadar ağladım hep. Hormonlardan alt üst olduk
Evet valla annem kızıyor eşim kızıyor herkes kızıyor yapma belki bebeğin sana tutunmaya calısıyor sen üzüyorsun diye onlar öyle dedikce daha cok ağlıyorum gerçekten hislerim kafam herşeyim karmakarışık asla ne hissettiğimi bile anlamıyorum

Merhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın ınsallah sızdekı sorun neydı acaba pgtsız olanlar tutmadımı acaba genetık problem varmıydı bende pgtlı yapcam galıba

Kızlar t+6dayım bugün akıntım kahverengi geldi bi sorun olur mu bunu yaşayan bar mı yerleşme olması için 3. Gün flan mı olması gerekiyor

Merhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın ınsallah sızdekı sorun neydı acaba pgtsız olanlar tutmadımı acaba genetık problem varmıydı bende pgtlı yapcam galıba
Canım benim de pgtli. Yakın arkadasmın da öyle. Sanırm ihtimali artırıyor pgt transferlerde. Bir sonrakinde oyle deneyebilirsin kendini hazır hissettiğinde. Kafan rahat olur

Kac tane pgtye gonderdın canım kac tane saglam geldı

Canım benim de pgtli. Yakın arkadasmın da öyle. Sanırm ihtimali artırıyor pgt transferlerde. Bir sonrakinde oyle deneyebilirsin kendini hazır hissettiğinde. Kafan rahat olur
Ben hıc gebelık yaşamadım ya ıyı kalıte embrıyolara ragmen hep genetıktemı sorun var anlamıyorum ya pgtden saglıklı gelmezse napıcam

Ben hıc gebelık yaşamadım ya ıyı kalıte embrıyolara ragmen hep genetıktemı sorun var anlamıyorum ya pgtden saglıklı gelmezse napıcam
İlk adım pgt ve bağışıklık testleri bence. Sonra belki histereskopi. Gelir niye sağlıklı gelmesin ki yaşınız kaçtı sizin?

Ahh ya kıyamam canım benim çok üzgünüm şuan hay allah ya sen kafanı toparla bize ihtiyacın olursa buralarda oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…