• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

]

vardı ayaklarım buz gibiydi ve regl günümde olacakmış gibi ağrılar oldu iki gün
Çok teşekkür ederim siz hamilesiniz sanırım hayirli olsun🤲🥰 ilk günden başlayan ağrılar var kasiklarda her an adet olacak gibi..demek vardı çok sevindim buna çünkü genelde sıcak basma var herkeste ama bunu okumamıştım

Çok teşekkür ederim siz hamilesiniz sanırım hayirli olsun🤲🥰 ilk günden başlayan ağrılar var kasiklarda her an adet olacak gibi..demek vardı çok sevindim buna çünkü genelde sıcak basma var herkeste ama bunu okumamıştım
Sıcak basma uyurken filan var ama oturur pozisyonda iken genelde ayaklarım buz gibiydi. Ellerimle ovalıyordum ısınsın diye

Brnde sıcak basıyordu sonra uşume geliyordu ne değişik şeyler ya

Allah'ım sevindirsim inşallah bende normalde tekstilde çalışıyorum ama transfer sonrası izin aldım biraz istirahat yapıp sonra çalışacağım . Kan veya nezaman verixeksin tekrar
Ben okul öncesi öğretmeniyim sınıfı daha fazla boş bırakamazdım o yüzden başladım mecbur.. doktorum yine aynı saatte vermemi söyledi öğlen 2 buçukta siz ?

Merhaba kızlar bende t+5. Gündeyim dünden beri kasıklarımda sızlama var bazen adet olacakmış gibi oluyo pozitif olanlar sizler yaşadınız mı böyle bişey😞

Kızlar 5.gündeyim hiç belirtim yoktu korkuyordum. Sabah da test yapmaya korktum. Ama öğleden sonra içim içimi yedi 2 3 saatlik idrar ile test yaptım. Predictor kullandım özellikle hata olmasın diye. Güneş ışığında çok şükür silikde olsa şüphe edilmeyecek bir çizgi gördüm. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. İnşallah hepimizin pozitif çıkar ve biz bu bebekleri sağlıkla ve hayırla kucağımıza alırız 🤍💕🥰

Sıcak basma uyurken filan var ama oturur pozisyonda iken genelde ayaklarım buz gibiydi. Ellerimle ovalıyordum ısınsın diye
Peki bu ayaklarının üşümesi transferden sonra kaçıncı gün çıktı ?? Bende transferde çok üşüdüm galiba 12.30 da oldum bugün ama içim titriyor hala ayaklarım buz gibi..

Back
X