- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.381
Kızlarrr doktora bende bunu sormuştum. Ayak üşüme aslında iyi bir şeymiş. Kan rahme pompanlandığı için uç noktalar eller ve ayaklar soğuk olurmuş. Ellerim ve ayaklarım buz gibiydi. Embriyo tutunuyormuş meğersem. Pozitif sonuç aldım. Mesela genellikle çoğu insan gögüs hassasiyeti demiş. Bende gögüs hassasiyeti olmadı. En belirgin ayaklarım özellikle buz gibi olmasıydı. Üşümeydi. İştahım halen çok açık mesela. O da ilginç.Benimde aynı buz gibi ayaklarım ısınmıyor bende sıcak su torbası yapıyorum sadece ayaklarımın altına iyi oluyor
Seninle yoksa transfer odasında karşılaşmış olabilir miyiz ? Ben sanki bu hikayeyeyi biliyorum5. Gün 6AA pgtli embriyo 9. Gün test cumartesiye geliyor. 5. Deneme 2 negatif 1 10. Haftada düşük 1 kimyasal.
olsun olsun sen gördüysen aıkıntı yok yarının ki bende atıcam inşallah ikimizinkide koyulaşarak ilerlerAtayım tabi ama anlayamazsın inan ki görselde çıkmıyor. Yarın sabahki fotoğrafta çıkarsa mutlaka atarım
Amin amin aminolsun olsun sen gördüysen aıkıntı yok yarının ki bende atıcam inşallah ikimizinkide koyulaşarak ilerler
Olabilir canm ilk miydi senin zaten 2 kişiyle karşılaştım sanırım birisi serumluydu birde ilk transferi olan vardı şişli memorialSeninle yoksa transfer odasında karşılaşmış olabilir miyiz ? Ben sanki bu hikayeyeyi biliyorum
Evet şişli memorialOlabilir canm ilk miydi senin zaten 2 kişiyle karşılaştım sanırım birisi serumluydu birde ilk transferi olan vardı şişli memorial
Tebrik ederim canımKızlarr sonucum çıktııı benimde pozitif
Yok canım olur mu öyle şey insan zaten çok stresli oluyor bende çıkarken ipek hocaya bişey demedim diye üzülmüştüm ama stresten aklıma gelmediEvet şişli memorialilk denemesi olan bendim. Kaç gündür seni arıyordum. Ben o gün beni çağırdıklarında heyecandan sana hoşçakal iyi şanslar bile diyemeden koşa koşa gittim. Sonra çok üzüldüm senide göremedim. Çok sevindim burda gördüğüme nasıl gidiyor iyi misin
Benimde ilk 2 gün minik sancılarım vardı. Sonra bir anda kayboldu çok panik oldum. Napsam bilemedim. Test yapmayada korktum. Ama bugün akşam üstü dayanamadım. Test yaptım silik çizgiyi gördüm şükür. Ama nasıl zor bir süreç. Sen bana bekleme odasında söylemiştin asıl zor olan bu 9 gün diye. Ben ne kadar zor olabilir diye düşünmüştüm. Ama özür dilerim çok çok zormuş gerçektenYok canım olur mu öyle şey insan zaten çok stresli oluyor bende çıkarken ipek hocaya bişey demedim diye üzülmüştüm ama stresten aklıma gelmedibugüne kadar daha iyidim sakindim ama böyle sızlamam oldukça telaşlanmaya başladım. Sen nasıl nasıl gidiyor
20Maşallah canım kaçıncı gün peki
Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme [pozitif] |
05/12/2025 | 5.gün | 3bb | 15 aralık |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık [pozitif] |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif] |
| kelebekmknuy | 5.gün | . | 15 aralık 3.deneme [pozitif] |
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | . | 13 aralık[negatif] |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | . | 12 aralık 1.deneme [negatif] |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | . | 12 aralık[negatif] |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | . | 16 aralık |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık [negatif] |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık[pozitif]1.deneme |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif]4.deneme |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | . | 15 aralık[negatif] |
| khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025[pozitif] |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| elvinelay | 5.gün | 4aa | 13 aralık[pozitif] |
|
F
fezhem
29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık[pozitif] |
| T trecbsra | 5.gün | . | 16 aralık 1.deneme [pozitif] |
| Denizatilla23 | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif] |
| nurselvi241 | 5.gün | . | 18 aralık |
| selinnssss | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | . | 14 aralık |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | . | 13 aralık[pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | . | 15 aralık |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
| Ceycey12345 | 3.gün | . | 15 aralık 3.deneme [negatif] |
| Nrycnn | 5.gün | . | 17 aralık 1.deneme |
| gilal | 5.gün | 4aa | 18 aralık 1.deneme |
| T Tugba3437 | 3.gün 2adet | . | 15 aralık[pozitif] |
| gunesaybulut | 5.gün | . | 14 aralık 2.deneme [negatif] |
| cedd | 5.gün | 5aa | 20 aralık 1.deneme |
| hopeisalwaysthere | 5.gün | . | 20 aralık 1.deneme |
| tupbebek1 | 5.gün | 5aa | 22 aralık 1.deneme |
| lattemom | 5.gün | 5aa | 18 aralık |
| ASLI KANAK | 5.gün | . | 22 aralık 2.deneme |
| yasenya ak | 5.gün | . | 13 aralık 1.deneme |
| mucizelerpgt | 5.gün | . | 15 aralık[negatif] |
| uvercinka50 | 5.gün | . | 16 aralık 2.deneme [pozitif] |
| conquer | 5.gün | . | 20 aralık |
| melek202523 | 5.gün | . | 18 aralık 1.deneme |
| E edanurzgn | 5.gün | 5aa | 28 aralık |
| Piabum | 5.gün | . | 29 aralık 3.deneme |
| marviny | 5.gün | 4ab | 23 aralık 2.deneme |
| Sakura51 | 5.gün 2 adet | . | 22 aralık 2.deneme |
| D deryadabirdalga | 5.gün | 6aa | 20 aralık 1.deneme |
| G gamze kuskon | 5.gün | 4aa | 24 aralık 2.deneme |
| StregaRossa | 3.gün | . | 13 aralık 3.deneme [pozitif] |
| ruse16 | 3.gün 4 tane | . | 21 aralık |
| hayalimumudum2007 | 5.gün | . | 18 aralık
|
| Guiness | 3.gün | . | 23 aralık |
| akrepmio | 5.gün | 4bb | 22 aralık 2.deneme |
| M mavi1912 | 5.gün 2adet | 4ab | 21 aralık |
| ruse16 | 3.gün 4adet | . | 21 aralık |
| Gizem-36 | 6.gün 2 adet | . | 15 aralık[negatif] |
| Berrey | 5.gün 2adet | 4ab | 23 aralık |
| slnglms | 3.gün 2 adet | . | 22 aralık |
| minikkus12345 | 5.gün | aa | 18 aralık |
| siyahincim33 | 5.gün | . | 23 aralık 1.deneme |
| benburadaykm | 5.gün | . | 24 aralık 1.deneme |
| S SariPapatyacik | 5.gün | 6aa | 20 aralık 5.deneme |
Bana saat vermedi yanlız ben biraz geç gitmek istiyorum dün sabah 9da verdim kan yarın öğlende gideceğim birazda olsa daha yükselir umudu ileBen okul öncesi öğretmeniyim sınıfı daha fazla boş bırakamazdım o yüzden başladım mecbur.. doktorum yine aynı saatte vermemi söyledi öğlen 2 buçukta siz ?
Benimde aynı buz gibi ayaklarım ısınmıyor bende sıcak su torbası yapıyorum sadece ayaklarımın altına iyi oluyor
Sizin hemen transferden sonra mı üşümeye başladı elleriniz ayaklarınız. ?Kızlarrr doktora bende bunu sormuştum. Ayak üşüme aslında iyi bir şeymiş. Kan rahme pompanlandığı için uç noktalar eller ve ayaklar soğuk olurmuş. Ellerim ve ayaklarım buz gibiydi. Embriyo tutunuyormuş meğersem. Pozitif sonuç aldım. Mesela genellikle çoğu insan gögüs hassasiyeti demiş. Bende gögüs hassasiyeti olmadı. En belirgin ayaklarım özellikle buz gibi olmasıydı. Üşümeydi. İştahım halen çok açık mesela. O da ilginç.
Herkesin bünyesi farklı yerleşme kanaması veya lekelenmede olmadı uyku hiç olmadı…
Yaa çok sevindim bugün mü yaptın test. Birde benim kaçıncı her bir sonrakinde 2 ye katlanıyo beklemek. Bende 7. Gün yapayım diye şartladım kendimi. Ben kanı hep gece acilde veriyordum ama son verdiğimde bakayım ama bidaha bakmam demişti.Benimde ilk 2 gün minik sancılarım vardı. Sonra bir anda kayboldu çok panik oldum. Napsam bilemedim. Test yapmayada korktum. Ama bugün akşam üstü dayanamadım. Test yaptım silik çizgiyi gördüm şükür. Ama nasıl zor bir süreç. Sen bana bekleme odasında söylemiştin asıl zor olan bu 9 gün diye. Ben ne kadar zor olabilir diye düşünmüştüm. Ama özür dilerim çok çok zormuş gerçektenbenim sızlamalarım varken ben mutlu oluyordum. Sızlamalar gittikçe panik oldum
Şu an ilk öğrendiğimden daha heyecanlıyım zaman nasıl geçecek bilmiyorumBana saat vermedi yanlız ben biraz geç gitmek istiyorum dün sabah 9da verdim kan yarın öğlende gideceğim birazda olsa daha yükselir umudu ile
Evet bugün yaptım testi ama kanı vermedim onu 9.gün vericem çünkü düşük olursa daha çok stres yaparım. Ama inşallah seninde 7.gün çok güzel gelir sonucun. Rabbim bize hayırlı ve en güzelini nasip ederYaa çok sevindim bugün mü yaptın test. Birde benim kaçıncı her bir sonrakinde 2 ye katlanıyo beklemek. Bende 7. Gün yapayım diye şartladım kendimi. Ben kanı hep gece acilde veriyordum ama son verdiğimde bakayım ama bidaha bakmam demişti.
Merhaba kaçıncı gününüzde test yaptınızBenimde ilk 2 gün minik sancılarım vardı. Sonra bir anda kayboldu çok panik oldum. Napsam bilemedim. Test yapmayada korktum. Ama bugün akşam üstü dayanamadım. Test yaptım silik çizgiyi gördüm şükür. Ama nasıl zor bir süreç. Sen bana bekleme odasında söylemiştin asıl zor olan bu 9 gün diye. Ben ne kadar zor olabilir diye düşünmüştüm. Ama özür dilerim çok çok zormuş gerçektenbenim sızlamalarım varken ben mutlu oluyordum. Sızlamalar gittikçe panik oldum
Evet bende ayni sizin durumunuzdayim doktorum yarınki teste net pozitif yada geçersiz diyecek inslalah güzel geçer cok mücadele verdik bu 2.deneme inşallah güzel haberlesirzŞu an ilk öğrendiğimden daha heyecanlıyım zaman nasıl geçecek bilmiyorumsanki belirleyici olan bu bana göre inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?