- 17 Aralık 2023
- 337
- 134
- 33
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.401
Merhaba 5.gün test yaptımMerhaba kaçıncı gününüzde test yaptınız
Beta ovulasyon gibi değil ya belli bir saati yok bence sorun olmaz, sadece çok erken verince iki gün gibi tam artış beklemeyin diye saat veriyorlar herhaldeKızlar yarın 2. Kanı vericem aynı merkezde vericem ama şehir dışındayım iki üç saat geç versem sorun olur mu sizce
Küçük değerle başlayıp artışı güzel katlananları okudum.. bu değerlerle başlayıp sağlıklı bir şekilde doğum yapanları da okudum bizimki de inşallah güzel olacak Allahın izniyle..Evet bende ayni sizin durumunuzdayim doktorum yarınki teste net pozitif yada geçersiz diyecek inslalah güzel geçer cok mücadele verdik bu 2.deneme inşallah güzel haberlesirz
İnşallah aminnn aminnn demekten başka çaremiz yokKüçük değerle başlayıp artışı güzel katlananları okudum.. bu değerlerle başlayıp sağlıklı bir şekilde doğum yapanları da okudum bizimki de inşallah güzel olacak Allahın izniyle..
Transfer gününü saymasak 5.gün bugün silik çizgi çıktı hatta attım buraya bakalım yarın tekrar edicemAmin amin aminben senin hikayeni kaçırdım. Kaçıncı gündesin test yaptın mı ?
İnşallah güzel artış olur, geç versem daha yüksek çıkabilirKızlar yarın 2. Kanı vericem aynı merkezde vericem ama şehir dışındayım iki üç saat geç versem sorun olur mu sizce
Bence bebek tamamen tutundu ondanKızlar benim bütün belirtilerim geçti ya. Çok enteresan niye böyle oldu ki
Bende öyle yaptım ama çok sıcak olmasın 15 dakikadan fazla tutmayın torbayı ayaklarda rahimle bağlantılıBenimde aynı buz gibi ayaklarım ısınmıyor bende sıcak su torbası yapıyorum sadece ayaklarımın altına iyi oluyor
Aaaa bilmiyordum teşekürler bilgi içinBende öyle yaptım ama çok sıcak olmasın 15 dakikadan fazla tutmayın torbayı ayaklarda rahimle bağlantılı
Aaa aynıyız seninle. Bende yarın ilk idrarla tekrar edicem. İnşallah daha belirgin çizgiler görürüzTransfer gününü saymasak 5.gün bugün silik çizgi çıktı hatta attım buraya bakalım yarın tekrar edicem
Bencede artık o tutundu büyümeye çalışıyor ondan geçti her şeyKızlar benim bütün belirtilerim geçti ya. Çok enteresan niye böyle oldu ki
Yok canım transferden 2-3 gün sonrasında başladı. Ama inanılmaz hatta eşim ayağıma dokundu, bu ne yaa buz gibi gidiyim bari sana sıcak su torbası yapayım dedi.Sizin hemen transferden sonra mı üşümeye başladı elleriniz ayaklarınız. ?
Canım benim de belirtilerim geçti gibi ama çok ince bazen sızı oluyo o kadar…Kızlar benim bütün belirtilerim geçti ya. Çok enteresan niye böyle oldu ki
Evet yarın öğlen vericem çok heyecanlıyım..❤İnşallah aminnn aminnn demekten başka çaremiz yokyarın sende vericekmisin beta
Beni henüz çağırmadı cuma günü kan ver tekrar dedi sadece15 aralık test günü olan arkadaşlar dr ne zaman kontrole çağırdı?
Benim deKızlar benim bütün belirtilerim geçti ya. Çok enteresan niye böyle oldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?