- 28 Şubat 2023
- 204
- 100
- 28
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.521
Gerçekten aynı durumdayım ilk denememde okadar rahattımki ama şimdi aynı hayal kırıklığını yaşamaktan çok korkuyorum benimde doktorum haftaya Salı gel dedi ama pazartesi gitmeyi düşünüyorum hatta dayanamayıp cuma günü bir kan testi patlatmak istiyorum :)) off zaman hiç geçmiyorofff kızlar zaman geçtikçe daha da yavaş geçiyor akmıyor günler sanki. Kan testine yani haftaya salıya kadar bekleyeceğim diye çok şartladım kendimi ilkinde negatif olduğu için de korkum çok, bir yandan da olacağına çok inanıyorum. Nasıl beklenir :)
Çok teşekkür ederim darısı hepinize olsun kızlar inşallahÇok güzel yükselmiş değeriniz maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Beni de mide yanması öldürüuor canım çok fenaSabah belirtim yok dedim bugun T+12 yine regl ağrıları kasık batmaları başladı baya yoğun. Masaj yapıyorum karnıma sürekli. Neler oluyor içeride :)
Ay çok sevindim çok güzel artmışKızlar ikinci kan sonucum çıktı. İlki 58 di t+9 da bugun t+11 197 çıktı
Harika haberAy benim de 82 çıktı kızlarrrrrr şükürler olsun
Olmuştu canım ilk zamanlar transferinBende felaket bir gaz sancısı başladı. Normalde gaz olmaması gerekiyor diyorlardı gaz yapıcı şeylerden uzak durun vs. Sizlerde de oldu mu zarar verir mi acaba?
Ben gaz yapıcı şeyler yemiyorum ama illa oluyor progestan sindirim yavaşlattığı için gaz oluyormuş. Zarar vermezBende felaket bir gaz sancısı başladı. Normalde gaz olmaması gerekiyor diyorlardı gaz yapıcı şeylerden uzak durun vs. Sizlerde de oldu mu zarar verir mi acaba?
Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimHarika habergayet güzel katlanmış hayırlı olsun
Olmuştu canım ilk zamanlar transferin
Ya bende tüketmiyorum çok çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oldu bende anlayamadım t+6dayım ilk zamanlarda değilBen gaz yapıcı şeyler yemiyorum ama illa oluyor progestan sindirim yavaşlattığı için gaz oluyormuş. Zarar vermezrahim bağırsaklara göre çok içerde etkisi olmaz
Neden öyle hissediyorsunuzYa bende tüketmiyorum çok çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oldu bende anlayamadım t+6dayım ilk zamanlarda değilvalla her geçen gün dahada elenmiş hissedip gülüyorum artık
Ya bilmiyorumki ilk gece çok terledim o beni çok korkuttu o günden beri pozitife çeviremedim düşüncemiNeden öyle hissediyorsunuz
Kızlar kan verdim sonuç negati
Kese göründü mü canımmm ?Canlarim merhabalar benim sukur su an 5 hafta 3 gun oldu ilk ultrason randevusunu pazartesiye verdiler 6 hafta 1 gun olacak o gun sizce bebek de gozukur mu
Yok yok öyle düşünmeyin daha çok erken. Benim 7.gün idrarda pozitif çıkıyor ama bugüne kadar hep gaz olduYa bende tüketmiyorum çok çok dikkat ediyorum aslında ama niye böyle oldu bende anlayamadım t+6dayım ilk zamanlarda değilvalla her geçen gün dahada elenmiş hissedip gülüyorum artık
İnşalllah diğer transferinizde pozitif olsunKızlar kan verdim sonuç negatif
Miniminnacık görülme ihtimali yüksek :) ben 6+0 da görmüştümCanlarim merhabalar benim sukur su an 5 hafta 3 gun oldu ilk ultrason randevusunu pazartesiye verdiler 6 hafta 1 gun olacak o gun sizce bebek de gozukur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?