- 3 Haziran 2016
- 1.049
- 717
- 123
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.601
Hayırlı olsun tebrik ederimYok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun tebrik ederimYok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydı![]()
Çok teşekkür ederim pozitifi gören bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınHayırlı olsun tebrik ederimPozitif görenlerin çoğunda tek taraflı batma bacakta çekilme gibi belirti olduğunu goruyorum bende de vardı merak eden arkadaşlar için . Herkeste belirti olacak diye bir şey yokmuş ama bu şekilde varsa pozitif olma durumu var kızlar
Evet transferden sonuc ogrenene kadar geceleri rahat rahat kesintisiz uyuyabiliyordum. Şimdi öğrendim ve gram uyku girmiyo gözüme tam tersi olduÇok teşekkür ederim pozitifi gören bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınben pozitif çıkarsa rahata ererim daha bir şey düşünmem diyordum ama şimdi artış olacak mı diye düşünüyorum siz de öyle misiniz
![]()
Hahahaha ay ben deEvet transferden sonuc ogrenene kadar geceleri rahat rahat kesintisiz uyuyabiliyordum. Şimdi öğrendim ve gram uyku girmiyo gözüme tam tersi oldu![]()
Bizim bebişlerimiz uykusuz olcak heralde şimdiden belliHahahaha ay ben denormalde çalışıyorum her sabah işe kalkarken uykusuz kalkıyordum şimdi bu süreçte rapor aldım kaç gündür kendiliğinden sabahın köründe kalkıyorum alarmdan önce eşimi işe ben kaldırıyorum
![]()
Ayyy öyle mi oluyormuşBizim bebişlerimiz uykusuz olcak heralde şimdiden belli![]()
Evet dün ikinci kanımı verdim iki gün aradan sonra o iki gün beni yedi bitirdi. Kan sonucunu gorunce bir tık rahatladımÇok teşekkür ederim pozitifi gören bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınben pozitif çıkarsa rahata ererim daha bir şey düşünmem diyordum ama şimdi artış olacak mı diye düşünüyorum siz de öyle misiniz
![]()
Bir günde olan fark testte çok fark etmiyor canım korkacak bir şey yok eğer pozitifi gorduysen. 5. Gün rmbriyosuysa 9. Günü kan ver için rahat etsinKızlar henüz kan vermedim dün t+7 bugün t+8 dün yaptığım idrar testi bu ve bugün yaptığım arasında bariz bir fark yok artmıyor mu acaba çok korkuyorum
İlk testini transferin kaçıncı gününde verdin ve kaç çıktı? Benim 7.günde 28 çıktıEvet dün ikinci kanımı verdim iki gün aradan sonra o iki gün beni yedi bitirdi. Kan sonucunu gorunce bir tık rahatladım
Bardak yazmışım parmakBir bardak kadarsa doktorunuza danışınpozitifmiydi testiniz
Evet pozitif canımBir bardak kadarsa doktorunuza danışınpozitifmiydi testiniz
O kadar iyi anlıyoruz ki hemde beni başka kimse anlamıyormuş gibi geliyo bu yolla anne olanları ancak birbirleri anlarlar. Hiç stres olmayın birbirimize güzel haberler vereceğiz mutluluktan ağlayacağız bu seferGerçekten burda birbirimize destek oluyoruz çok güzel paylaşmak okumak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı emekleri veriyoruz kaç defa ağladık kimbilir. O yüzden burada herkes birbirini çok iyi anlıyor. Salı günü inşallah mutluluk gözyaşımız oluristeyen herkese burda sağlıkla nasip etsin Allah. Benim bi de başka dondurulmuş kalmadı bu olmazsa tekrar başa döneceğiz birazda onun stresi var
![]()
Benim tam tersi hamilelil belirtim çok kolay tuvalete çıkmam oluyorÇok teşekkür ederim bu kabızlık çok kafama takiliyordu belirti gibi sanki herkes kabız falansevindim böyle pozitiflere soruyorum ben de çünkü ilk günden beri hiç kabız olmadım insAllah darısı bizlere sağlıkla ilerlesin sizin de insAllah
![]()
Evet çok dengesiz bazen kasık ağrısı karın ağrısı filan çok var bazen de hiç bişey yok sıfır. Gün içinde bile değişiyorKızlar sizinde pozitifi gördükten sonra belirtileriniz de azalma oldu mu? Benim göğüs hassasiyetim gitti kasık ağrısı da arada var![]()
Ay evet ya daha düne kadar her belirti vardı şimdi sanki hiç bişey kalmamış gibiEvet çok dengesiz bazen kasık ağrısı karın ağrısı filan çok var bazen de hiç bişey yok sıfır. Gün içinde bile değişiyor
İnşallah yaBir günde olan fark testte çok fark etmiyor canım korkacak bir şey yok eğer pozitifi gorduysen. 5. Gün rmbriyosuysa 9. Günü kan ver için rahat etsin
Ben T+10da verdim pazartesi günü 276 çıktı. Hoca cuma tekrar verelim dedi yarın vericem bakalım onun stresi var :)Ay evet ya daha düne kadar her belirti vardı şimdi sanki hiç bişey kalmamış gibisiz ilk betayı kaçıncı günde verdiniz ve kaç çıktı acaba
![]()