• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Yok kabızlığım hiç olmadı adet ağrısından biraz daha yoğundu ağrılarım kasıkta batmada vardı tek taraflıydı🥰
Hayırlı olsun tebrik ederim🌸 Pozitif görenlerin çoğunda tek taraflı batma bacakta çekilme gibi belirti olduğunu goruyorum bende de vardı merak eden arkadaşlar için . Herkeste belirti olacak diye bir şey yokmuş ama bu şekilde varsa pozitif olma durumu var kızlar

Hayırlı olsun tebrik ederim🌸 Pozitif görenlerin çoğunda tek taraflı batma bacakta çekilme gibi belirti olduğunu goruyorum bende de vardı merak eden arkadaşlar için . Herkeste belirti olacak diye bir şey yokmuş ama bu şekilde varsa pozitif olma durumu var kızlar
Çok teşekkür ederim pozitifi gören bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın🥰 ben pozitif çıkarsa rahata ererim daha bir şey düşünmem diyordum ama şimdi artış olacak mı diye düşünüyorum siz de öyle misiniz🥲❤️

Çok teşekkür ederim pozitifi gören bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın🥰 ben pozitif çıkarsa rahata ererim daha bir şey düşünmem diyordum ama şimdi artış olacak mı diye düşünüyorum siz de öyle misiniz🥲❤️
Evet transferden sonuc ogrenene kadar geceleri rahat rahat kesintisiz uyuyabiliyordum. Şimdi öğrendim ve gram uyku girmiyo gözüme tam tersi oldu 😂

Evet transferden sonuc ogrenene kadar geceleri rahat rahat kesintisiz uyuyabiliyordum. Şimdi öğrendim ve gram uyku girmiyo gözüme tam tersi oldu 😂
Hahahaha ay ben de 😂 normalde çalışıyorum her sabah işe kalkarken uykusuz kalkıyordum şimdi bu süreçte rapor aldım kaç gündür kendiliğinden sabahın köründe kalkıyorum alarmdan önce eşimi işe ben kaldırıyorum 😂😂

Kızlar henüz kan vermedim dün t+7 bugün t+8 dün yaptığım idrar testi bu ve bugün yaptığım arasında bariz bir fark yok artmıyor mu acaba çok korkuyorum

Evet dün ikinci kanımı verdim iki gün aradan sonra o iki gün beni yedi bitirdi. Kan sonucunu gorunce bir tık rahatladım

Kızlar henüz kan vermedim dün t+7 bugün t+8 dün yaptığım idrar testi bu ve bugün yaptığım arasında bariz bir fark yok artmıyor mu acaba çok korkuyorum
Bir günde olan fark testte çok fark etmiyor canım korkacak bir şey yok eğer pozitifi gorduysen. 5. Gün rmbriyosuysa 9. Günü kan ver için rahat etsin

Gerçekten burda birbirimize destek oluyoruz çok güzel paylaşmak okumak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz aynı emekleri veriyoruz kaç defa ağladık kimbilir. O yüzden burada herkes birbirini çok iyi anlıyor. Salı günü inşallah mutluluk gözyaşımız olur 😍 isteyen herkese burda sağlıkla nasip etsin Allah. Benim bi de başka dondurulmuş kalmadı bu olmazsa tekrar başa döneceğiz birazda onun stresi var 😞
O kadar iyi anlıyoruz ki hemde beni başka kimse anlamıyormuş gibi geliyo bu yolla anne olanları ancak birbirleri anlarlar. Hiç stres olmayın birbirimize güzel haberler vereceğiz mutluluktan ağlayacağız bu sefer 🙏🥹🥰

Çok teşekkür ederim bu kabızlık çok kafama takiliyordu belirti gibi sanki herkes kabız falan😊sevindim böyle pozitiflere soruyorum ben de çünkü ilk günden beri hiç kabız olmadım insAllah darısı bizlere sağlıkla ilerlesin sizin de insAllah🤲🥰
Benim tam tersi hamilelil belirtim çok kolay tuvalete çıkmam oluyor

Kızlar sizinde pozitifi gördükten sonra belirtileriniz de azalma oldu mu? Benim göğüs hassasiyetim gitti kasık ağrısı da arada var 🫠

Back
X