Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Tesekkurler darısı başınıza hep dua ediyorum isteyen herkese ben ankarada tedavi oldum istanbulu bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olsun canım

Allah razı olsun valla mesajımı görüp yazarlarsa çok çok sevinirim bende
Merhaba ben özel Gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi oldum doktorum Murat Keskin. Çok şükür bu doktorda ilk denemede pozitifi aldık tavsiye ederim ama tabiki nasip kısmet her şey

Merhaba ben özel Gaziosmanpaşa hastanesinde tedavi oldum doktorum Murat Keskin. Çok şükür bu doktorda ilk denemede pozitifi aldık tavsiye ederim ama tabiki nasip kısmet her şey
Teşekkür ederim cevabınız için biz Urfa'da yaşıyoruz buradaki doktorumun üniversitede hocası imiş Bülent bey bizi burada hazırlayıp Bülent beyle iletişimi şekilde tedaviyi sürdürüp opu ve transfer sürecinde İstanbul'a yönlendirecek. O yüzden merak etmiştim. Rabbim size bağışlasın evladınızı

Ben ikizlerimde kan sulandırıcıyı bırakmıştı artık kanama alanları bitmediğinden. Ama bu gebelikte bakalım ne olur. Bu hafta kontrol için erken haftaya doktorum viyanada o yüzden ben 5 ocakta gideceğim kontrole.

Ben iki tedavimde de bülent hocaylaydım memnunum hatta bu gebelik takibimi onda devam etme kararımı tedavi başlarken verdim. tek pişmanlığım keşke ikizlerimde de ona gitseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…