Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Siz de dün mü transfer oldunuz benim aşağı doğru bıçak saplaması tarzında ağrı olıyor arada sizde yok mu
Evet canım dün oldum. Bende bir belirti yok, benim kendiliğimden bir gebelik kaybım var. Onda da keskin bir belirti olmamıştı. Gögüs uçlarımda belirginleşme hissetmiştim. Regli tarihten 4 gün önce açık pembe leke gelmişti. Sonradan öğrendim ki yerleşme kanamasıymış. Düşünün işte merdivenlerden zıplıyordum. Ve umudum yoktu eşimde varikosel vardı. Rahme tutunan her şekilde tutunuyor bence.Devamı gelmediğinde çok çok üzüldüm ama yoluma devam ettim. Yani kızlar bence de belirti aramamak lazım.Çünkü her gebelik kendine özgü. Bunu ben sürekli söylüyorum ama yapabiliyor muyum hayır bende tüp bebek sürecine girince belirti aramaya başladım kendimce herkesin gönlüne göre olsun pozitifleri görelim inş

bence kesin yerleşme kanaması canım. Bende tüp bebek sürecindeyim ama daha önce doğal yoldan gebe kaldığımda regli günümden 4 gün önce yerleşme kanaması olmuştu açık pembe.
Sonrasında bebeğimi kaybettim 7.haftada. Nasip tüp bebek sonucumu bekliyorum sizler gibi herkesin yüzü gülsün inş

Insallah bitanem yarin test gunum kac cikacak beta cok merak ediyorum

Hikayelerimiz bire bir aynı❤ sonu güzel bitsin inşallah

Merhabalar 28 kasimda 2 embriyo transferim oldu dunden beri aksam saatlerinde gelen lekelenmelerim var koyu pembe kahve gibi rengi agrim filan yok testte pozitif cikti idrarda 7. Gunde yerlesme kanamasi cok diyorlar

Siz hangi şehirdesiniz benimde değerler güzeldi aynı yaştayız sadece yumurta kaliteleri AB çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…