- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Evet canım dün oldum. Bende bir belirti yok, benim kendiliğimden bir gebelik kaybım var. Onda da keskin bir belirti olmamıştı. Gögüs uçlarımda belirginleşme hissetmiştim. Regli tarihten 4 gün önce açık pembe leke gelmişti. Sonradan öğrendim ki yerleşme kanamasıymış. Düşünün işte merdivenlerden zıplıyordum. Ve umudum yoktu eşimde varikosel vardı. Rahme tutunan her şekilde tutunuyor bence.Devamı gelmediğinde çok çok üzüldüm ama yoluma devam ettim. Yani kızlar bence de belirti aramamak lazım.Çünkü her gebelik kendine özgü. Bunu ben sürekli söylüyorum ama yapabiliyor muyum hayır bende tüp bebek sürecine girince belirti aramaya başladım kendimceSiz de dün mü transfer oldunuz benim aşağı doğru bıçak saplaması tarzında ağrı olıyor arada sizde yok mu
bence kesin yerleşme kanaması canım. Bende tüp bebek sürecindeyim ama daha önce doğal yoldan gebe kaldığımda regli günümden 4 gün önce yerleşme kanaması olmuştu açık pembe.Merhabalar 28 kasimda 2 embriyo transferim oldu dunden beri aksam saatlerinde gelen lekelenmelerim var koyu pembe kahve gibi rengi agrim filan yok testte pozitif cikti idrarda 7. Gunde yerlesme kanamasi cok diyorlar benimde oyle olabilir mi lekelenme yasayan var mi nolur bilgi verin hanimlar
Insallah bitanem yarin test gunum kac cikacak beta cok merak ediyorumbence kesin yerleşme kanaması canım. Bende tüp bebek sürecindeyim ama daha önce doğal yoldan gebe kaldığımda regli günümden 4 gün önce yerleşme kanaması olmuştu açık pembe.
Sonrasında bebeğimi kaybettim 7.haftada. Nasip tüp bebek sonucumu bekliyorum sizler gibiherkesin yüzü gülsün inş
Hayırlısı olsun pozitif düşün bence güzel olacak Allahın izni ileInsallah bitanem yarin test gunum kac cikacak beta cok merak ediyorum
Hikayelerimiz bire bir aynı❤ sonu güzel bitsin inşallahEvet canım dün oldum. Bende bir belirti yok, benim kendiliğimden bir gebelik kaybım var. Onda da keskin bir belirti olmamıştı. Gögüs uçlarımda belirginleşme hissetmiştim. Regli tarihten 4 gün önce açık pembe leke gelmişti. Sonradan öğrendim ki yerleşme kanamasıymış. Düşünün işte merdivenlerden zıplıyordum. Ve umudum yoktu eşimde varikosel vardı. Rahme tutunan her şekilde tutunuyor bence.Devamı gelmediğinde çok çok üzüldüm ama yoluma devam ettim. Yani kızlar bence de belirti aramamak lazım.Çünkü her gebelik kendine özgü. Bunu ben sürekli söylüyorum ama yapabiliyor muyum hayır bende tüp bebek sürecine girince belirti aramaya başladım kendimceherkesin gönlüne göre olsun pozitifleri görelim inş
Merhabalar 28 kasimda 2 embriyo transferim oldu dunden beri aksam saatlerinde gelen lekelenmelerim var koyu pembe kahve gibi rengi agrim filan yok testte pozitif cikti idrarda 7. Gunde yerlesme kanamasi cok diyorlar
Siz hangi şehirdesiniz benimde değerler güzeldi aynı yaştayız sadece yumurta kaliteleri AB çıktıCanlarım sizde tsh prolaktin gibi hormonlar nasıldı?
Doktorum bana %80 tutar senin durumundaki 5 hastadan 4ü pozitif görür dedi. Eşimde morfolojik sorun varmış hiç döllenme düşük olmadı.
Tsh 2.84
prolaktin 2.76
progesteron 41
endometrium kalınlığı son kontrolde 10mm
Rahim filmi de normal
Yumurta kaliteleri Aa
Yaşım 26
Her şey yolunda olsun aklımda bi şey kalmasın istedim bir tek doktor pgt yapmadı ilk deneme olduğu ve genetik hastalık olmadığı için.
Bir gebelik kaybınız mı var sizin ?Hikayelerimiz bire bir aynı❤ sonu güzel bitsin inşallah
Aralık tüp bebek transfer olanlar
Kaç embrio
Kaçıncı gün embriyosu
Test günü
02/12/2025
Siyahhhinci
5. Gün
2 tane
4ab
4bb
13 Aralık
05/12/2025
@beyazkasimpati
5. Gün
4ab
15 Aralık
05/12/2025
@balparesi
5.gün
3bb
15 aralık
06/12/2025
@limonlusodaaa
5. Gün
5aa
16 Aralık04/12/2025
@Kelebenkk
15 Aralık
03/12/2025
@Ada8787
5. Gün
2 adet
13 Aralık
01/12/2025
@eatn1
3. Gün
1 tane
12 Aralık01/12/2025
@tmaden5.gün 12 aralık
@Tugce9242
26/11/2025
5. Gün
4bc
8 Aralık@manolya2025
4/12/2025
3. Gün
16 Aralık
@Altn14
02/12/2025
5. Gün
5bb
13 Aralık02/12/2025
R ridade215.gün
2 tane4aa
3ab15 Aralık 28/11/2025
@Nrcn34225. Gün
1tane
6.gün 1 tane3bc
4bc10 Aralık 03/12/2025
@seher bozbey3. Gün
2tane15 aralık @khaleesi066
6.12.2025 transfer5.gün tek embriyo 5Aa 15.12.2025 test günü @slnylbyrk
04.12.20255. Gün
2 tane4aa
4ab13 aralık F fezhem
29/11/20255. Gün 5ab 9 aralık @mglme
7/12/20255.gün 6bb 15aralık
Evet 16 haftalık sonlandırma olduBir gebelik kaybınız mı var sizin ?
Sizinki daha ilerideymiş neden oldu peki kalbi mi durdu çok geçmiş olsun canımEvet 16 haftalık sonlandırma oldu
Ettir canım kızlara yazık oldu yaKızlar ben listeye satır ekle diyip devam ettiriyorum yeni yazanları
Bebekte yaşamasını engelleyecek bana zarar verecek anomaliler vardı sonlandırılması uygun görüldüSizinki daha ilerideymiş neden oldu peki kalbi mi durdu çok geçmiş olsun canım
Evet keşke geri gelseler şimdi sonuçlarını da merak edicezEttir canım kızlara yazık oldu ya
Evet bir aymış ceza ya ya da başka hesap açsalar amaEvet keşke geri gelseler şimdi sonuçlarını da merak edicez
Anladım canım hayırlısı demek ki bu şekilde imiş. Rabbim sağlıkla bebeğinii kucağına almayı nasip etsinBebekte yaşamasını engelleyecek bana zarar verecek anomaliler vardı sonlandırılması uygun görüldü
Amin canım hepimiz için inşallahAnladım canım hayırlısı demek ki bu şekilde imiş. Rabbim sağlıkla bebeğinii kucağına almayı nasip etsin
Kacinci gun embriyosunda 7.gun lekelenme gordunuzInsallah bitanem yarin test gunum kac cikacak beta cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?