Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Ay ben de yaptım ovülasyon çift çubuk ama erken gebelik testinde çıkmadı daha ama moralimi bozmadım çünkü şuan 3. Gün transferi + 4 gün
Embriyonuz 3.gün embriyosu muydu? Kalitesi nasıldı? 3.gün embriyosu transferi olan çok kişi yok sanırım bulunca hemen soruyorum, bende 11 aralıkta 3.gün embriyosu transfer olacağım. Bizede güncelleme yapın mutlaka

Bana kalitesini söylemediler ilk transferim ama bu gün doktoruma soracağım

Öyle mi dersin. Çok okudum burda 5. Gün bile silik gören bende böyle çıkınca negatif gibi hissettim yalan yok

Öyle mi dersin. Çok okudum burda 5. Gün bile silik gören bende böyle çıkınca negatif gibi hissettim yalan yok
Bence moralini bozma herkeste aynı olmayabiliyor. Devam et motiveli bir şekilde hiç bir belirti ve idrar testinde çıkmayıp kan testinde pozitif olan çok var.

2 aralık çift embriyo transferi bugün T+6 silik çizgi bile çıkmadı
Cnm bana Dr ıstarla erken yapma hele evde hiç yapma yalnış çıkar dedi benim transferin 9 günü yapmadım yarın kan verme günüm bence bekle evdeki testler yanıltabiliyormuş

Cnm bana Dr ıstarla erken yapma hele evde hiç yapma yalnış çıkar dedi benim transferin 9 günü yapmadım yarın kan verme günüm bence bekle evdeki testler yanıltabiliyormuş
inşallah öyledir gerçekten silik bile çıkmayıp bembeyaz çıkınca üzüldüm pişmanda oldum yaptığıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…