- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
İnşallah negatif sonucu hiç almazsın. Hayırlısı olsun inşallah. Bende yaptım ama kanda negatif çıkarsa da üzülürüm.Yok Salı günü transferin tam 10 günü direk kan vericem evde yapıp nehafit görmek istemiyorum göreceksem bari kanda net görürüm
Bir belirtiniz oldu mu acaba ?İnşallah kızlar salı kan testine gideceğim çok heyecanlandım
Ben dün transfer oldum canım küçük yerde yaşadığım için hastanrye gitmişken iyi marka test de aldım bulunsun diyeBen nöbetçi eczanede sadece bunları buldum 200 lira iki tanesi yarın vir daha bakacağım. Sen test yaptın mı
Sen test yaptınmı ben yapmadım sanıyorum kan vericeksşn sanıyorum ne çıktıİnşallah negatif sonucu hiç almazsın. Hayırlısı olsun inşallah. Bende yaptım ama kanda negatif çıkarsa da üzülürüm.
alt karnımda ağrı oluyor ara ara belim ağrıyor bide akıntı zaten fazlasıyla var ama kanama veya lekelenme hiç olmadı.Bir belirtiniz oldu mu acaba ?
Brn normal idrar yaptım ama silik çıktı ikinci çizgiSen test yaptınmı ben yapmadım sanıyorum kan vericeksşn sanıyorum ne çıktı
Ben dün transfer oldum canım küçük yerde yaşadığım için hastanrye gitmişken iyi marka test de aldım bulunsun
En iyisini yapmışsın canım hayırlı sonuçlara inşallahBen dün transfer oldum canım küçük yerde yaşadığım için hastanrye gitmişken iyi marka test de aldım bulunsun diye
Canım kişiden kişiye çok değişiyor bence hiç kafana takma ben de sadece T+7 de değişik bir sancı görmüştüm sol kasıkta gün boyu geçmeyen ve T+8 ile kanda öğrendim birçok arkadaşımın vardı belirtileri onlarda pozitif aldı hiç takılma moral bozma çok değişiyorNe bilim herkesin yorumlarını okuyorum hep bir belirti var birilerinde bende yok elşim az evvel yarın yapaakmı test dedi hiç belirtim yok diye Salı yapalım boşver dedim öncelerinde ben koşardım teste inşallah bu sefer pozitif olur
Sizin pozitif miCanım kişiden kişiye çok değişiyor bence hiç kafana takma ben de sadece T+7 de değişik bir sancı görmüştüm sol kasıkta gün boyu geçmeyen ve T+8 ile kanda öğrendim birçok arkadaşımın vardı belirtileri onlarda pozitif aldı hiç takılma moral bozma çok değişiyor
Brn normal idrar yaptım ama silik çıktı ikinci çizgi
Yazarım. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırızHayırlısı olsun inş pozitif olur benimde test günüm 16 Aralık bekliyorumbende de belirti yok kan sonucu gelince bize de yazın
AminnnYazarım. İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Siz de dün mü transfer oldunuz benim aşağı doğru bıçak saplaması tarzında ağrı olıyor arada sizde yok muHayırlısı olsun inş pozitif olur benimde test günüm 16 Aralık bekliyorumbende de belirti yok kan sonucu gelince bize de yazın
Evet canım pozitif darısı başına bekleyen herkese inşallah henüz kese ve kalp gitmedim bende çok dua ediyorum inan çok umutsuzdum hele kimyasal peşi çok ağladım çok üzüldüm tüp bile kimyasal oldu dedim doktor değiştirdim doktorum tam tersi çok ılımlı güzel konuştu en azından kalıyorsun bunu gördük hemen yapalım peşe dedi diğer adeti beklemedi bile biliyor musun hiç üzülme her şey nasip elbet olacakSizin pozitif mi
Transfer kaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyosuyduEvet canım pozitif darısı başına bekleyen herkese inşallah henüz kese ve kalp gitmedim bende çok dua ediyorum inan çok umutsuzdum hele kimyasal peşi çok ağladım çok üzüldüm tüp bile kimyasal oldu dedim doktor değiştirdim doktorum tam tersi çok ılımlı güzel konuştu en azından kalıyorsun bunu gördük hemen yapalım peşe dedi diğer adeti beklemedi bile biliyor musun hiç üzülme her şey nasip elbet olacak
14. Gün canım 5. Gün çift ama kalite düşüktü iyileri kullanmıştım çünküTransfer kaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlı olsun inşallah artık kontrole gitme vakti gelmiş sanırım:)14. Gün canım 5. Gün çift ama kalite düşüktü iyileri kullanmıştım çünkü
Teşekkür ederim 13 Aralık nasipse çağırdı gidicemHayırlı olsun inşallah artık kontrole gitme vakti gelmiş sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?