Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim fitil kullanmıyorum akıntım yoktu transfer öncesi çoktu trasnferden sonra kesildi ama dün akşamdan beri su gibi biraz akıntım var

Bu sabah gerçekten elimde testle eroin bağımlısı gibiydim Hayır yapmıycaksın dedim be testi fırlattım hemen evden çıktım Çıktım dediysem de ekmek almaya, o kadar acınası bir durumdayım

Ben de normal yoldan sonuç bekleyen bir Tüp bebek çalışanıyım
Bende bekliyim diuordum ana nasi beklicem ya sinir oldm 11 ucagim war gitmeden tum ilaclari almamm lazm cnk doktorum hamileysem 2 ay daha bu hap ve fitili kullanmma lazm dedi dunyanin pqrasi hanile degilsem almak istemiyorum saniirm T+7 de test yapicam hahaha erken mi sizce

Gününde test yapmanızı öneririm. Erken yapınca negatif çıkarsa sonradan pozitife dönerse sorun yaşarsınız. Hiçbir hastaya önermiyoruz gününden önce test yapmayı

Gününde test yapmanızı öneririm. Erken yapınca negatif çıkarsa sonradan pozitife dönerse sorun yaşarsınız. Hiçbir hastaya önermiyoruz gününden önce test yapmayı
Oyyy ilaclari alipmi gidiyim ( ben turkiyede yasamiyorum yasadigin yerdede bu ilaclari bulamam oyuzden tedirgin oldm

Bu sabah gerçekten elimde testle eroin bağımlısı gibiydim Hayır yapmıycaksın dedim be testi fırlattım hemen evden çıktım Çıktım dediysem de ekmek almaya, o kadar acınası bir durumdayım
Ben test gelir gelmez yapacağım varsa çıkıyor abi yoksa zaten çıkmıyor ben yazın 3. Günden itibaren yaptım gölge bile çıkmadı kuruma çizgisileri bile oluşmadı saatlerce günlerce beklettim ama oğlumda 4. Gün öğlen ilk idrar bile değil silik hemen çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…