- 18 Ocak 2019
- 2.873
- 2.500
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Evet evet mesela benşm 4. Gün ama senin daha 3. Günün gibi düşünTabi sizjn belirtiler benden once gorulur su an 5.gun embriyosu koyulup 3.gunde olanlarla ayni olabilir aslinda ben 3.gun koyulup 5.gundeyim
Ay ileri gidecegine geri gidiuor bu iş ahhaaEvet evet mesela benşm 4. Gün ama senin daha 3. Günün gibi düşün
Benim fitil kullanmıyorum akıntım yoktu transfer öncesi çoktu trasnferden sonra kesildi ama dün akşamdan beri su gibi biraz akıntım varBen de hsg çektirdim. Kızlar ben dün transfer oldum yani bugün 1.günüm belirtim pek yok sadece uyku hali ve çok fazla akıntım var ama akıntı sanırım fitilden uyku halide progesterondan diye düşünüyorum
Zaten zaman gitmiyor dimiAy ileri gidecegine geri gidiuor bu iş ahhaa
EvetZaten zaman gitmiyor dimi
Valla 4. Gün zamanın durduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bu gün çok uzun geldi bana.
Ben sabah 2 aksam 2 fitil kullaniyorm cok sinir bozucu 2 2 kullanmak hahahaBenim fitil kullanmıyorum akıntım yoktu transfer öncesi çoktu trasnferden sonra kesildi ama dün akşamdan beri su gibi biraz akıntım var
Evet bj de evdeyim diye herhalde keyfini cikarmaya calisiyorum ayni zamanda iznimin ama evde ne kadar keyfi cikarilirsaValla 4. Gün zamanın durduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bu gün çok uzun geldi bana.
Tarih
Kaç embrio
Kaçıncı gün embriyosu
Test günü
02/12/2025
S Siyahhhinci
5. Gün
2 tane
4ab
4bb
13 Aralık05/12/2025
beyazkasimpati 5. Gün 4ab 15 Aralık 05/12/2025
balparesi 5.gün 3bb 15 aralık 06/12/2025
@limonlusodaaa5. Gün 5aa 16 Aralık 04/12/2025
Kelebenkk 15 Aralık 5. Gün ? 12 Aralık
Canım yazmaya çalıştım da yapamadım. 5. Gün embriyosu ama kalitesini bilmiyorum hiç sormadım :) Test günüm 12 Aralık
Hemen ekliyorum canımCanım yazmaya çalıştım da yapamadım. 5. Gün embriyosu ama kalitesini bilmiyorum hiç sormadım :) Test günüm 12 Aralık
Tarih | Kaç embrio | Kaçıncı gün embriyosu | Test günü |
02/12/2025 S Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
| 05/12/2025 | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık |
| 05/12/2025 | 5.gün | 3bb | 15 aralık |
| 06/12/2025 limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 | 15 Aralık | ||
| 03/12/2025 A Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
| 01/12/2025 E eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | |
|
T
Tugce9242
26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık |
|
T
tmaden
01/12/2025 | 5. Gü n | 12 Aralık | |
Bende bekliyim diuordum ana nasi beklicem ya sinir oldm 11 ucagim war gitmeden tum ilaclari almamm lazm cnk doktorum hamileysem 2 ay daha bu hap ve fitili kullanmma lazm dedi dunyanin pqrasi hanile degilsem almak istemiyorum saniirm T+7 de test yapicam hahaha erken mi sizceBen de normal yoldan sonuç bekleyen bir Tüp bebek çalışanıyım
Gününde test yapmanızı öneririm. Erken yapınca negatif çıkarsa sonradan pozitife dönerse sorun yaşarsınız. Hiçbir hastaya önermiyoruz gününden önce test yapmayıBende bekliyim diuordum ana nasi beklicem ya sinir oldm 11 ucagim war gitmeden tum ilaclari almamm lazm cnk doktorum hamileysem 2 ay daha bu hap ve fitili kullanmma lazm dedi dunyanin pqrasi hanile degilsem almak istemiyorum saniirm T+7 de test yapicam hahaha erken mi sizce
Oyyy ilaclari alipmi gidiyimGününde test yapmanızı öneririm. Erken yapınca negatif çıkarsa sonradan pozitife dönerse sorun yaşarsınız. Hiçbir hastaya önermiyoruz gününden önce test yapmayı
Bence alın riske atmayın. Gebe kalırsanız birde ilaç stresi yaşamayın. Gebeliğin ilk zamanları stres yaşamanız iyi olmazOyyy ilaclari alipmi gidiyim( ben turkiyede yasamiyorum yasadigin yerdede bu ilaclari bulamam oyuzden tedirgin oldm
Tamammm pekii :) bekliyim mademBence alın riske atmayın. Gebe kalırsanız birde ilaç stresi yaşamayın. Gebeliğin ilk zamanları stres yaşamanız iyi olmaz
Ben test gelir gelmez yapacağım varsa çıkıyor abi yoksa zaten çıkmıyor ben yazın 3. Günden itibaren yaptım gölge bile çıkmadı kuruma çizgisileri bile oluşmadı saatlerce günlerce beklettimBu sabah gerçekten elimde testle eroin bağımlısı gibiydimHayır yapmıycaksın dedim be testi fırlattım hemen evden çıktım Çıktım dediysem de ekmek almaya, o kadar acınası bir durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?