- 21 Kasım 2025
- 66
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.401
Kızlar transferden sonra siyah çay içtiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç içmedim, doktorum hiçbir şey için yasak demedi aslında ama kendimce dikkat etmeye çalışıyorumKızlar transferden sonra siyah çay içtiniz mi
İçiyorum günde 2 bardak falanKızlar transferden sonra siyah çay içtiniz mi
Bnde öyle kahvaltı da içiyorum açıkİçiyorum günde 2 bardak falan
Ben sabah kahvaltıda bi de akşamları evde demlenince açık sayılacak birer bardak içiyorum ama kahve hiç içmedimKızlar transferden sonra siyah çay içtiniz mi
Bana dokunduğu için bazen aşırı açık içtim kahve her gün bir tane kafeinsiz içiyorumKızlar transferden sonra siyah çay içtiniz mi
Benimde faktör 5 pozitif yani pıhtılaşmaya yatkınlık var ama benim transfer günü itibariyle oksapara başlattı doktorumTek ayak mı sizinki ? Benim de hep ayağım soğuk olur kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Eğer gebe kalırsam oskapar iğneye başlayacak doktor beni. Gebelik kesinleşmeden başlatamam dedi. Her doktor farklı ilerliyor bazıları önlem amaçlı herhalde transfer sonrası kullanıyor ?
Homozigot mu yoksa heterozigot mu ? Benim ki heterozigot olduğu için gebelik başlayımca dedi..Benimde faktör 5 pozitif yani pıhtılaşmaya yatkınlık var ama benim transfer günü itibariyle oksapara başlattı doktorum
Ne çay ne kahve içmiyorum transferden beriKızlar transferden sonra siyah çay içtiniz mi
Canımmmmm çıktı mı sonucun heyecanla bekliyoruzKızlar ben gidiyorum kan vermeye sabah uyandığımda leke gördüm tek belirti bu inşallah vardır. Gidiyorum şimdi kan vermeye hayırlı dualarınızı beklerimT+10 bu gün
Benim de heterozigotHomozigot mu yoksa heterozigot mu ? Benim ki heterozigot olduğu için gebelik başlayımca dedi..![]()
Kan verdim bekliyorum öğleden sonra çıkacak dedi doktor bekliyorum 4 gözle her türlüsünü sonucunCanımmmmm çıktı mı sonucun heyecanla bekliyoruz![]()
Bana da vermedi. Sanırım daha once düşüğü ya da gebeliği olmayana vermiyorlar ya da pıhtılaşma problemi olmayana bana da vermedilerdoktor bana kan sulandırıcı vermedi kızlar benim gibi kullanmayan var mı? Niye vermedi ki
Evet chat cpt ye sordum o da öyle dedi. Vesveseye düşüyorum sürekli bunu yapmadım, bunu neden bana vermedi etmedi diye. Halimizi görünce çok özeniyorum hiç uğrasmadan gebe kalanlara tabi vardır bi hayır ama Kadın anatomisi ilaçlar hepsiyle haşır neşir oldukBana da vermedi. Sanırım daha once düşüğü ya da gebeliği olmayana vermiyorlar ya da pıhtılaşma problemi olmayana bana da vermediler
Bizde sabırsızlıkla bekliyoruzKan verdim bekliyorum öğleden sonra çıkacak dedi doktor bekliyorum 4 gözle her türlüsünü sonucun
Pozitif1 Aralık transfer 4aa 13 Aralık test günü
Canım doktorlar binlerce tüp bebek koyuyor doktoruna ve merkeze gveniyorsan tam teslimiyet halinde ol kafanı rahat tutmaya çalış. İşin sonunda herşey olacağına varıyor ben bunu evladımdan karnımda dort aulıkken vazgeçmek zorunda kalınca anladımEvet chat cpt ye sordum o da öyle dedi. Vesveseye düşüyorum sürekli bunu yapmadım, bunu neden bana vermedi etmedi diye. Halimizi görünce çok özeniyorum hiç uğrasmadan gebe kalanlara tabi vardır bi hayır ama Kadın anatomisi ilaçlar hepsiyle haşır neşir olduk
Tebrik ederim gözünüz aydın hcg kaç geldiPozitif