• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar merhaba bende bu ay transfer sürecine giriyorum inşallah yarın reglin ikinci günü gidip doktorumla görüşeceğim. Geçen ay rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı. Pozitif olan anneler gönülden kutluyorum sizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲 transfer süreci pozitif biten kardeşlerim bu sürece yeni başlayan anne adayları için neler söylersiniz ne yemeli ne içmeli nelere dikkat etmeliyiz cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden 🌸
Kizlarrr banada cevap verseniz 🫠 🫠 🫠 🫠 🫠

Valla eğer öyle olunca tutmuyorsa benim tutma ihtimali yok 😢 bende kendi kendime sürekli kalkıyorum tuvalete mutfağa vs battaniyemi ittiriyorum elimle örtüyorum vs bence o kadar birşey olmaz diye düşünüyorum insanız illaki hareket edeceğiz ama o derece korumamız gerekiyorsa bende de olmuştur kesin 😩😢
Ayyy sizi de endişelendirmek istemezdim ben biraz takığım ondan her şeyi takıyorum. Öyle olsa merkezde söylerlerdi bize her hareketinize dikkat edin diye ya

Yoo fazla değil bence ben bağışıklık için serum almıştım transfer günümde intralipid di ismi
Merhaba bende aldım ama doktor transferden 5 gün sonrada takacağız dedi Salı günü tekrar taktıracağım birde gebe kalırsam test günü tekrar takacak sizde de öyle mi?

Kızlar transferle beraber 4. Gündeyim 5. Gün aa çift embriyo transfer edildi. Geceden beri adet olacakmış gibi çok rahatsız edici ağrılarım var

Ben de hep sağda hissediyorum sırt üstğ uzanınca ve idrara sıkışık olunca aynı. Ama dün mesela adet günümdü dün bugun hafif adet ağrısı gibi ağrım da var umarım hayra alamettir
Benim de Salı adet günüm bebek varsa onun yerleşme tutunma sancıları yoksa da zaten ilaçlar baskılıyor adet olmamız mümkün değil ilaçları bırakmadan

Ayyy sizi de endişelendirmek istemezdim ben biraz takığım ondan her şeyi takıyorum. Öyle olsa merkezde söylerlerdi bize her hareketinize dikkat edin diye ya
Yok yok valla bende sizin gibiyim herşeye endişeleniyorum geçen akşam terledim sormadığım yer kalmadı sıkıntı olmuş mudur diye😂 sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiyim ama bence o kadardan birşey olsa direk hastanede bile yatırırlar çıkarmazlar çoğu merkez ertesi gün normal hayatınıza dönün yatmayın bile diyor benim doktorum en azından 4-5 gün sırtüstü yat dedi ama tuvalete kalkmak yemeğe oturmak vs problem olmaz dedi. Gerçekten cok cok zor bir süreç hep söylüyorum keşke bir makine olsa ve gün gün bakabilsek bizle mi değil mi ne yapıyor böyle olunca belirsizlikle cok zor

Kizlarrr banada cevap verseniz 🫠 🫠 🫠 🫠 🫠
Canım bu süreçte çok fazla ani hareket yapmamaya, asitli İçecek içmemeye, maydanoz ve işlenmiş gıda çok tükenmedim. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım rahim hazırlanması ilaçlar vb doktor hallediyor transferden sonra kabak çekirdeği yedim kafein çok tüketmedim ve mofum hrp yüksek tuttum.

Canım bu süreçte çok fazla ani hareket yapmamaya, asitli İçecek içmemeye, maydanoz ve işlenmiş gıda çok tükenmedim. Onun dışında ekstra bir şey yapmadım rahim hazırlanması ilaçlar vb doktor hallediyor transferden sonra kabak çekirdeği yedim kafein çok tüketmedim ve mofum hrp yüksek tuttum.
En önemli olan moral sanki ya bilmiyorum sekiz yıldır sürekli negatif almaktan kodum kalmadı sanki artık korkuyorum bu sefer tek iki yumurta kaldı umarım tutar çok teşekkür ederim cevabınız için

Back
X