• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kizlar sabah idrarimla yapmadım demin sıkışık olmayan idrarimla yaptım ama bı tuhaftı yani testin ustunede ara ara idrarı yaotim sanki ya da kendimi kandiriyorum hala tutacak diye 🥹

Kizlar normalde kesinlikle yapmayacaktim ama bı anda yaptım çok sıkışık olmayan bir idrarimla yaptım.9 sn tut yazıyordu tam yapabildim mi bilmiyorum ama 5.gun donmus embriyo 8.gun de yaptım çıkmadı burada ama çok inanmıştım bu sefer kan da sizce çıkar mı böyle olup çıkan var mı
On dk olunca bidaha bak bakalım canım

Benim bugün 3. Günüm transferden sonra adet ağrısı çekiyorum geceden beri moralim bozuldu
Merhaba benimde 3.günüm işk 2 gün minik ağrılarım vardı ama bugün hiç bir şey yok bende buna üzülüyorum. Olmadı gibi mi algılamak lazım benimkini şimdi. Ne kadar garip dimi o minik ağrılar beni rahatlatıyordu sizi rahatsız ediyor. Rabbim bizlere sabır versin

Merhaba benimde 3.günüm işk 2 gün minik ağrılarım vardı ama bugün hiç bir şey yok bende buna üzülüyorum. Olmadı gibi mi algılamak lazım benimkini şimdi. Ne kadar garip dimi o minik ağrılar beni rahatlatıyordu sizi rahatsız ediyor. Rabbim bizlere sabır versin
Ağrılara kafayı takmayın bence benim 4-5-6 agrım oldu akşamdan beri batma falan yok mesela bugun t+8 korkuyorum bende

Eklentiler

• IMG_3486.webp
    IMG_3486.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3472.webp
    IMG_3472.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 31
Back
X