- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.681
İnşallah her şey güzeldir istediğimiz gibi ilerler. Benim biraz beta yavaş yükseliyorBende haftaya göreceğim aynı şeyden korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah her şey güzeldir istediğimiz gibi ilerler. Benim biraz beta yavaş yükseliyorBende haftaya göreceğim aynı şeyden korkuyorum
Sen de yarın mı verecekein canım aynı gunBenim test günüm yarın pozitifi görürsem size yaptıklarını yapmadıklarımı yazacağım inşllah![]()
On dk olunca bidaha bak bakalım canımKizlar normalde kesinlikle yapmayacaktim ama bı anda yaptım çok sıkışık olmayan bir idrarimla yaptım.9 sn tut yazıyordu tam yapabildim mi bilmiyorum ama 5.gun donmus embriyo 8.gun de yaptım çıkmadı burada ama çok inanmıştım bu sefer kan da sizce çıkar mı böyle olup çıkan var mı
Merhaba benimde 3.günüm işk 2 gün minik ağrılarım vardı ama bugün hiç bir şey yok bende buna üzülüyorum. Olmadı gibi mi algılamak lazım benimkini şimdi. Ne kadar garip dimi o minik ağrılar beni rahatlatıyordu sizi rahatsız ediyor. Rabbim bizlere sabır versinBenim bugün 3. Günüm transferden sonra adet ağrısı çekiyorum geceden beri moralim bozuldu
Malesef canim tek çizgi burada 8 9.gunde idrarda negatifi görüp kanda poziti gören çok okudum Allah'ım bir mucize inşallahOn dk olunca bidaha bak bakalım canım
Evet acilden almıyoruz dediler bugun iğneye gidince sordum. Kadın doğuma randevu aldım o şekilde vericemSen de yarın mı verecekein canım aynı gun
Ağrılara kafayı takmayın bence benim 4-5-6 agrım oldu akşamdan beri batma falan yok mesela bugun t+8 korkuyorum bendeMerhaba benimde 3.günüm işk 2 gün minik ağrılarım vardı ama bugün hiç bir şey yok bende buna üzülüyorum. Olmadı gibi mi algılamak lazım benimkini şimdi. Ne kadar garip dimi o minik ağrılar beni rahatlatıyordu sizi rahatsız ediyor. Rabbim bizlere sabır versin
Ağrın var mıEvet acilden almıyoruz dediler bugun iğneye gidince sordum. Kadın doğuma randevu aldım o şekilde vericem
İnşallah benimde ilk sonucum düşük çıkmıştı ama artışı normalmişİnşallah her şey güzeldir istediğimiz gibi ilerler. Benim biraz beta yavaş yükseliyor
Lekelenmeniz oldu mu ?Ağrılara kafayı takmayın bence benim 4-5-6 agrım oldu akşamdan beri batma falan yok mesela bugun t+8 korkuyorum bende
Vajinamda ağrı kramp gibi hisler varAğrın var mı
Aminnn inşallah bence henüz ümitsizliğe kapılmaya gerek yok 7.gün mü dediniz kesin bir şey yok yaniİnşallah canım benim ama şimdi de baktım hiç çizgi yok olsa sanırım silikte olsa çıkardı nasıl yarın kan vereceğim napalim inşallah bir mucize olur da tutunur napalim![]()
9. GünHayırlı olsun kaçıncı gününüz. Bende 24-25 i gibi henüz gün belli değil transfer olcam o zaman yapayım
Yok hayırLekelenmeniz oldu mu ?
İki testte farklı markaHangi marka testlerin
Eklediniz beni listeye :)) adım değiştiği için tanıyamamış olabilirsiniz 22 Aralık test günümTest gününüz ne zaman kaçıncı denemeniz listeye ekleyelim![]()
Aynen canım bnm 8.gun hiç yok malesefAminnn inşallah bence henüz ümitsizliğe kapılmaya gerek yok 7.gün mü dediniz kesin bir şey yok yani
Regl olacakmış hissi geceden beri halâ ara ara devam ediyor sanki adet sökülecek gibi hissederizya öyle bir sancı rahatsızlıkUzun süren bir karın ağrısımı yoksa alt karında olan kısa sürelimi ağrılar canım
Evet 3 defa takılacakBana sadece transfer günü takıldı canım ve 400 Euro para verdim Türkiyede 3 defa falan takılıyomuş