- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.661
Merhaba keseyi görenler war mı ne gibi belirtileriniz war benim sürekli alt karında hafif ağrım oluyor normal mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek inşallah nasip olursa bu sefer. Evet moral çok önemli sürekli komik şeyler izleEn önemli olan moral sanki ya bilmiyorum sekiz yıldır sürekli negatif almaktan kodum kalmadı sanki artık korkuyorum bu sefer tek iki yumurta kaldı umarım tutar çok teşekkür ederim cevabınız için
Haftaya inşallah göreceğiz doktorum çağıracak inşallah kese vardır ya en korktuğum şey olmamasıMerhaba keseyi görenler war mı ne gibi belirtileriniz war benim sürekli alt karında hafif ağrım oluyor normal mi acaba
Ay ne güzel olurdu ama beklicez mecbur işte allahım hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsinnnYok yok valla bende sizin gibiyim herşeye endişeleniyorum geçen akşam terledim sormadığım yer kalmadı sıkıntı olmuş mudur diyesizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiyim ama bence o kadardan birşey olsa direk hastanede bile yatırırlar çıkarmazlar çoğu merkez ertesi gün normal hayatınıza dönün yatmayın bile diyor benim doktorum en azından 4-5 gün sırtüstü yat dedi ama tuvalete kalkmak yemeğe oturmak vs problem olmaz dedi. Gerçekten cok cok zor bir süreç hep söylüyorum keşke bir makine olsa ve gün gün bakabilsek bizle mi değil mi ne yapıyor böyle olunca belirsizlikle cok zorne güzel olurdu
![]()
Sanki çizgi gördüm ama emin değilim birkaç kişi daha yorum yapsın ya da siyah beyaz yapsanaKizlar normalde kesinlikle yapmayacaktim ama bı anda yaptım çok sıkışık olmayan bir idrarimla yaptım.9 sn tut yazıyordu tam yapabildim mi bilmiyorum ama 5.gun donmus embriyo 8.gun de yaptım çıkmadı burada ama çok inanmıştım bu sefer kan da sizce çıkar mı böyle olup çıkan var mı
Belki yarından itibaren yansır idrara ümitsizliğe kapılmayın bence burada 9.gün testten görenler olduKizlar normalde kesinlikle yapmayacaktim ama bı anda yaptım çok sıkışık olmayan bir idrarimla yaptım.9 sn tut yazıyordu tam yapabildim mi bilmiyorum ama 5.gun donmus embriyo 8.gun de yaptım çıkmadı burada ama çok inanmıştım bu sefer kan da sizce çıkar mı böyle olup çıkan var mı
Ben yine hayali çizgi görüyorum sankiKizlar normalde kesinlikle yapmayacaktim ama bı anda yaptım çok sıkışık olmayan bir idrarimla yaptım.9 sn tut yazıyordu tam yapabildim mi bilmiyorum ama 5.gun donmus embriyo 8.gun de yaptım çıkmadı burada ama çok inanmıştım bu sefer kan da sizce çıkar mı böyle olup çıkan var mı
İnşallah canım benim o kadar inancım vardı ki gerçekten neden yaptım ki yapmayacaktimBelki yarından itibaren yansır idrara ümitsizliğe kapılmayın bence burada 9.gün testten görenler oldu![]()
Ah keşke canim benim ama yok hem embriyo yapıştırıcı yapmislardi hem genetikten sağlıklı gelmişti o kadar umudum var di kiBen yine hayali çizgi görüyorum sanki![]()
Uzun süren bir karın ağrısımı yoksa alt karında olan kısa sürelimi ağrılar canımKızlar transferle beraber 4. Gündeyim 5. Gün aa çift embriyo transfer edildi. Geceden beri adet olacakmış gibi çok rahatsız edici ağrılarım var
Olan olmuş belki de çizgi vardır yani tam belli olmuyordur stress daha kötü. Kan verdiğiniz güne bırakın her türlü duyguyu bugün üzülmenin sadece zararı olur inşallah oradadır minişinizİnşallah canım benim o kadar inancım vardı ki gerçekten neden yaptım ki yapmayacaktim![]()
Bana sadece transfer günü takıldı canım ve 400 Euro para verdim Türkiyede 3 defa falan takılıyomuşMerhaba bende aldım ama doktor transferden 5 gün sonrada takacağız dedi Salı günü tekrar taktıracağım birde gebe kalırsam test günü tekrar takacak sizde de öyle mi?
Ben transfer günü, poztif gördüğümüz gün kalp atışı duyduğumuz ve gebeliğin üçüncü ayına kadar ikş haftada bir dediMerhaba bende aldım ama doktor transferden 5 gün sonrada takacağız dedi Salı günü tekrar taktıracağım birde gebe kalırsam test günü tekrar takacak sizde de öyle mi?
İnşallah canım benim ama şimdi de baktım hiç çizgi yok olsa sanırım silikte olsa çıkardı nasıl yarın kan vereceğim napalim inşallah bir mucize olur da tutunur napalimOlan olmuş belki de çizgi vardır yani tam belli olmuyordur stress daha kötü. Kan verdiğiniz güne bırakın her türlü duyguyu bugün üzülmenin sadece zararı olur inşallah oradadır minişiniz![]()
Yaa çok teşekkür ederimYa maşallah çizgi görmene çok sevindin transferinin kaçıncı günündesin ve kaçıncı gün embriuosuydu
Bende haftaya göreceğim aynı şeyden korkuyorumHaftaya inşallah göreceğiz doktorum çağıracak inşallah kese vardır ya en korktuğum şey olmaması
| Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme |
05/12/2025 @balparesi | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 5.gün | . | 15 aralık |
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | . | 13 aralık[negatif] |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | . | 12 aralık 1.deneme [negatif] |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | . | 12 aralık[negatif] |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | . | 16 aralık |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık [negatif] |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık[pozitif]1.deneme |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif]4.deneme |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | . | 15 aralık[negatif] |
| khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025[pozitif] |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| elvinelay | 5.gün | 4aa | 13 aralık[pozitif] |
|
F
fezhem
29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| trecbsra | 5.gün | . | 16 aralık 1.deneme |
|
| 5.gün | . | 15 aralık |
| nurselvi241 | 5.gün | . | 18 aralık |
| selinnssss | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | . | 14 aralık |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | . | 13 aralık[pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | . | 15 aralık |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
| Ceycey12345 | 3.gün | . | 15 aralık 3.deneme |
| Nrycnn | 5.gün | . | 17 aralık 1.deneme |
| gilal | 5.gün | 4aa | 18 aralık 1.deneme |
| Tugba3437 | 3.gün 2adet | . | 15 aralık |
| gunesaybulut | 5.gün | . | 14 aralık 2.deneme |
| cedd | 5.gün | 5aa | 20 aralık 1.deneme |
| hopeisalwaysthere | 5.gün | . | 20 aralık 1.deneme |
| tupbebek1 | 5.gün | 5aa | 22 aralık 1.deneme |
| lattemom | 5.gün | 5aa | 18 aralık |
| ASLI KANAK | 5.gün | . | 22 aralık 2.deneme |
| yasenya ak | 5.gün | . | 13 aralık 1.deneme |
| M mucizelerpgt | 5.gün | . | 15 aralık |
| uvercinka50 | 5.gün | . | 16 aralık 2.deneme |
| conquer | 5.gün | . | 20 aralık |
| melek202523 | 5.gün | . | 18 aralık 1.deneme |
| edanurzgn | 5.gün | 5aa | 28 aralık |
| Piabum | 5.gün | . | 29 aralık 3.deneme |
| marviny | 5.gün | 4ab | 23 aralık 2.deneme |
| pnrsarglu | 5.gün 2 adet | . | 22 aralık 2.deneme |
| deryadabirdalga | 5.gün | 6aa | 20 aralık 1.deneme |
| G gamze kuskon | 5.gün | 4aa | 24 aralık 2.deneme |
| StregaRossa | 3.gün | . | 13 aralık 3.deneme [pozitif] |
| ruse16 | 3.gün 4 tane | . | 21 aralık |
| hayalimumudum2007 | 5.gün | . | 18 aralık |
| G Guiness | 3.gün | . | 23 aralık |
Dizi film listesi çıkarmak lazım o zamanRica ederim ne demek inşallah nasip olursa bu sefer. Evet moral çok önemli sürekli komik şeyler izleyoksa insan sabredemiyor