• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Yok Salı günü transferin tam 10 günü direk kan vericem evde yapıp nehafit görmek istemiyorum göreceksem bari kanda net görürüm
İnşallah negatif sonucu hiç almazsın. Hayırlısı olsun inşallah. Bende yaptım ama kanda negatif çıkarsa da üzülürüm.

Ne bilim herkesin yorumlarını okuyorum hep bir belirti var birilerinde bende yok elşim az evvel yarın yapaakmı test dedi hiç belirtim yok diye Salı yapalım boşver dedim öncelerinde ben koşardım teste inşallah bu sefer pozitif olur
Canım kişiden kişiye çok değişiyor bence hiç kafana takma ben de sadece T+7 de değişik bir sancı görmüştüm sol kasıkta gün boyu geçmeyen ve T+8 ile kanda öğrendim birçok arkadaşımın vardı belirtileri onlarda pozitif aldı hiç takılma moral bozma çok değişiyor

Canım kişiden kişiye çok değişiyor bence hiç kafana takma ben de sadece T+7 de değişik bir sancı görmüştüm sol kasıkta gün boyu geçmeyen ve T+8 ile kanda öğrendim birçok arkadaşımın vardı belirtileri onlarda pozitif aldı hiç takılma moral bozma çok değişiyor
Sizin pozitif mi

Merhabalar 28 kasimda 2 embriyo transferim oldu dunden beri aksam saatlerinde gelen lekelenmelerim var koyu pembe kahve gibi rengi agrim filan yok testte pozitif cikti idrarda 7. Gunde yerlesme kanamasi cok diyorlar benimde oyle olabilir mi lekelenme yasayan var mi nolur bilgi verin hanimlar

Sizin pozitif mi
Evet canım pozitif darısı başına bekleyen herkese inşallah henüz kese ve kalp gitmedim bende çok dua ediyorum inan çok umutsuzdum hele kimyasal peşi çok ağladım çok üzüldüm tüp bile kimyasal oldu dedim doktor değiştirdim doktorum tam tersi çok ılımlı güzel konuştu en azından kalıyorsun bunu gördük hemen yapalım peşe dedi diğer adeti beklemedi bile biliyor musun hiç üzülme her şey nasip elbet olacak 🤲🏻🌼

Evet canım pozitif darısı başına bekleyen herkese inşallah henüz kese ve kalp gitmedim bende çok dua ediyorum inan çok umutsuzdum hele kimyasal peşi çok ağladım çok üzüldüm tüp bile kimyasal oldu dedim doktor değiştirdim doktorum tam tersi çok ılımlı güzel konuştu en azından kalıyorsun bunu gördük hemen yapalım peşe dedi diğer adeti beklemedi bile biliyor musun hiç üzülme her şey nasip elbet olacak 🤲🏻🌼
Transfer kaçıncı gündesiniz kaçıncı gün embriyosuydu

Canlarım sizde tsh prolaktin gibi hormonlar nasıldı?
Doktorum bana %80 tutar senin durumundaki 5 hastadan 4ü pozitif görür dedi. Eşimde morfolojik sorun varmış hiç döllenme düşük olmadı.
Tsh 2.84
prolaktin 2.76
progesteron 41
endometrium kalınlığı son kontrolde 10mm
Rahim filmi de normal
Yumurta kaliteleri Aa
Yaşım 26
Her şey yolunda olsun aklımda bi şey kalmasın istedim bir tek doktor pgt yapmadı ilk deneme olduğu ve genetik hastalık olmadığı için.

Back
X