- 3 Haziran 2016
- 835
- 383
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Yap gitsin canım sonuç değişmeyecek sonuc olarakKızlar ben dayanamadım test almaya gidiyorummmmmmmmm ahahahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap gitsin canım sonuç değişmeyecek sonuc olarakKızlar ben dayanamadım test almaya gidiyorummmmmmmmm ahahahaha
Evet aynı doktorla sıfırdan başladık ilkte tek bi tane 3.gün embriyosu olmuştu bu kez 4 embriyo oldu 5.gün ama yine olmadı. Hiçbir sebep yokken neden böyle oluyor hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum artıkAynı doktorda mı tekrar denedin
Bence doktor değiştir havaleyle embriyolarını aldırabilirsinEvet aynı doktorla sıfırdan başladık ilkte tek bi tane 3.gün embriyosu olmuştu bu kez 4 embriyo oldu 5.gün ama yine olmadı. Hiçbir sebep yokken neden böyle oluyor hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum artık
Havaleyle aldırmak nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum değiştirmenin faydası olur mu doktoruma güveniyordum aslında o da elinden geleni yaptı diyorum ama bilmiyorum kafam allak bullakBence doktor değiştir havaleyle embriyolarını aldırabilirsin
Ay evet ben de gölge şeklinde gördüm harikaKızlar ben testi yaptım transfer gününüzde sayarsak bugün 6. Gün ve silik çizgi var fotoğrafta çok belli olmuyor ama gerçekte çok daha net ne demek bu çok heyecanlanıyorum sizce bebeğim benimle mi
Eki Görüntüle 3683341
Nerdesin şehir olarakBence doktor değiştir havaleyle embriyolarını aldırabilirsin
Benim ilk deneyimim görüşmeye hittiğimde doktorum istediğiniz yere havale edebiliyoruz embriyolarınızı demişti işlemin tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum tabiki ama yapabiliyorlar. Muhakkak elinden geleni yapmıştır ama bazen değişiklik iyidirHavaleyle aldırmak nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum değiştirmenin faydası olur mu doktoruma güveniyordum aslında o da elinden geleni yaptı diyorum ama bilmiyorum kafam allak bullak
Dayanamıyorum sabredemiyorum allahım nasıl geçer bu günlerAy evet ben de gölge şeklinde gördüm harika![]()
Çizgi var gibi duruyor tekrar dene başka marka ileKızlar ben testi yaptım transfer gününüzde sayarsak bugün 6. Gün ve silik çizgi var fotoğrafta çok belli olmuyor ama gerçekte çok daha net ne demek bu çok heyecanlanıyorum sizce bebeğim benimle mi
Eki Görüntüle 3683341
Dondurdun mu kalanlarıEvet aynı doktorla sıfırdan başladık ilkte tek bi tane 3.gün embriyosu olmuştu bu kez 4 embriyo oldu 5.gün ama yine olmadı. Hiçbir sebep yokken neden böyle oluyor hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum artık
Net bir şekilde çeksene canım sanki var gibi bir gölgeKızlar ben testi yaptım transfer gününüzde sayarsak bugün 6. Gün ve silik çizgi var fotoğrafta çok belli olmuyor ama gerçekte çok daha net ne demek bu çok heyecanlanıyorum sizce bebeğim benimle mi
Eki Görüntüle 3683341
Tabiki dondurduk. Tekirdağda oturuyoruz İstanbula gidiyoruz tedaviye bahçecideyim değiştirsem nereye giderim bilmiyorumDondurdun mu kalanları
Net bir şekilde çeksene canım sanki var gibi bir gölge
Buraya yükleyince çizgi yok oluyor sanki ama normalde çok çok daha belirgin
Var canım ya umarım kan değerin de güzel çıkar tebrik ederim
Kan baktırsanaaaaaaa hemen heyecanlandım bendeeeBuraya yükleyince çizgi yok oluyor sanki ama normalde çok çok daha belirgin
Orda çizgi varsa beta yükselmiştir
Memorial şişlidekine güzel diyorlarTabiki dondurduk. Tekirdağda oturuyoruz İstanbula gidiyoruz tedaviye bahçecideyim değiştirsem nereye giderim bilmiyorum