• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Aynı doktorda mı tekrar denedin
Evet aynı doktorla sıfırdan başladık ilkte tek bi tane 3.gün embriyosu olmuştu bu kez 4 embriyo oldu 5.gün ama yine olmadı. Hiçbir sebep yokken neden böyle oluyor hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum artık

Evet aynı doktorla sıfırdan başladık ilkte tek bi tane 3.gün embriyosu olmuştu bu kez 4 embriyo oldu 5.gün ama yine olmadı. Hiçbir sebep yokken neden böyle oluyor hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum artık
Bence doktor değiştir havaleyle embriyolarını aldırabilirsin

Havaleyle aldırmak nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum değiştirmenin faydası olur mu doktoruma güveniyordum aslında o da elinden geleni yaptı diyorum ama bilmiyorum kafam allak bullak

Kızlar ben testi yaptım transfer gününüzde sayarsak bugün 6. Gün ve silik çizgi var fotoğrafta çok belli olmuyor ama gerçekte çok daha net ne demek bu çok heyecanlanıyorum sizce bebeğim benimle mi 🥹🥹🥹🥹
IMG_0801.webp

Eklentiler

• IMG_0800.webp
    IMG_0800.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 43
Nerdesin şehir olarak
Havaleyle aldırmak nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum değiştirmenin faydası olur mu doktoruma güveniyordum aslında o da elinden geleni yaptı diyorum ama bilmiyorum kafam allak bullak
Benim ilk deneyimim görüşmeye hittiğimde doktorum istediğiniz yere havale edebiliyoruz embriyolarınızı demişti işlemin tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum tabiki ama yapabiliyorlar. Muhakkak elinden geleni yapmıştır ama bazen değişiklik iyidir

Kanı 7. Gün ve 9. Gün baktırayım diye düşündüm yani yarın ama dayanamayıp bu akşamda gidebilirim silik ya o yüzden düşük çıkar büyük ihtimalle çok korkuyorum kızlar

Back
X