• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kesinlikle görünüyor benim yaptıklarımda daha silikti şükür pozitif çıktı
İnan ki orjinal fotoğrafta üç katı daha koyu. İnşallah vardır sağlıkla tutunur ❤ Yarın sabah da predictor early var onu sona sakladım onu yapıcam pozitifse onuncu gunu bekliycez kan vermek için

Merhaba endişelerinizi cok iyi anlıyorum bende sizin gibi içim rahat edene kadar herşeyi sorguluyorum. Benimde dondurulmuş embriyo transferi. Opu sonrası ilk regliden sonra kontrolden sonra 12 gün estrofem kullandırdı 12 gün sonunda kontrole çağırdı ultrasonda herşey uygun dedikten sonra progestan fitil başladık. Transfer sonrası içinde hem fitil hem iğneyle devam edeceğiz dedi.
Teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel doktorumu aradım 5 gün önceden başlamam gerekiyormuş diye duydum dedim elinde varsa başla gibi bi yaklaşımda bulundu artık ne düşüneceğimi şaşırdım

Yani en azından doktorunuza hocam böyle bir şey duydum da siz ne düşünüyorsunuz diye sorabilirsiniz ben olsam sorardım aklımda kalırdı çünküai

Yani en azından doktorunuza hocam böyle bir şey duydum da siz ne düşünüyorsunuz diye sorabilirsiniz ben olsam sorardım aklımda kalırdı çünkü
Doktorumu aradım 5 gün öncesinden başlamam gerektiğini duydum dedim elinde varsa başla gibi bi yaklaşımda bulundu artık ne yapacağımı şaşırdım

Teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel doktorumu aradım 5 gün önceden başlamam gerekiyormuş diye duydum dedim elinde varsa başla gibi bi yaklaşımda bulundu artık ne düşüneceğimi şaşırdım
Canım sen nerden bileceksin günde kaç kere alacağını hangi saatlerde kullanacağını hiç böyle bişey duymamıştım açıkçası

Doktorumu aradım 5 gün öncesinden başlamam gerektiğini duydum dedim elinde varsa başla gibi bi yaklaşımda bulundu artık ne yapacağımı şaşırdım
Canım sen nerden bileceksin günde kaç kere alacağını hangi saatlerde kullanacağını hiç böyle bişey duymamıştım açıkçası
Böyle şeylerde doktora güvenmek cok önemli bende aynı fikirdeyim siz bilemezsiniz doktor sizi yönlendirmesi gerekiyor bende ilk defa duyuyorum. Bence doktorunuzla tekrar görüşün mutlaka insanın içinde soru işaretleri olunca biliyorum çok zor bence içinizi rahat ettirin öncesinde mutlaka

Srn yine doktoruna göre ilerle ne derse onu yap tedavi yöntemi başkadır herkeste aynı uygulamıyorlar brlki değerlerin iyidir ondan kullandırmıyordur

Ben ilk tedavide sormuştum doktora şöyle böyle diye sen kendini bana bırak benim dediğimin dışına çıkma brn hallederim her şeyi zamanında diye şükür de öyle oldu o yüzden bazen bir şeyler yazdığınızda sende soru işareti oluştırmasın doktor me yaptığını biliyordur memnun kalmazsan da değiştirirsin sonra

Ben ilk tedavide sormuştum doktora şöyle böyle diye sen kendini bana bırak benim dediğimin dışına çıkma brn hallederim her şeyi zamanında diye şükür de öyle oldu o yüzden bazen bir şeyler yazdığınızda sende soru işareti oluştırmasın doktor me yaptığını biliyordur memnun kalmazsan da değiştirirsin sonra
Biz de sorgusuz sualsiz teslim olduk diyebilirim ilk sefer için hiçbir test yaptırmadık sorgulamadık

Ama sen neye ne zaman başlaman gerektiğini bilemezsin ki tutumu çok garip geldi bana ama bence inandığın güvendiğin bir doktorsa araştırarak referansla gittiysen kendini akışa bırak ama çokta içine sinmediyse neresinden dönsen kâr

Biz de sorgusuz sualsiz teslim olduk diyebilirim ilk sefer için hiçbir test yaptırmadık sorgulamadık
Brn sadece rahim filmini 2023 te çekmiştim sonra hiç bir tedavi uygulamadan hiç doktora bile gitmedim direk hocama gittim tüm gerekli testleri orada yaptık eşimle beraber baştan beri memnun kaldım. Çok kırcalayınca insanın kafası karışıyor

Ama sen neye ne zaman başlaman gerektiğini bilemezsin ki tutumu çok garip geldi bana ama bence inandığın güvendiğin bir doktorsa araştırarak referansla gittiysen kendini akışa bırak ama çokta içine sinmediyse neresinden dönsen kâr
Evet, söylemesi lazım saatleri falan da sen yine de hemşirelerinle tekrar konuş olmadı

Back
X