• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kizlar trabseferi saymazsak 8.gunum yarın kan verecegm ama korkudan idrarı yapamıyorum ya çıkmazsa diye vücudum ateş oldu resmen aşırı sıcak stresten mi ne 6.gun bı kahverengi leke gördüm silerken binde kaşık ve bel ağrım oluyo ara ara sizce yapsam mı test yoksa kan mi vereyim direk yarin

Kizlar trabseferi saymazsak 8.gunum yarın kan verecegm ama korkudan idrarı yapamıyorum ya çıkmazsa diye vücudum ateş oldu resmen aşırı sıcak stresten mi ne 6.gun bı kahverengi leke gördüm silerken binde kaşık ve bel ağrım oluyo ara ara sizce yapsam mı test yoksa kan mi vereyim direk yarin
Zaman gelmiş artık direk kan verin bence boşa stres olmayın

Kızlar bu sabah ilk defa kaset test yaptım çok aşırı silik çıktı normalmidir erken gebelikler daha hassas sonuçta değil mi
Test işi sıkıntı ya şimdiki aklım olsa asla yapmazdım 😔 farklı bir marka yaptım sabah erken gebelik testi o daha silik çıkardı erkenden sevinmek de üzülmek de kötü yani gerek yok bence.. dün ikinci testimde hemen çıktı sonuç çıldırdım eşime gösterdim eşim ilk çizgi gibi bekliyor 2. Çizgiyi de ben bir şey göremiyorum diyor 😂

Test işi sıkıntı ya şimdiki aklım olsa asla yapmazdım 😔 farklı bir marka yaptım sabah erken gebelik testi o daha silik çıkardı erkenden sevinmek de üzülmek de kötü yani gerek yok bence.. dün ikinci testimde hemen çıktı sonuç çıldırdım eşime gösterdim eşim ilk çizgi gibi bekliyor 2. Çizgiyi de ben bir şey göremiyorum diyor 😂
Erkekler anlamıyor boşver,😀

Erkekler anlamıyor boşver,😀
Ya diyorum nasıl görmüyorsun aklım almıyor ki biliyorsun sen de fotoğrafta daha silik çıkıyor gerçeği daha net daha koyu yani görmemesi imkansız 😂 beni erkenden ümitlendirme diyor 🥹 doktora gidelim o söylesin diyor Allahım sevinçlerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah 🙏🏻 tamamına erdirsin Rabbim

Ayyy ne güzel 🧿 siz kaçıncı günde yapmış oldunuz testi
Kanda da kesinleşir inşallah o zaman tamam ben hamileyim diyebilirim 🙏🏻 tabi o da yeterli değil kalp atışı duyana kadar daha da doğrusu doğurana kadar 🙈 devam edecek bu süreç 🤭 T+9 da yaptım canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Ya kızlar ben gece bi kaç defa tutunmadan kalktım sonra aklıma takıldı karnım çok mu kasılmıştır diye daha ikinci gündeyim sizce bir şey olmuş mudur

Back
X