- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.281
zaman geçmek bilmiyor saat gelse de hemen vermek istiyorum artkkHeralde keseden önce kafalarındaki değeri görmek istiyorlar. Hadi bakalım sıra sende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman geçmek bilmiyor saat gelse de hemen vermek istiyorum artkkHeralde keseden önce kafalarındaki değeri görmek istiyorlar. Hadi bakalım sıra sende![]()
İştah açıklığı bende de var ama ileriki haftalarda sanırm tam tersi mide bulantısı ve iştahsızlık oluyormuş öyle okudum burdaKızlar bu arada iştiham fazla açık ve sürekli tatlı yiyesim geliyor yaaa durduramıyorum kendimi … iğneler mi bizi böyle acıktırıyo?
Hadi artık kan ver sende bugün bir an önce bekliyoruz heyecanlazaman geçmek bilmiyor saat gelse de hemen vermek istiyorum artkk![]()
Bazen onda çıkmayabiliyor evet canım :)Erken gebelik testi alıp deneyeceğim ya yarın veya 6.gün. Normal kaset testte çıkmadı ya herhalde onda çıkmazdı zaten di mi şimdiden
Amin canım darısı tüm herkese inşallah. Amh düşük bende 0,63 tü. İlk iki deneme de kötü embriyo gelişimi vardı. Şişli memorial 3. Denemeye başladım.Tebrik ederim canum sğ sağlim kucağına alırsın inş sizdeki durum erkek faktörü mü acaba bir de hngi hastane![]()
Koyulaşma var bariz :)Kızlar üstteki 5.gün. Alttaki 6.gün sabah. 5 dakika da böyle oldu. Koyulaşma var mı sizce. Birde çok koyu çıkanlar kanda sonucununuz ne gelmişti
Eki Görüntüle 3686053
İlk defa şu teste şunu görüyorum insan inanamıyorKoyulaşma var bariz :)
Ben de oldu doktora gittim normal dediKahverengi akıntı lekelenme yaşayan var mı
Yok yok hayal değil çizgi var çok şükürİlk defa şu teste şunu görüyorum insan inanamıyoracaba bana mı öyle geliyor öyle olmasını istediğim için diye bi sizlerede sormak istedim
Pozitif maşallah kalitesi neydi acaba embriyonuzunKızlar üstteki 5.gün. Alttaki 6.gün sabah. 5 dakika da böyle oldu. Koyulaşma var mı sizce. Birde çok koyu çıkanlar kanda sonucununuz ne gelmişti
Eki Görüntüle 3686053
Kızlar bugün sabah test yaptım trasfer günü saymasak bugün 5.gün çok ufak bir silik çizgi var
Merhaba umarım tutunur bebisler 11.gun 19 ile öğrendim 13. Gün 39 ile devam etti yarın tekrar vericem. 3gun taze transferdi sizinki nasildiAy sonucumuz aynı resmen siz T+ kaçta öğrendiniz benim T+11 de 38.25 çıktı
Yok canım bende 4 de gördüm. Enerjisi yüksek embryo erken tutunabilirmiş. Çok net silik çizgi vardı yükseldikçe de netleşti. 7. Günde 111 ile öğrendimSiz dediğiniz gibi dayanamadınız galiba :)) 4. Gün imkansız çıkması daha hcg salgılamamıştır bile:)