- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Genetik testleriniz yapıldı mı? Kandan bakılan
Embriyolar genetik olarak saglıklı degilse tutmuyor o yuzden mutlaka ngs yapılmalı
Bunu drlarınız onermedi mi size?
Bizim sayı 15_20 arası degsyr
Morfoloji 1
Genetik olarak embriyo gelişimini engelleyen gen bozukluğu var
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah
1 tüp bebek denemesi 2 aşılama yaptık ve negatif sonuç aldık 2. Tüp bebek denememiz tuttu Eylül’de 3 yaşına giricek bi oğlum var
Başlarda bize de sebepsiz infertilite dendi sonra doktor değişince erken menepoz riskim olduğunu ve yumurtalarımın çok verimli olmadığını öğrendim şükür sonra tüp bebek denememiz tuttu
Aynı sizin gibi 2 aşılama 3 tüp bebek denedim hiçbirinde hamile kalamadım. En son 3. Den 2 ay sonra ilk bebeğime hamile kaldım. Şu an ikinci bile yolda
Canim seni hatirliyorum. Ben de tup bebek ile hamile kalamadim. Ama dogal yoldan hamile kaldim. Ovulasyon testini 10. Gun degil daha erken yapmaya basla. Ben mesela erken yumurtluyormusum. Ovulasyon testinde 9. Gun yumurtlama gorunmustu.Merhaba kızlar. O kadar üzülüyorum ki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Var mı acaba benim gibi 2 aşılama 3 tüp bebek yaptırıp hala kucağı boş kalan. Doktorların dediğine göre hiçbir sorun yok. Yani ufak tefek şeyler ama normal yolla gebe kalmama engel hiçbirşey yok. Ama tüp bebekle bile çocuk sahibi olamadım.
Bende biraz normal yolla denemeyi düşünüyorum. Dün regl oldum. Bugün bal çörekotu tarçın kürüne başladım. 10. Günden itibaren ovülasyon testi yapicam ve yumurtlama dönemimde preseed jel kullanıcam.
Var mı bu yolda beraber birşeyler yapmak isteyen. Beni yalnız bırakmazsınız umarım.
Deneyip memnun kaldığınız ürünler, kürler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
C-life duymuştum bir arkadaşımdan. İlk defa ovülasyon testi kullanıcam. Yumurta takiplerimde gelende 12 13gün çatlıyordu yumurta. Kaç günde adet oluyordun pekiCanim seni hatirliyorum. Ben de tup bebek ile hamile kalamadim. Ama dogal yoldan hamile kaldim. Ovulasyon testini 10. Gun degil daha erken yapmaya basla. Ben mesela erken yumurtluyormusum. Ovulasyon testinde 9. Gun yumurtlama gorunmustu.
Seni cok iyi anliyorum o surecleri ben de yasadim. Ben c-life balli bitkisel macun kullandim. Artik uMudum kalmamisti. Zayiflarim lazere gider killardan kurtulur kendime bakarim diyordum. Hic ummadigim ayda hamile kaldim. Insallah sen de ne kisa zmanda kalirsin. Sana dua edecegim. Hakkinda hayirlisi olsun. Ama unutsuzluga kapilma
Bırak tüp bebekten negatif almayı, kadının sağlık sorunlarından dolayı "senin çocuğun olamaz" denilen ...bunun üzerine bir erkek bebek evlat edinen ve 6 yıl sonra kendisi de bir kız çocuk dunyaya getiren bile gördüm. Herseyde vardır bir hayır ...ya vakti değildir ,ya öncesinde yasanmasi gerekenler vardır
Yok sanirim canim ama sorar yazarim sana Rabbim gonlune gore versinAyy hemde doğal yollaacaba özel birşey yapmış mi bilginiz var mı
En son yumurta rezervim 0.97 idi.Şu anda Ne durumda bilmiyorum ama ilk tedavide çok rahat olur kesin olur filan demişlerdiSizdeki problem nedir acaba
26 ile 31 arasinda degisiyordu adet gunlerim.C-life duymuştum bir arkadaşımdan. İlk defa ovülasyon testi kullanıcam. Yumurta takiplerimde gelende 12 13gün çatlıyordu yumurta. Kaç günde adet oluyordun peki
Dr umun yıllar evvel dediğine göre tüp bebek ya da aşılama iğnelerinden sonra 2/3 ay kadar hamile kalma olasılığı çok artıyormuş. İğnelerin hormonlara etkisi hemen geçmiyormuş. Hatta ben de tutmayan aşılama sonrası oğluma hamile kalmıştım.
Bizim de morfoloji baş anomalisi yüksek ..peki kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sizeBen 3. Denemeyi düşünüyorum ama şimdi degil
Sorunumuz morfoloji
Ben yinede umudumu kesmiyorum
Bence sizde kesmeyin.
Akapunktrun iyi geldiğini okumustum bi arastırın
İnş bi mucize yasarsınız
Bizim de morfoloji baş anomalisi yüksek ..peki kaç hücreli kaçıncı gün embriyosu transfer edildi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?