tüpbebek anneleri ltfn bakın....

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelinayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelinayse

Ziyaretçi
Kısmetse ikiz annesi adayıyım. bu ilk ayım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. doktorum bi bilgi vermedi,acaba ilişkiye girmemizde bi sakınca var mı, bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.

Bize yasaktı cnm 17 haftalık hamileyim şu ana kadar hiç ilişkiye girmedik doğurana kadarda düşünmüyorum ben...

canım normalde doktora sormadan söylemiyo malesef. ama genel olarak "12. haftaya kadar yasaklıyolar. 12. haftadan sonrada doktorun eğer sorun yok derse cinsel birliktelik oluyor canım.son üç ay kala yine yasaklanıyor..

ılk uc ay ızın vermedı benım doktorum 17 haftalık hamıleyım ızın verdı ama korkuyorum ben yapmıycam :sinifsinif:

valla arkadaşım ben 18 ağustos 2008 de tedaviye başlamıştım tedavi ve hamile kaldım o tarihden bu mayısa yani kırkım çıkana kadar ilişki olmadı 14 haftamda kanama oldu zati....ama eşim ilk gördü 5 haftalıkken ben yapmam dedi onları orada gördüm ya dedi ....olmadıda
olmaması daha iyi düşük olasılığımız daha yüksek çünki

Bize ilk önce serbestti biz korkudan yapmadık. Daha sonra bir kanama geçirdim yasaklandı şuan 28.4 haftalık olduk yasağımızı sürdürüyoruz korkuyoruz yapmıycaz. Tüp bebek ve ikiz olmaları nedeniyle düşük tehlikeleri daha fazla.

Canım 12.haftaya kadar düşük tehlikesi atlatılana dek yani,doktorumuz bize de yasaklamıştı.
Herhangi bir hamilelik sıkıntısı da geçirmediğimiz için doktordan izinli yapmıştık,yaptık,yine yaparız:kedi:kaydirigubbakcemile3

normal yolla gebe kalındığında bi tehlike yok ama tüp bebekte ilk 3 ay sakıncalı diye biliyorum ben...

Son düzenleme:
canım bende tüp bebek annesiyim bizede ilişki yasaktı 40 ım çıkana kadar ilişki olmadı.

bendede yasak arkadaşım anca doğumdan sonra :))

canım benim yumurta toplamadan 3 gün önce yasaklandı. dahad olmadı.eşimde dokunmaz..ne yapalım son 4 ay :)

bende tüp bebek annesiyim drum sadece pozitif sonuç alasıya kadar yasak koymuştu 4 taneside tuttu bebeklerimin yinede yasaklamadı 2 si redüksiyonla durduruldu 31 haftadayım ve hiç bi şekilde yasak yok bunu dr belirliyor zaten herhengi bir riskin varsa yasaklıyorlar eğer sorun yoksada çok dikkatli ve duyarlı davranmalısın e malum erkek içinde 9 ay beklemek kolay değil onlarada yazık değilmi

bizede yasaktı canım yumurta büyütmeden bu zamana kadar (33.+5 hafta dayız.) artık 40 çıkınca

bende ikizannesiyim ve bizdede toplamadan 40 ım cıkana kadar hıc iliişki olmadı. esımde ıstemedı kızları alalım bı kucagımıza dedı zaten zor bı hamılelık gecırmıstım cınsel ılıskı olmamasına ragemen.hem doktorumuz bı donem yasaklamıstı.bence dusuk tehlıkesı ılıskıde kesınle cok fazla artıyor. dıkkat edılmesı gerek cok muhım bı konu bu.sevgılerımle canım.

canım bizdede hiç yasak olmadı ama daha 1-2 kere anca oldu.geçen kontrode tekrar sorduk öle bi yasak yok dedi ama ben korkuyorum

mrb arkadaşlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şuan 1 aylık ikiz gebelik haftaya kalp atışlarıına bakılacak kısmetse bazen karnımda ağrı oluyo sizinde oldumu acaba yanıtlarsanız sevinirmzemuszemus

valla kızlar o kadar öğüt verdiniz riskli diye ama biz yinede yaptık ..Allah bebişlerimi korur inşallah

canım bizdede hiç yasak olmadı ama daha 1-2 kere anca oldu.geçen kontrode tekrar sorduk öle bi yasak yok dedi ama ben korkuyorum

Biraz özel olacak ama ilk olarak kaçıncı ayda birlikte oldunuz acaba,birde tüp bebek yöntemiyle mi hamile kalmıştınız?

senden cesaret aldım...teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…