tüpbebek anneleri ltfn bakın....

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelinayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arkadaşlar bu dönemde eşinizle uzak durmak sizin tercihiniz ve elbette sizi ilgilendirir..Ancak ''bebekleri kolay bulmadık'' ya da ''aklıma bile gelmiyor'' gibi düşüncelerinizi dile getirirken bana sezdirdiğiniz inceden eleştiri hiç kibarca olmadığı gibi rahatsız edici..
Hamilelikte cinsellik ne günah ne çirkin..son derece doğal bi olay..Banada mesela Eşinizle birbirinize karşı aklınıza bile gelmeyecek kadar isteksiz olmanız tuhaf geliyor,ama sizleri kırmamak için cümlelerimi özenle seçmeye çalışıyordum..
Annyhall ında belirttiği gibi ben sadece bi konuda iyi niyetli samimi arkadaşlara danışmak istedim, benim arzulu olmamdan rahatsızlık duyanlar buraya yazmasınlar lütfen..Hamile bayanlarsınız, canınızı sıkmayın bu başlıkta,ağrılardan sızılardan sızlanılan nice paylaşım alanı var,oralarda ifade edin kendinizi, daha iyi gelir

Hymary teşekkür ederim , anlayışın ve nezaketin için..

Son düzenleyen: Moderatör:

Düşüncelerini gayet güzel ifade etmişsinn,,
Gerisini boşver canım,keyfine baakk :teytey::teytey:

Son düzenleme:
canım aysecım ..............yazılanlara kırıldığını soluyosun .......ama bılıkı burda kımsenın nıyetı bence kırmak değıl buldıklerını sıolemek...........sen zaten konuyu acmışsın fıkır ıstemışsın o zaman herkes kendı fıkrını yazar.................cunku bu surec sıkıntılı çok rahat hamıle kalan hamışlığıo rahat gecen ınsanlar değılkı burdakıler.............tabıkı hamılelıkte ılşkı ne suç ne gunah..........bunu normal gebelık kısmında yazsan tepkı eleştırı almazsın ama burda sıkıntı ıçınde olanlara yazınca hak ver canım herkese sıkıntılı.............kendıne ıyı bak....................

canım sen ıkız beklıyosun dımı............takılsana ıkız sayfasına ya...............sohbetlere katıl...........çok gırmıyosun nete galıba.............oıraya gel bence zaman daha ıyı gecer...............

Kısmetse ikiz annesi adayıyım. bu ilk ayım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. doktorum bi bilgi vermedi,acaba ilişkiye girmemizde bi sakınca var mı, bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.

söze böyle başlamıştım...yani el-muallim arkadaşım birincisi bende sıkıntısız çok rahat hamile kalmış değilim..ikincisi düşüncelerinden ziyade ''bilgisi'' olanlarla konuşmak istemiştim bu konuyu yukardada belirttiğim gibi..hatırladığım kadarıyla sende üçüz beklediğin için tercih etmediğini yazmıştım.. mesela senin bu mesajının bana hissettirdiği benim gibi çekinceleri olan arkadaşlar olduğu..ama bazı arkadaşlarımızn cevapları hem itici hem eleştirel..bir tüp bebek annesi başka bi tüp bebek annesine yazmamış gibi..
(bu arada davetin için teşekkürler,ama koşullarım nete fazla takılmaya müsait değil)

nıye gıremıyosun ya.........ıyı olur .............boş ver sen kendıne ıyı bak onemlı olan bu............zamanın nasıl gecıyo...........kac haftalık oldun ya bı cetvel yapsana kendıne..............olçumlerın oldumu..........ınş ben yarın gıdıcem sana guzel gunler

Elbette benim tercihim cnm eşimle beraber olup olmamak,olsamda burda kaç kere yaptığımı deşifre edip etmemekte benim tercihim olurdu!!!!Cnm gayet kibarca yazdığımı düşünürek (bundan daha kibarda nasıl yazılır bilmem ama) bir arkadaşımın yazdıklarına katıldığımı belirttim seni eleştirmek değil durumum....Ayrıca hamilelikte cinselliğin günah ve çirkin olduğunu düşünecek kadar geri kafalı değilim iki üniversite bitirmiş aydın bir insanım...Ben isteklerimi rafa kaldırdım cnm eşime karşı isteksizim demedim....Neyse boşu boşuna birbirimizi kırıp,sinirlendirmeyelim hamileyiz sonuçta...herkesin özel hayatı sonuçta.....

Alıntı:
gelinayse kullanıcısından alıntı
Kısmetse ikiz annesi adayıyım. bu ilk ayım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. doktorum bi bilgi vermedi,acaba ilişkiye girmemizde bi sakınca var mı, bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.

Gelin tükendi valla kızlar anlatmaktankaydirigubbakcemile3 Kimsenin yapıp yapmadığını yada skorunu sormamışki zaten. Doktora soramamış benim anladığım kadarıyla,sormuş olanlardan bilgi almak istemiş..Takip ettiğim kadarıyla zaten sonra kafasındaki şüpheyi dağıtıp sexte yapmışnaniknanik
Konu hakkında konuşmak istemiyorsanız cevap yazmayıverirsiniz olur biter. buda gelinin özeli di mi şeker gebişlera.s.

Canım sen bu topiği açarken demişsin ki tüp bebek anneleri lütfen bakın....Keşke bir dipnot düşseydin..Deseydin ki ağrılardan sızılardan sızlananlar lütfen bakmasın,cinsellik içerir.Bunu belirtmediğine göre herkes bu konu hakkında yorum yapabilir.Ayrıca hiçbirimiz prototip değiliz burada.Elbette ki farklı düşüncelerimiz olacaktır.Sonra kimse demiyorki cinsellik günahtır,ayıptır.Koca koca kadınlar olmuşuz hepimiz.Evli olupta cinselliğin yemek yemek,nefes almak gibi normal bir şey olduğunu ve gerekliliğini düşünmeyen yoktur sanırım.Dokunmadan sevilir mi hiç?Eşlerimize isteksiz olsaydık,en azından ben kendi adıma belirtmek isterim;o eşten çocuk yapmak istemezdim.Koskoca bir 8 yılı eşimle ben,çocuksuz bir evde birbirimize her konuda yeterek geçirdik,her konuda tatmin ettik birbirimizi.Böyle bir eşe isteksiz olamam değil mi?Ayrıca olsaydım da bu sadece beni bağlardı.Senin eşinle ilişkinin kimseyi ilgilendiremeyeceği gibi.Benim başlattığım bir soruyla da topik bayağı renklenmiş oldu?O soruda sana sadece şu amaçla sorulmuştur?Topik açacak kadar ilgilisin sanırım k.k ile..Ame ben seni bu konunun haricinde hiç bir konuyla hatırlamadım ikizler kulubünde yada bana hiç denk gelmedi.Biz burada ki arkadaşlarla her sorunumuzu paylaşır olduk ve ne yazık ki tek sorunumuz da eşimizle beraber olamamak değil?Bu ilgimi çekti ve sordum.Sadece bu.Hepimizin fikirlerini beyan etme hakkı var.Sende hamile bir bayan olarak canını sıkma olur mu canım?Sağlıkla geçsin gebeliğin.

kaswa su patıklere hastayım kız....................harıkalar................

Ağzına sağlık canım...çok güzel özetlemişsin durumu..
Konu gereksiz yere uzatıldı cidden..

Aslında herkesten yorum istemediğimi,sadece bilgisi olanlardan fikir almak istediğimi belirtmiştim canım ama neyse..dediğim gibi fazla uzatıldı bu konu.
Merak ettiğin şeye gelince elbette benimde hayatta ve hamilelikte tek sorunum ''cinsellik'' değil.Her sorunumu herkesle paylaşmayı seven bi kişi değilim. Etrafımdaki insanlardan,netten,ya da dr umdan yeterli bilgi alamadığım için bide KK üyelerine sorayım dedim o kadar.Zamanım olmaması nedeniyle siteyi fazla ziyaret ettiğimde yok.
Temennin için ayrıca teşekkür ederim, bende sana ağrılarından sızılarından şifa diliyorum,Allah kolaylık versin yavrularını sağlıkla kucağına almanı nasipetsin

arkadaşlar yazdıklarınızı okudm. ben de 11 haftalk gebeym .ikiz mikro ile.doğuma kadar eşimi zaptedemem herhelde. 3 ayın dolmasını bekliyor sabırsızlıkla dr a sormak için.keşke hamile kaldıktan sonra uzun yola gitse eşlerimiz doğumdan sonra dönse diye düşünüyorum bazen.ama şu da var.midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım.ama yine de korkuyorum.allah korur inşallah yavrularımızı...

arkadaşm stres yapma tüm samimiyetinle sorununu paylaşmışsın bundan doğal bir şey de yok zaten.burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz.bu sitenin kurulum amaçlarından biri de bu.bir şey olmamışsa sorun yoktur zaten.turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…