tüpbebek anneleri ltfn bakın....

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelinayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e hayırlı uğurlu olsun diyelim sana;daaaa şu "agresif" modlu ruh halini de değiştir bari gelinayşeeekaydirigubbakcemile3

e hayırlı uğurlu olsun diyelim sana;daaaa şu "agresif" modlu ruh halini de değiştir bari gelinayşeeekaydirigubbakcemile3

arkadaşım yıllar,dualar,tedaviler vs sonrasında nihayet buralara gelmişim,bende riske etmek istemezdim hiç ama elimde değil ki,hormonlarımmı arttı gebelikten bilmem,zaten kendimi zor zaptederken bide askere gitcek koca dikilince tepeme..yani mecburiyetten bi yerde..inşallah tanrım korur bebeklerimi..
ilişki sonrası çok rahatladım o ayrı ama ''agresif''mod derken neyi kasdettiğini anlamış diilim

Canım benim ben herşeyin en baştan beri çok normal olduğunu doktorun izin verirse hiç sorun olmadığını,herşeyin keyfine varmak gerektiğini savunuyorum,şifa olsun canım,bir sözüm yok..
şu sağ üstte ruh halim : yazan bir yerden modumuzu seçiyoruz ya,onu kastettim canımkaydirigubbakcemile3

anlaşıldı yetmemiş ayşemize:))) orda şimdi melek gibi yazması lazım seni çok iyi anlıyoruz ayşecim valla ben doktoruma soramıyorum bile :))))

anlaşıldı yetmemiş ayşemize:))) orda şimdi melek gibi yazması lazım seni çok iyi anlıyoruz ayşecim valla ben doktoruma soramıyorum bile :))))

muhahahahahdelikafadulden:roflol:

ilahi kızlar...güldürdünüz beni...
ya hiç farkında değildim o ruh hali modunun...bende ne dedimde öyle agresif algılandım diye merak ediyodum..

bize eğlence lazım gelinayşeeeeeedelikafadulden
ruh halin şimdi olmuş:roflol:..

doktorum tatile çıkmış,perşembe günü başka bi dr a kontrole gitcem. Bu kez cesaretimi toplayıp yüzümü kızartıp sorcam o dr a,sexin bi sakıncası varmı yokmu diye...umarım yok der,yoksa başlar bende kaygı,korku,pişmanlık,suçluluk....

Ah cnm ya tek derdin bu olsun vallaCADIARZU benim hergün bir yerim ağrıdığı için o iş aklımın ucundan bile geçmiyor tek düşündüğüm şey bebeklerimi hayırlısıyla zamanında kucağıma almak, varsın bir dokuz ayda yapmayayım zaten eşimde hiç üstelemiyor ağzını bile açmıyor bu konuda 2 senedir bu günleri görmek için nelerden geçtik.....

sakıncalı derse bile illede bebeklerine bişey olmuş anlamına gelmezki bu gelinayşecik...ne diyeyim,veren Allah korusun inşallah...

Son düzenleme:

Tabi sen şimdi ''bu da dert mi'' diyosun kendi ağrılarınla kıyaslayıp ama bizim gibi canınız çekince,üstüne üstlük doktora danışmadan öyle kendi başına iş yapınca DERT oluyo işte..
Umarım bebişlerime zarar vermemişizdir

sakıncalı derse bile illede bebeklerine bişey olmuş anlamına gelmezki bu gelinayşecik...ne diyeyim,veren Allah korusun inşallah...

Haklısın aslında Bademcik..mesela transferden sonrada yat kalkma iş yapma eğilme kalkma falan demişlerdi ama ben yerimde duramadım,hepsini,hatta spor bile yaptım..Şükür olsun Rabbime yinede kısmet etti..kaderde varsa Anne olmak olcaz galiba, yoksa ne yapsan-yapmasan nafile zatenkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar geçen gün başka bi doktora gittim,sormadan söyledi adam ''ilişki yasak'' diye! Dumur oldum, ama biz yaptık diyemedim..kese gelişimimi sağlıklı ve haftasında bulduğunu söyleyince içim rahatladı biraz ama yine de hiç iyi yapmadım sanırım..

Ay bende 6 haftalık hamileyimmmmmm canım çok istiyor hatta öylemi bı opusenli diziye bakamıyorum korkuyorum ya ruyalanirsam

canım mademki şimdilik herşey yolunda boşuna evham yapma..demek ki bi kereden bişey olmazmışyerimseniben

gulen sen dayak arıyooooooooooooon bacım................buldun bebişi sus otur azcık..............

gulen sen dayak arıyooooooooooooon bacım................buldun bebişi sus otur azcık..............

delikafadulden:roflol:
olabilir muallimim,her genç kızın başına gelebilir..
Canım gülnccim rüya görürsen bize de anlat olur muuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar çok komiksiniz ya, biz utancımızdan dr.a soramadık bile, ilk üç ay ilişki yasak demişti 3,5 olduk ama yine deçok korkuyoruz, ama kızlar mutlaka eşinizin korunması gerekiyormuş, spermde suni sancı için kullanılan bi madde varmış ve erken doğuma sebep oluyormuş, bunu prof. dr. söyledi bize.. ki bizim sürekli böyle bir riskimiz var dimi??

valla aynen korkudan adam yanıma bılem yaklaşmıoyoooooooooookaydirigubbakcemile3.................sabır.........ınş saglıkla gelsınlerde ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…