G
gelinayse
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelinayse
-
e hayırlı uğurlu olsun diyelim sana;daaaa şu "agresif" modlu ruh halini de değiştir bari gelinayşeeekaydirigubbakcemile3
anlaşıldı yetmemiş ayşemize:))) orda şimdi melek gibi yazması lazım seni çok iyi anlıyoruz ayşecim valla ben doktoruma soramıyorum bile :))))
doktorum tatile çıkmış,perşembe günü başka bi dr a kontrole gitcem. Bu kez cesaretimi toplayıp yüzümü kızartıp sorcam o dr a,sexin bi sakıncası varmı yokmu diye...umarım yok der,yoksa başlar bende kaygı,korku,pişmanlık,suçluluk....
Ah cnm ya tek derdin bu olsun vallaCADIARZU benim hergün bir yerim ağrıdığı için o iş aklımın ucundan bile geçmiyor tek düşündüğüm şey bebeklerimi hayırlısıyla zamanında kucağıma almak, varsın bir dokuz ayda yapmayayım zaten eşimde hiç üstelemiyor ağzını bile açmıyor bu konuda 2 senedir bu günleri görmek için nelerden geçtik.....
sakıncalı derse bile illede bebeklerine bişey olmuş anlamına gelmezki bu gelinayşecik...ne diyeyim,veren Allah korusun inşallah...
Arkadaşlar geçen gün başka bi doktora gittim,sormadan söyledi adam ''ilişki yasak'' diye! Dumur oldum, ama biz yaptık diyemedim..kese gelişimimi sağlıklı ve haftasında bulduğunu söyleyince içim rahatladı biraz ama yine de hiç iyi yapmadım sanırım..
gulen sen dayak arıyooooooooooooon bacım................buldun bebişi sus otur azcık..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?