tüpbebek anneleri ltfn bakın....

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelinayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla aynen korkudan adam yanıma bılem yaklaşmıoyoooooooooookaydirigubbakcemile3.................sabır.........ınş saglıkla gelsınlerde ..................

aynen kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zorla buluyoz zaten napalım.........sabretsınler .............ınş sonra tekrar bıze kavıuşurlar.........hehe uyurlarsa tabıopuyorumnanaktan

şunun şurasında ne kaldı deseneeee :roflol:

daaaaaaaaa çok var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............ama sonu ııyı ols razıyız

ya kızlar hep sabretsinler-dayansınlar falan demişsiniz ama sizin hiç mi canınız çekmiyo!!!???
hormonlardanmıdır ne hamile kaldığımdan beri felaketim ben.doktorun yasak demesinden sonrada yaptık..ilkinde bebişlerime bişey olmamasından cesaret alarak..yani 2 şerden 2 kere 4 oldu..bi 3 ay dolsa hayırlısıyla.sonra serbest dedi dr

valla kendımı kapatıyorum ben.............canım ıstemıyo o yuzden.........duşunmuyorum bıle...........cunku bu krere kaybettım ağzı yanan mısalı..............o yuzden adamcazda yaklaşmıyo korkudan...............ama bısey ıolmuyosa devam et .........ınş sıkıntı olmaz..............

olmaz mı bi sen bi ben çıktım koca topikte canım da,valla bak ben şimdi şimdi ağırlaştım,öyle olunca istemez de oldum artık.Oyüzden şümdiki hafifliğinle keyfine bak,şifa olsun,boşver ooohhkaydirigubbakcemile3

Valla benim canım hiç istemiyorşakkıdı

Son düzenleme:

hakkaten bi sen bi ben... benim libido ne zaman körelecek acaba, ağırlaşmayı falan hiç hesaba kattığım yok,üçüncü aydan sonra düşük ihtimali azalıyomuş ya bi üçü doldursakta şöyle rahat rahat :kedi:...bıraksak kendimizi diye hesap yapıyorum

amannnnn valla bişi diyeyimmi kızlar artık aklıma bile gelmioooo zaten zor yatiom ağrılardan...

5.ayımı bitiriorum tatlım,,bel ağrısından bahsediyorumm yanında sırt ağrısııda tabiiiii

hımm...haklısın o zaman..beli yanı ağrırken insanın olmaz o işler..can daha tatlı..
çoğu gitmiş azı kalmış bu arada canım. Allah kolaylık versin

Gelin ayşe canım senin gebeliğinde ilişkiden başka sorunun yok mu?Bunu eleştirisel olarak algılama sakın,bizim 40 ımız çıkana dek özel hayatımız bitti de,merak ettim ondan sordum.
ınşallah olmasın sağlıkla devam etsin gebeliğin?

ilahi kaswacım ömürsün ömürrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

ama doğru sölüosun bizim özel hayatımız 40 mız çıkana kadar rafta napalım :bbo:

ayşecim senin hamilelikte yaşadığın herhangi bi problemin varmı ?

belki bize garip gelen ve endişelendiren şeyler de ona garip geliyordur ne var bunnda......

Bende bu topiği her okuduğumda aynen senin gibi düşünüyorum kaswacım...Ben yumurtalarımın toplanmasından bu yana ve 40 ımız çıkana kadar(inşallah o günleri görürüz) bizde özel hayatı bitirdik,zaten hergün bir sorunum var aklıma bile gelmiyor,eşimde korkudan yanıma bile yaklaşmıyor...:kedi: Biz bu bebekleri kolay bulmadık ya ne biliyimTabi herkesin özel hayatı bunlar benim düşüncelerim...Mesela biz 6 senelik evliyiz,bu 6 seneyi iki sevgili gibi geçirdik eşimle bir 9 ayda yapmasak bişey çıkmaz yanizemuszemus

Sen neden şimdi atağa geçtin kırmızılı hymarry....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kaswaaaaaaaaaaaaaaa :kedi:,bak avrupa yakasındasın gelir donlarımı gösteririm sana heeeeee:roflol:
üzmeyelim kızıııı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…