Tüpleri kapalı olup,tüp bebekle hamile kalan var mı?

meleklercenneti

Dualarımız yavrumuz için...
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
917
862
208
Arkadaşlar benim de bugün tedavim başlıyor,eşim de sorun yok ama benim tüpler kapalı çıktı tüp bebekte şansım nedir,ok korkuyorum olmayacak herhalde :((

Acaba bakar misin ki buraya.benim de tuplerimin ikisi de kapalı. Olmuş sanırım sandım ve böyle örnekler görmem lazım :KK43:
Canim benim öncelikle geçmis olsun,ben ilk öğrendigimde hayat durmustu benim icin,ama araştirdim pes etmedim ve tüp bebekle hamileyim şu an,tüplerde sıvı birikmesi yoksa tüplerin hic engeli yok rahat olabilirsin

Peki tuplerde sivi birikmesini nasıl anlayacağız ve kaçıncı deneme de oldu .Çok sağol ya mesaj yazman bile iyi geldi bana. Çok kötüyüm dünden beri

Peki tuplerde sivi birikmesini nasıl anlayacağız ve kaçıncı deneme de oldu .Çok sağol ya mesaj yazman bile iyi geldi bana. Çok kötüyüm dünden beri
Hsg de sosis gibi görünüm varsa sıvı birikmesi oluyor ve bu da embriyonun tutunmasını engelliyormus,doktorun açiklama yapmadi mi,bu arada ilk denemem,Rabbim inssallah kucağımıza almayi nasip eder,dileyen herkese nasip etsin,amin

Yoo demedi bir şey. Şırnak ta yaşıyorum ben tedaviye başlamak için diyarbakır a gittik.aartlar zordu biraz hsg cekindim yer çok kötüydü. Benim esimde sperm yapı ve hız problem i dd var.hem kel hem foduluz yani.buradan atsam fotosunu anlar misiniz.ciz.cok sağolun gerçekten iyi geliyo

Şükür :KK46:çok sevindim adına. .inş darısı bizim gibilerle beraber bana da.bda.benim film üçgen hiç sosis benzeri şişlik falan yok .musait olursan süreci anlatır midi bsna benim de ilk tedavim olacak bi ay.

Canim merhaba rahim filmini atlatmissin asilamami olucak tüp bebekmi ne merak ediosan sor yardimci olmaya çalışayım :)

Tüp bebek olacak kesin .iki tupum de kapalı çünkü. Ama doktor hiç sıvı birikmesi ihtimali üzerine konuşmadı.fFilmde çıkarmış bilgi vermedi. Ayrıca çok sağol canım. Tüp bebek sürecini kısaca anlatirsan sevinirim.

Merhaba önce. Hamile olanlara allah kucağında göstermeyi nasip etsin diyorum darısı isteyen herkese ve tabii bana da. Benim de çarşamba yumurtalarım toplanacak tabii erkenden catlamazlarsa. 1 iptali saymazsak 3. Denemem olacak ama bu tedavinin ortasında farkedildi tüpte sıvı birikmesi bakalım bu sefer hangi yollardan gecicez allah hepimizin Yardımcısı olsun

Ins iyi haberler alırsın canım inş. . ben de bugun iğnelere başlayacağım. Ins bi terslik olmaz .ssıvı birikmesi hsg de belli oluyormuş diye duydum ama .ssenin hsg filminde çıkmamış miydi.

Çok teşekkürler inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız ben 2013 te ilk tüp bebek yapılmadan önce cektirmistim onda çıkmamıştı ilkinde tuttu ama 5 haftalikken kanamayla gitti ikinci sinde hiç tutmadı aradan baya bi zaman sonra dış gebelik oldu sol tüpüm alındı sonra başka bi dr la yola devam dedik mini tüp yapalım dedi onda da yumurtam erken çatladı bir ay dinlen dhea kullan sonra yola devam edelim dedi bu arada ben soğan kuru yaptım 10 gün ben iyi geldiğini düşünüyorum adet bitiminde de çok düzenli olmamakla birlikte incir kuru yaptım bu arada ignelere de başladık normal tüp bebek için yumurta takibinde ortaya çıktı tupte sıvı birikmesi eğer yumurta olur da dollenirse donduracak bu arada film çekilip ona göre karar vercek bakalım neler olacak yani benim de hikayem bu bu arada 35 yaşındayım

Benim ilk denemem. Tuplerimin kapalı olduğunu öğrendim esimde de hem hız hem yapı sorunu var..27 yaşındayım..zzaten daha 1 yıl olmadı evleneli ama sorunu öğrendik hemenhemen.su an hangi surectesin canım

Çok gencsin bence ilkinde tutunacak bebeğin seni hiç ugrastirmayacak erken davranmanız da bi avantaj inşallah mutlu haberlerini alırız burdan. Benim yarın sabah yumurtalarım toplanacak

Ins hepimizle beraber inş. .iiyi düşünmeye çalışıyorum kitap okuyorum bol bol dua.pdua.peki sana hangi ilaçlar verdi ve kaç dozda kullanıyorsun. az kalmış senin süreçte allahım inş bebeğini verir kucağına hayırlısı ile.

Benim yumurtam az olduğu için 1 ay önceden dhea kullandım adetin 3. Günü de ilaçlara başladık fostimon 300 luk merional 150 lik 11 gün kullandım bu arada son 4 gün cetrotide kullandım yumurtalar erken catlamasin diye dün son dozunu yapıp dr a gittim yani dün aksam saat 9 da da catlatma ignesini yaptım yarın sabhta yumurtalarim toplanacak sen daha iğne asamasindasin sanırım inşallah herşey yolunda gider

Evet iğneye bugün başlıcaz daha ama bi de coraspin verdi bsna folik asitle. Bi ilaç daha var yumurta baskilayici dediler ama o sonraymis sanırım. Gonalf benim de 150lik.hHayırlısı ile olsun inş hepimizin.peki iğne sürecinde nasıl beslendin neler yaptın

Canım öncelikle bol bol su iç yumurta kaliteni bilmiyorum ama incir tuketebilirsin kaysi ceviz ama en önemlisi su ben ilk tedavi de çok kilo almıştım şimdi 7-8 kilo verdim kabızlık sorunum vardı ekmeği sadece kahvaltıda tükettim o da çok az mevsim dışı hicbisey yemedim domatesi en son geçen yaz yedim mesela ekmeğin yerini incir kaysi ceviz kuru üzüm aldı ona rağmen kilo verdim. Sana tavsiyem catlatma igmesini vurulduktan sonra seni ve eşini rahatsız edecek gaz ya da ishal yapacak şeyler tüketmeyin benim başıma geldi de ondan yaziyom insallah allah nasip eder de transferini de olursan acı eksi ve tuzlu şeylerden uzak dur aklıma gelirse yazarım daha bu arada esine de yedir inciri faydası oluyor diye duydum bi de havuç suyu

Back
X