canım ya dun çok yorgundum bı uyumuşum..............ohhhhhhhhhhh................çok ıyı oldu valla.......ama sen aklımdaydım ...neye karar verdın inş ıyı olacak ...........kendıne ıyı bak sabah inş açarım yıne.............ben şimdi çıkıcam k k nın bulışması var oraya gıdecem tanışıcam bıkaç kışıyle inş ahh sende olsan gelırdın tanışırduık ya.........hadı hoşçakal
slm amerikalı nasılsın iyiymisin benimde tüplerim baglı bu ikinci tüp bebk ılkıde pozitifti sanırım tedavinin tüplerle bi baglantııs yok arkadasım ama genede karar senin hakkında hayırlııs olsun ne diyelim
canım ya..........çok guzelddı ama bu kısımdan kımse yoktu.........konuştulkarımla oosterdım bıde ınş bızde yazın tatılde yapareız..........sen neyaptın .....bu satte gırmışşın tam ben yenı çıkmışım fotolara bakıyodum[/QU bende cok yogundum yorgundum bu hafta sonu cok gece kalmadim erken yattim cani insaallh benim ameliyat haftaya saliya insallah dua et canim
merhaba amerikalı sayfalrın hepsini okumadım ama yazmak istedim başlığına göre..
ben 2 kere doğal yoldan hamile kaldım ikiside dış gebelik oldu.2.dış gebelikten sonra dr lar tüplerimden kurtulmam gerektiğini söyledi.laporoskopi yapıpı o sıradaki duruma göre alacaklar yada bağlayacaklardı.ki benim dr um bağlamak daha iyi diye düşünüyor yumurtalıklarla bağlantısı olan damarlar olabileceği için yumurtaları tehlikeye atmak istemiyor biliyorsun yumurta olmazsa bebekte olmaz.fakat ne rahim filminde ne usg de tüplerde sıvı görülmeyince hiç elimiz gitmedi bağlamaya ve 3 kere tüp bebek denedik malesef negatif oldu.sonra laporoskopiye karar verdik mecburen.o arada nolur nolmaz diye korunmayı bıraktım ve laporoskopi sırasında yine doğal yoldan hamile kaldığım ama yine dış gebelik olduğu anlaşıldı .yani 3.dış gebeliğimi geçiriyordum ve doktorum kapadı tüplerimi.
sonra 4.tüpbebeği denedik ve tuttu.malesef sonuca gidemedim ama tuttu.onu atlattıktan sonra 5.yi denedim ve geçen cuma sonuç aldık şu an hamileyim inşallah bu sfere sonuna kadar giderim.
yani diyeceğim oki tüplerde sorun varsa mutlaka microyu olumsuz etkiliyor.
başta hamile kalınsa bile düşük ihtimali diğer gebeliklere göre çok fazla.
bu maddi manevi çok zor bir yol iyi karar ver canım.beim gibi tüplerini bağlatıp hamile kalan pek çok arkadaş tanıyorum.hatta bir tanesi 3 üzlerini aldı kucağına..
hakkında haıyrlısı olsun canım..
elif yildiz bu cesaretlendirici bilgi için arkadaşım adına ben teşekkür ederim......
İnşallah bebeğini bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın.....
ben de bu yolda çok emekler verdim.1 kez dış gebelik geçirdim, iç kanamayla ameliyata alındım.bir de 21 haftalık oğlum karnımda öldü.mutlu sona yaklaşıp kaybetmek negatiften daha zormuş....
aşamalar ilerledikçe acın artıyor.rabbim kimseye yaşatmasın.......rabbim herkese emeğinin karşılığını versin.........darısı da bize olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?