tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

canim tanistinmi kimseyle nasil gecti

canım ya..........çok guzelddı ama bu kısımdan kımse yoktu.........konuştulkarımla oosterdım bıde ınş bızde yazın tatılde yapareız..........sen neyaptın .....bu satte gırmışşın tam ben yenı çıkmışım fotolara bakıyodum

canım işim var çıkıcm o yuzeden aramadım senı............kendıne ıyı bak ya neye karar verdın.........olucakmısın amelıyat...............

slm amerikalı nasılsın iyiymisin benimde tüplerim baglı bu ikinci tüp bebk ılkıde pozitifti sanırım tedavinin tüplerle bi baglantııs yok arkadasım ama genede karar senin hakkında hayırlııs olsun ne diyelim

canım çook geçmiş olsun.şimdi soruna ne cevap versem bilmiyorum.bu kararı dr un vermeli yaa niye sana bırakmış ki????
hakkında hayırlısı olsun...

ya dr sol tupun icinde ki sivi embriyoyu oldurur dedi belki gecen yilda dis gebeligin sebebi buydu dedi bakalim ya su ulkede hastanelrden cikmaz oldum ya benim kadar giden yoktur herhalde bide cevremde de cok yabanci insan taniyorum hep ivf le couck sahibi olmuslar hic dusen yada disgeblik geciren yok hep dogumla sonuclanmis darisi hepimize insallah sen ne yaptin canim bebisler nasillar

salı mı canım inş hetırlısıyla rahatcacık geçer............hiç kafana takma............inş sonu guzel olacajk...........dua etmem mı ...............inş edıcemmmmmmmmmmm

merhaba amerikalı sayfalrın hepsini okumadım ama yazmak istedim başlığına göre..
ben 2 kere doğal yoldan hamile kaldım ikiside dış gebelik oldu.2.dış gebelikten sonra dr lar tüplerimden kurtulmam gerektiğini söyledi.laporoskopi yapıpı o sıradaki duruma göre alacaklar yada bağlayacaklardı.ki benim dr um bağlamak daha iyi diye düşünüyor yumurtalıklarla bağlantısı olan damarlar olabileceği için yumurtaları tehlikeye atmak istemiyor biliyorsun yumurta olmazsa bebekte olmaz.fakat ne rahim filminde ne usg de tüplerde sıvı görülmeyince hiç elimiz gitmedi bağlamaya ve 3 kere tüp bebek denedik malesef negatif oldu.sonra laporoskopiye karar verdik mecburen.o arada nolur nolmaz diye korunmayı bıraktım ve laporoskopi sırasında yine doğal yoldan hamile kaldığım ama yine dış gebelik olduğu anlaşıldı .yani 3.dış gebeliğimi geçiriyordum ve doktorum kapadı tüplerimi.
sonra 4.tüpbebeği denedik ve tuttu.malesef sonuca gidemedim ama tuttu.onu atlattıktan sonra 5.yi denedim ve geçen cuma sonuç aldık şu an hamileyim inşallah bu sfere sonuna kadar giderim.
yani diyeceğim oki tüplerde sorun varsa mutlaka microyu olumsuz etkiliyor.
başta hamile kalınsa bile düşük ihtimali diğer gebeliklere göre çok fazla.
bu maddi manevi çok zor bir yol iyi karar ver canım.beim gibi tüplerini bağlatıp hamile kalan pek çok arkadaş tanıyorum.hatta bir tanesi 3 üzlerini aldı kucağına..
hakkında haıyrlısı olsun canım..

elif yildiz bu cesaretlendirici bilgi için arkadaşım adına ben teşekkür ederim......
ınşallah bebeğini bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın.....

ben de bu yolda çok emekler verdim.1 kez dış gebelik geçirdim, iç kanamayla ameliyata alındım.bir de 21 haftalık oğlum karnımda öldü.mutlu sona yaklaşıp kaybetmek negatiften daha zormuş....
aşamalar ilerledikçe acın artıyor.rabbim kimseye yaşatmasın.......rabbim herkese emeğinin karşılığını versin.........darısı da bize olsun.....

gozun aydin canim insallah kucaginada alirsin tesekkur ederim ilgilendigin icin benim kendi dr um baglansin dedi o yonlendirdigi dr ben tuplere girdigim zaman baglanamayacak gibiyse alayimmi dedi iste orada bu sorunla karsilastim insallah bi sey olmaz sorunsuz atlatirim bu laporoskopiyi bakalim ne olacak

amin canim insaalah darisi hepimizn basina olsun ALLAH bu acilarimizin yerini bebeklerle doldursun sen ne yaptin ne zaman basliyorsun tedaviye

inş sorunsuz geçer........................hıç kafana takma canım..........rabbım kolaylık versın

canım kendıne ıyı bak ben uyucam...........sabah belkı gırerım ....işlerın yoğun senınde.........amelıyattan sonra hemen başlıcanmı tedavıye...............inş herşey guzel olacak.............inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

el muallimmmm kiz uyudunmu hemen burada saat aksam 6 30 su anda anca geldim isten yemek memek derken yeni actim kk yi evet dr hemen baslayacak tedaviye bilmem iyimi olur hemen baslamak ne bileyim hele su saliyi bir atlatayimda hayirlisiyla dua et canim bana gorusuruz canim uyaniver ara sira ALLAH sanada kolaylik versin her seyin kolay gecsin insaallah

nıye hıç yazmadın olacağını...................ben gezıyoon bılıyorum....aşkkoolsuuuuuuu...............ama rabım şıfa versın inşşş......................inş tedavıyede başlarsın...................ne zaman şımdı başdıcannnnnnnnnn................uyudun galıba......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…