tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

bakkkkkk yıne yokksunnnnn....................mısafırın geldııı herhalllll......................canım ya...........gıdıommmmmmmm............

evdeyıımm ama bazen çıkıyoommmm netten ...uyuyommmm....eşimle sohbet çayyy........sen yoksunnnnn...............bak yıne benı ektınn...senı senı....zaten gunler geçtıkçe korkularda yaklaşıyoooo

bakkkkkk yıne yokksunnnnn....................mısafırın geldııı herhalllll......................canım ya...........gıdıommmmmmmm............

kiz aslinda buradydim ve acikti bu acikken yani bu sayfada olunca cevap gelmiyor biliyormusun ciktim artik aaaaaa bi baktim sen coktaaan bis eyler yazip gitmissin bile eee ben ne yapayim simdi

canım ya acık değıldı sarı olmustunnnnn..............dedım artıkk gelmezzzz...............neyse senede bırgun sarkısı bıze uyarrrr

he he onlar o zaman gitmisti ben uzanmis uyukluyordum bu antibiyotikler beni sersem yapiyor biliyormusun 450 mg gunde uc defa aliyorum biraz yuksek degilmi yaa yani gunde 1350 mg yapiyor gunde neyse sali gunu carsamba gunu bitiyor

ayyyy...........kı
yamammmmmmmmm..............neyse bıtecek inş.........tedavı vaktı gelecekkk sonra senı beklıcezzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…