tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

bakkk şımdı hatırladıımm salı demıştın...............................ya ben unutmuşum ole yoğunum kı....tuhh ya çokkkkkkkkkkkkkkkkkk ozurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................senağlamaÇok üzgünüm çoook

unuttum amelıyat gununu ama inan hep dua ettım ...aklımdasın sadece gunu unutmuşum...........olmuyo.....ve babyyyy ye çokkkkk sevındıkkkkkk

hadı canımmmmmmmmm dua etttttttt..............gıdıyorummmmmmmmmmmmm
yoksa bana küstün mü......................dayanamammmmmmmmmmmmmmmmmmm

nerdesıınn canımmmm yaaaaaaaaa ...............nasılsınn ........ağrınnn varrrmı..............yazzz hadddddııııııııııı

el muallim ozelde gonderemedim coktumu ne yapti buraya geldim pzt si gece donduk sali sabahta erkenden gidince yazmya firsat olmadi 8 -9 saatli bi yoldu bi de onun ustune anestezi dun manyakl gibiydim sali pzt si gelirken new jersey e ugradik orada daha cok turk var ve cesit var bende belki lazim olur diye ari poleni aldim cunki burda hic gormedim onu nasil kullaniyorsun bir bilgin varmi canim

arı polennı sabah aç karnına bı tatlı kaşığı.............ama tahta kaşık kullan ...demır kaşıkk vurma ..............rabbım şifa vresunnnnnnnnnnnnnn

el muallim bu ari poleni toz olandan bahsediyorum solemeyi unutmusum e zaman basliyayim igneleri vurulurkenmi yoksa simdimi tesekkur ederim canim

sen ballı karışık almadın mı............benım bıldığim bunu bu tatlı kaşığı bal bıde ondan karıştır ye....adetın ıkıncı gunu başla inelere yum toplanana kadar........ben tarçın bal çorekotuu karıştırıp yedım hersabah...........senın yum gelışiminde bu problremm var mı.............inş guzel gelışıiler.......beklemden başlıcan dımı bu ayyy tedavıye..............moral de onemlı...........ıyuı olmaya çalış canımmmmmmm

amerikalı ameliyat olmuşsun...geçmiş olsun canım....İnşallah herşey daha güzel olacak......

sag ol canim tesekkur ederim insaallah hepimiz icin guzel seyler olsun artik sen ne yaptin canim moralin nasil iyimi adananani havasi guzelmis bu aralar nazar degmesinde tadini cikar burada bir kapali bir kapali bir yagmur salidan beri neyse seninde icin kararatmayayim gorusuruz canim optum bye

bakk sen......dahja dur canım....kesınleşıncwee ben yapcemm asıl kaprısıııı..............ya dun beklettın benı....bı tost yıyemedınn....neyse bugun goruşelımm evdeyım ben valla.............

yap canim onlar bi tuttsunda kaprisini cekerim ama sen hemen sikayet ediyorsun benim kaprisiminden he he saka saka senin de cuman mubarek olsun canim bugun is arkadaslarim gelecek ziyaretime onlari bekliyorum su an saat 12 30 a geliyor oglen 1 ile 2 arasi onalrinda oglen yemek saati zaten benim is trafik olmassa 5 yada 7 dakika suruyor yakin yani sen neler yapiyorsun canim

canım adana yanıyor valla sıcaklar başladı....kafamçokkarıştı

moral bir aşağı bir yukarı gidip geliyor ama daha çok aşağılarda...:1no2:

canımmmm yıne yoksun.............ben şimdi geldım.........sana ıyı oturmalar...............arkadaşlarınl a canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…