- Konu Sahibi Krizantem1147
-
Haklısınızzyok artık ne alakası olcak
hepimiz günahkarız sonuçta , türbeye girince topluca düşmemiz lazım , ayakta adam kalmaz
evham yapma canım düşmüşsün sadece olabilir...Fazla takılma böyle şeylere...Kalbin temiz işte ne güzel düşmekten bile günah mı işledim diye mana çıkarıyorsun :)Ya ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçasıbi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı
evham yapma canım düşmüşsün sadece olabilir...Fazla takılma böyle şeylere...Kalbin temiz işte ne güzel düşmekten bile günah mı işledim diye mana çıkarıyorsun :)
Haklısın canım teşekkür ederimm :)bu bir yanlışın olduğu anlamına gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama öyle olsa bile iyi tarafından bak. Frkında ol diye tövbe et diye bir işaret olabilir. Ki gerçeten böyle bir anlam taşıyor mu bilmiyorum. Üzme kendini lütfen dediğim gibi bir fırsat olarak gör dua edip tövbe etmek için :)
Yok canım gayet iyiydim de halbuki :)bir şeye mi sinirlenmiştin? sinirlimiydin...
Canım zaten bir arkadaşın tavsiyesi ile gittim. Ve duyulmuş da Yuşa hazretleri diye. Çok şükür ben biliyorum orada duamı ettim Allahımdan istedim. Kendisine bir Fatiha okudum o kadar. Dileğim oldu da ama Allahımdan istedim diye oldu biliyorum. Sadece içimi rahatlatmak için küçük çocuklara bir şeyler dağıttım o kadar.Turbe ziyaretlerini bizim vatandaslar niye farkli algiliyorlar bi turlu anlayamiyorum . Evde kildiginiz 2 rekat namaz ardindan dua etmek en mantiklisi . Turbelere ise orada yatan rahmetlilerin ruhlarina okumaya gidilmesi daha mantikli olur diye dusunuyorum. Hem Allah korusun batila sapmakta var isin ucunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?