- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Krizantem1147
-
Çok teşekkür ederim canım haklısın sen de:) hepimizin inşallah:):) vesvese canım bunlar tövbe de felak nas okuyup kalbini ferah tut allah gönlüne göre versin inşallah
Haklısın canım işte denk gelmiş de olabilir. hayırlısını versin Allahım hepimize. :)uzulme cnm ama turbede sadece fatiha oku onun ruhu icin kendin icin bisey isteme kendin icin evinde mis gibi ser seccadeni kil 2 rekat namaz ac ellerini Rabbime iste ne kadar isteyebiliyorsan cunku Rabbimden istedigin hicbirsey ona fazla gelmez sadece hayirlisini iste uzme kendini
Evet canım gönülden ettiğim dualar çok şükür kabul oldu hep :) teşekkür ederimm:)Türbeleri putlaştırmak oluyor sizinki, aman dikkat edin. Türbe ziyareti iyidir, hoştur; ama gönülden edilen bütün dualar değerlidir.
Teşekkür ederimm canım:))uzulme cnm ama turbede sadece fatiha oku onun ruhu icin kendin icin bisey isteme kendin icin evinde mis gibi ser seccadeni kil 2 rekat namaz ac ellerini Rabbime iste ne kadar isteyebiliyorsan cunku Rabbimden istedigin hicbirsey ona fazla gelmez sadece hayirlisini iste uzme kendini
Aynen benim oğlumlada kızım çok kaza atlatırlar oğlumun kaş alnı dikiş içinde küçük kızımın düştü düşerken çoçuk güvenlik kapısını tutuyor oda yerinden fırlayıp kızımın üstüne hızlı birşekilde düşüyor gördüğümde baygın ve çenesi açılmış kan içindeydi hemen dikiş atıp iki gün uyuttular soluksuz uyudu kuzum onun günahı neydi daha 3 yaşında masum bebeğin yapmayın allah aşkına düşmek ne zamandan beri günah sayılmış yada günahlarımızın bedeli sayılmış olsaydı yaşadığım ülke diye birşey kalmazdı ziraaa ülke allahın varlığını bilmeyen müslümanız diye bizi aşşağılanlarla doluyken allah hergün ceza verseydi ne olurdu hergünümüzDüşmek de insanlığa dair,hata yapmak da.Hata yaptı diye düşülseydi her gün hepimizin kafa göz dağılırdı.Takma kafana.
Çok haklısın canım... İşte normalde olsa zaten düşünmem. Yani çıktım orada olması garip oldu:) bi de din öğretmeni arkadaş öyle deyince yani üzüldüm. :) çok geçmiş olsun canım size de Rabbim korusun bizi, çocuklarımızı, ailelerimiziAynen benim oğlumlada kızım çok kaza atlatırlar oğlumun kaş alnı dikiş içinde küçük kızımın düştü düşerken çoçuk güvenlik kapısını tutuyor oda yerinden fırlayıp kızımın üstüne hızlı birşekilde düşüyor gördüğümde baygın ve çenesi açılmış kan içindeydi hemen dikiş atıp iki gün uyuttular soluksuz uyudu kuzum onun günahı neydi daha 3 yaşında masum bebeğin yapmayın allah aşkına düşmek ne zamandan beri günah sayılmış yada günahlarımızın bedeli sayılmış olsaydı yaşadığım ülke diye birşey kalmazdı ziraaa ülke allahın varlığını bilmeyen müslümanız diye bizi aşşağılanlarla doluyken allah hergün ceza verseydi ne olurdu hergünümüz
Ya ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçasıbi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı
Canım ya çok geçmiş olsun:)) kaza işte geliyorum demiyor:))türbe de düşmek bi işaretmi bilmiyorum ama ben de camide halıya takılıp yere kapaklanmıştım küt diyede ses çıkmıştı , alttan erkekler noluyo yukarda diye söyleniyodu, bir kere de namaz kılarken kadın eteğime bastı indirdi aşağı ben iyi yaşıyom valla çarpılmadım :)
Onları kurtardımmm canım :)) zaten yarısını küçük çocuklara vermiştim çok beğendiler birer tane daha aldılar Allahtan:) bi de teyzelere vermiştim. Bir adet fırladı yere düştü kalan 2-3 tanesini kurtardım o hengamede :)Kurabiyelere noldu ? :)
Onları kurtardımmm canım :)) zaten yarısını küçük çocuklara vermiştim çok beğendiler birer tane daha aldılar Allahtan:) bi de teyzelere vermiştim. Bir adet fırladı yere düştü kalan 2-3 tanesini kurtardım o hengamede :)
Gecmis olsun tatlim. Oyle seymi olur. Dusunme oyle seyler. Birde boyle dusun belki de ziyaretin buyuk bir kazanin önüne gecti. Belkide düşmenin sonucu farkli olabilirdi. Allah kabul etsin canim.Kızlar çok moralim bozuk( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım (( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım Paylaşmak istedim sağ olun (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?