Türbede düşmek? :(

uzulme cnm ama turbede sadece fatiha oku onun ruhu icin kendin icin bisey isteme kendin icin evinde mis gibi ser seccadeni kil 2 rekat namaz ac ellerini Rabbime iste ne kadar isteyebiliyorsan cunku Rabbimden istedigin hicbirsey ona fazla gelmez sadece hayirlisini iste uzme kendini

Haklısın canım işte denk gelmiş de olabilir. hayırlısını versin Allahım hepimize. :)

Teşekkür ederimm canım:))

Düşmek de insanlığa dair,hata yapmak da.Hata yaptı diye düşülseydi her gün hepimizin kafa göz dağılırdı.Takma kafana.
Aynen benim oğlumlada kızım çok kaza atlatırlar oğlumun kaş alnı dikiş içinde küçük kızımın düştü düşerken çoçuk güvenlik kapısını tutuyor oda yerinden fırlayıp kızımın üstüne hızlı birşekilde düşüyor gördüğümde baygın ve çenesi açılmış kan içindeydi hemen dikiş atıp iki gün uyuttular soluksuz uyudu kuzum onun günahı neydi daha 3 yaşında masum bebeğin yapmayın allah aşkına düşmek ne zamandan beri günah sayılmış yada günahlarımızın bedeli sayılmış olsaydı yaşadığım ülke diye birşey kalmazdı ziraaa ülke allahın varlığını bilmeyen müslümanız diye bizi aşşağılanlarla doluyken allah hergün ceza verseydi ne olurdu hergünümüz

Çok haklısın canım... İşte normalde olsa zaten düşünmem. Yani çıktım orada olması garip oldu:) bi de din öğretmeni arkadaş öyle deyince yani üzüldüm. :) çok geçmiş olsun canım size de Rabbim korusun bizi, çocuklarımızı, ailelerimizi

türbe de düşmek bi işaretmi bilmiyorum ama ben de camide halıya takılıp yere kapaklanmıştım küt diyede ses çıkmıştı , alttan erkekler noluyo yukarda diye söyleniyodu, bir kere de namaz kılarken kadın eteğime bastı indirdi aşağı ben iyi yaşıyom valla çarpılmadım :)

Canım ya çok geçmiş olsun:)) kaza işte geliyorum demiyor:))

Gecmis olsun tatlim. Oyle seymi olur. Dusunme oyle seyler. Birde boyle dusun belki de ziyaretin buyuk bir kazanin önüne gecti. Belkide düşmenin sonucu farkli olabilirdi. Allah kabul etsin canim.

Bi kere orasi türbe degil, bu biiiir
Ikincisi ise Allah her yerde, illa duanizin kabulu için ozel yerlere gitmenize gerek yok.
Ucuncusu ise sirf dua etmek icin oraya gidiyorsaniz bu sirktir.
Dorduncusu ise dusmekle dualarin kabulunu falan nasil bagdastirdiniz acaba?

O zaman Mekkede vefat edenlerin vay haline..

Cidden hic ilerlemiyoruz, hep bir şeylerden medet umuyoruz hep hep....

Din öğretmeni arkadaşın olayı abartmış. İnsanlık hali ayağın takılmış düşmüşsün işte, bunun günahla ne alakası var yahu!

Bu kadar takılmayın Yuşa'nın her yeri dağ tepe bayır.
Allah dualarınızı kabul etsin.

Niye boyle herkesin basina gelebilecek basit olaylara ilahi anlamlar yuklemek istersiniz anlamam. Turbede dustum, yok demek ki gunahimin cezasini cekiyorum filan... Bunun sonu yok. Kalkarsiniz dustugunuz yerden, bir dahaki sefere de bastiginiz yere dikkat edersiniz olur biter. Her seyin altinda mana aramak, hele de bu turlusu, bana sagliksiz geliyor acikcasi.

Puff bi laf var ya hani imam oss... Cemaat sı...r diye. Din öğretmeni böyle şeylere inanırsa biz napalım. Bir de zaten günahlarımızın cezası öyle bi düşme iki sıyrık olaydı peygamber efendimizi günahkarım diye sabahlara kadar ayakları şişene kadar namaz kılıp ibadet etmezdi.
Ayrıca türbe ziyaretleri tabiki güzel bir şey ama sadece gidip kabir sahibine fatiha bağışlayarak, ya da bir Yasin okuyarak. En küçük bir dilek vb bile Allaha şirk koşmaktır. Velhasıl kelam düşmenin bence türbeyle alakası yok. Heryerde düşüyoruz sonuçta geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…