Türbede düşmek? :(

nolcak cnm,nazara gelmis olabilirsin ya da dikkatsiz anina gelmis olabilir..
hic vesvese yapma,icini rahat tut.

Canım benim ya bir yerin acıdı mı ? Elide kurabiyelerle düşmüşsün çok üzüldüm ya nedense.. Ayrıca öyle kötü düşünme öyle şey mi olur muş.

Rabbim kabul etsin canim. Hani benim demek istedigim arada cok ince bir cizgi olmasi farkinda olmadan hasa sirke girmekte var isin ucunda , ne dilersek Rabbimizden olmali , belki bu konu araciligiyla karistiranlarada yol gostermis oluruz.

Teşekkür ederim canım:)

kendinle çeliştiğinin farkında mısın, türbeden medet ummuyosun fatiha okuyup allahtan istiyosun burası çok iyi ama türbede düşünce aman ne günah işledim de türbede düştüm diyosun :) geçmiş olsun ufak bi kaza kilise de düşsen aynı şeyi düşünecek miydin

Canım ben zaten sabahtan hiiç kaile almadım olayı düştüm hani dizim kanadı falan düşünmedim. Ama içime bir kurt düştü. Sonra bu kurt içimdeyken arkadaş da öyle deyince üzüldüm. Buraya da yani böyle bir şey var mı vs amacıyla yazdım. Kiliside düşünmezdim tabii. Ama o çok ayrı konu:))

:) vesvese canım bunlar tövbe de felak nas okuyup kalbini ferah tut allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…