- Konu Sahibi Krizantem1147
-
Sadece düşşnüz bundan Altın'da aranılmak yada bu kadar çok üzülecek kadar kafanıza takmanız gereken bir durum yok bence :)Kızlar çok moralim bozuk( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım (( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım Paylaşmak istedim sağ olun (
Ay canm çok tatlisin ya öyle şey mi olur millet camiye fln gidemezdi günahsiz kul mu var su dünyada cnm kafana takma öyle dalmissin ki o huzura onunu gormemissn isteKızlar çok moralim bozuk( bugün beykoz tarafında, geçen sefer gittiğim ve orada dua ettiğim ve olumlu sonuç aldığım türbeye gittim. Bir şeyler dağıtmak amaçlı. Türbelerden asla umut beklemem sadece orada Allahtan isterim bir Fatiha okurum. Zaten gittiğim 2.türbe :) (merak edenler için Yuşa hazretleri) ve duamı ettim, bi kaç kurabiye dağıttım ve yere yapıştım (( çok üzüldüm yani kendimi kötü hissettim çok şükür bir günahım suçum yok, elbette vardır hatalarımız ama bariz bir şey yok çok şükür dizimde sıyrıklar var sadece. Ama neden türbede düştüm bi suç günah mı işledim diye düşüncelere daldım Paylaşmak istedim sağ olun (
Kurabiyelere bişi oldu muYa ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçasıbi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı
Ah bu hurafeler batillar korkutmalar...hay ben o din ogretmenini emi...ne ilgisi var yaYa ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçasıbi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı
kurabiyelere bişe oldumuYa ne bileyim arkadaşım da din öğretmeni biraz korkuttu açıkçasıbi suç mu işledin dua ettikten sonra düştün birden falan yani basamağı görmeyip düştüm elimde de dağıttığım kurabiyeler vardı
Aynen yil 2015 millet uzaya gider biz ise tekke turbeye mum dikmeye caput baglamaya devam :)) hele ramazan ayinda oruc baba turbesine sirke ve ekmekle gidenler telli babadan tel koparmalar mum dikmeler cocugumolsun diye al sana bir gobek ver bana bir bebek liste uzaar giderBu konu kapanırr.
Yorum yapmak gerekirse çok gereksizce kendini sıkmışsın, türbede düştün diye günahkar olmaz. Dikkatsiz olursun net.
Yıl olmuş 2015 millet uzayda yaşamı buluyor. Biz ne yesek orucunuz bozulur, ne yapsak abdestimiz kaçar diyoruz. İşte bu yüzden müslümanlar bir adım bile atamıyorlarr!
Aynen yil 2015 millet uzaya gider biz ise tekke turbeye mum dikmeye caput baglamaya devam :)) hele ramazan ayinda oruc baba turbesine sirke ve ekmekle gidenler telli babadan tel koparmalar mum dikmeler cocugumolsun diye al sana bir gobek ver bana bir bebek liste uzaar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?