Türk -çerkes evlilikte anlaşabilir mi

enee ne tatlısınız :) umarım hep mutlu olursunuz böyle analı kızlı

çok ilginç gerçekten.. ne kadar aşağılayıcı...
çok ilginç gerçekten.. ne kadar aşağılayıcı...
Aynen cnm cok garippp bunuda duydum acaba daha neler duycazzzzz.dediyim gibi ALLAH SABIR VERSIN boyle birsey yasayan herkeze uzuldumm acikcasi genel olarak yahu insan niye kendini opturur eli
enee ne tatlısınız :) umarım hep mutlu olursunuz böyle analı kızlı
Amin canim cooook tesekkur ederim.zor bir surecdi ama sukur sonunda anlasdikkama eskiden ooooo coook zordu.simdi yumsadi cok sukur

böyle bir adeti asla ve kat'a kabul etmezdim.
insanlar yaşlandıkça yumuşuyorlar :) ne mutlu sana :)

Valla Türk ile kürt hiç mi hiç olmuyor!!
ırklar ayrı olunca olmuyor bu devirde anlaşma..(çok aşıklarsa bilemem de gene)
ama size bişey diyemem dersem belki istisna olurda etkilemekten korkarım

böyle bir adeti asla ve kat'a kabul etmezdim.
insanlar yaşlandıkça yumuşuyorlar :) ne mutlu sana :)
Aynen canim benim esim tarafda sadece el opme olayi var onu bile kabul etmedim kayinvalidem demode insan degil cok sukur eglence sever pozitif ondan dolayi asabildik ikimizde pozitifiz yoksa zor olurdu... kaldiki kol bacak opmekk cook ayip....

Valla Türk ile kürt hiç mi hiç olmuyor!!
ırklar ayrı olunca olmuyor bu devirde anlaşma..(çok aşıklarsa bilemem de gene)
ama size bişey diyemem dersem belki istisna olurda etkilemekten korkarım
Kurt turk iliskisi degilki konu cnm??konuda kurt gecmiyoki yalnis anlamisin cerkezle turk evliliyi konu.

Sevgiline sor gelenek var mı sizin ailede filan yanlış anlmyck bir şekilde sor..

birsey var ki iyi düsünmelisin...
bazi erkekler, her türlü kabulümsün derler, seni nasil tanidim, nasil sevdimse öyle kabul ederim derler
ama gel gör ki, evlendikten sonra, onlara uymani, onlara göre yasamaya zorlarlar!!!
bir laf vardir gelin ata binmis ya nasip demis....
durumun aynen budur... iyi düsün iyi tasin.!

erkeklerin ne dediği kimin umrunda? ayrıca bir de beylerimiz "her türlü KABULÜMSÜN" diyorlarmış, lütfettiler=)
seccade de koyıyım mı şuraya, hazır başlamışken biraz daha tapın böyle abuk subuk erkeklere=)

Son düzenleme:
Bir arkadasim evli cerkesle. Sadece ailesiyle degil tum sulalesiyle evlenmisim, dıdının dıdısı bile gelip aylarca kalıyor, tanıdık olması yeter haber bile vermeden geliyorlar demişti. Hepsi aynı mı bilmiyorum.. sakin cerkesle evlenme adetlerine alışamazsın diyordu en son

canım benim nişanlım da çerkez ben değilim hiç bir zaman konusu dahi olmadı hatta kp tarafı çerkez ama kv tarafı değil onlarda da olmamış nişanlım ve ailesi acaip rahat insanlar yani tamamen aile yapısıyla da alakalı eskiden dediğin şeyler varmış nişanlımın babannesi aynen sofrada büyüklerle oturmazmış,yanlarında çocuğunu sevmezmiş,kocasıyla konuşmazmış ama kendileri diyorlar onlar eskidendi artık diye. biz nişanlımla onlarında yanında hep şakalaşırız tabi saygı derecesinde. bu konuy erkek arkadaşına aç bence ağzını yokla. ben sormuştum en başlarda öyle birşey olsaydı seninle bu yola zaten girmezdim diyor bence senin erkek arkadaşın ve ailesi de o kdr gelenekçi değil yoksa en baştan başlamazdı.

allaalla etrafımda bir sürü çerkes var,hiç bunlar gibi değil

benim annem çerkes babam çeçen eğer çerkesliği koyu yaşıyorlarsa işin çok zor bir çerkes nişanına gitmiştim öyle iki genç yan yana geliyo yüzük takılıyo falan öyle bir şey yok kadınlar ayrı evde erkekler ayrı kadınların olduğu evde gelin kızımı dikmişler biblo gibi ayakta gelen geçen bakıo seyrediyo kız kıpırdamadan millet yiyip içerken öylece bekle bi su bile içemedi
kaldı ki aşırı derece hizmet beklenir çerkes gelinlerinden önemli olan ne kadar yoğun yaşadıkları bir de bunun çerkes yemekleri kısmı var bol sarımsağa merhaba demen gerek hamur işleri falan bin türlü anlayacağın eğer sıkı çerkeslerse kaç kurtar kendini

Kayseri'de çok çerkez vardır bilirim evet tam olarak anlattığımız gibiler ancak geleneklere ne kadar uyan bir aile olması önemli . Deniz Akkaya'da ,Turan Feyizoğlu da Kayserili ve çerkez .Bizzat pazar günü Kayseri'yi anlatan Kayserililerin olduğu bir programda izledim .Sonuç itibariyle onlara gelinlik yapmak kolay değildir ama iyi insanlardır .Kızları çok güzeldir :) Adige

Buna ek olarak(başka üye de yazmıştır muhakkak) kendi çocuğunu büyüklerin yanında sevemezsin okşayamazsın. Ayıpmışş.
Çerkez olan arkadaşlar alınmasın ama bana en çok bu tuhaf geldi.

Eşimin teyzesi çerkezlere gelin gitmiş. Ben hiç bu konuda konuşmadım zaten kendi kardeşleriyle bile mesafeli.
Aralarında kendi lehçeleriyle konuşuyorlar.

Erkek arkadaşının aile yapısını ona çok soru sorarak işaretleri yakalayarak bulmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…