Türk -çerkes evlilikte anlaşabilir mi

yani adam kendisiyle konuşmamı isterse bana bilezik mi alacak? ben o kadar bekleyemem ki. bende bir dil var tutabilene aşkolsun :)))

Bu özelliğinizi neden ona soru sorarak kullanmıyorsunuz ki? Gelenekleri ve aile yapısı hakkında sıradan muhabbet etmek tabu değildir. Ben bol bol sordum, kendim de anlattım. Ama aile tanışınca bu sefer daha detay öğrendi. İlla bilmediğiniz kültür anlaşılamaz ve garip değil ki, öğrenmenin yolu var yani ne kadar farklı, uyum sorunu olur mu olmaz mı diye.

Ki zaten xler böyledir, benim çevremde gördüklerim şunu yapardı diye dışardan alacağınız hiç bir görüş sizin beraber olacağınız kişi hakkında kesin sonuç falan vermez.

Sizin,cerkezler icin siraladiklariniz,kurtlerde,alevilerde,karadenizlilerde de var.bunlari gordugum icin yaziyorum.fakat onlar eskidendi..simdi oyle bir sey yok.bunlari uygulayacak kizlarda yokkk.hahahaha....benimcerkez arkadasim var , cok rahat insanlar...ayrica cerkezlerde turkiyede oldugundan bizim gibiler..oyle cerkez turk ayrimi diye bir sey yok.sonucta bizim orf ve adetkerimiz cerkezlerde gelip ogrenmislerdirrr...

Onemli olan evlenecegin kisi.

aaa tabi ki sorucam,ben fikir almak için açtım konuyu,baştan okumamışsınız

Aa Cherry nişanlandın mı sen? Yokksa Allah mı söyletti acaba, üç vakte kadar ...?

Ohoooooo, Samson sen olaylari kacirmissin Ben nisanlanali cok oldu. Loch Ness Canavari kardesiyle nisanlanmamizi munasip gordu Ben de nisanlimin kisiligini sorayim dedim, hazir sozu acilmisken :)

Bir de bakirdi zannimca, ama ben onu bozucam merak etmeyin

neee miss cherry blossom nişanlandı mı ? :))

Bizden habersiz neler dönüyor, di mi? Biz de çocuğu göreydik, görüş bildireydik...oo

Ha ha, boz kız yakışır , içimden bir ses bu oğlan esmer güzeli diyor

Benim 3 yillik sevdicegim de cerkes ve yazdiklarina guldum. O dediklerin coook mazilerde kalmis gelenekler. Sadece çok yasli akrabaları varsa onlarin yaninda biraz daha saygili davranman gerekebilir o da bacak bacak üzerine atmamak gibi olağan şeyler. Çerkesler çok iyi ve modern insanlardır hicbir suphen olmasin. Ben senden de rahat yetismisimdir emin ol, ama erkek arkadasimin ailesi benim ailemden de rahat. Tahmin ettiğin gibi sorunlar olmaz gönlünü rahat tut..

Kiz sen niye diger kizlar gibi once meslegini sormuyosun? Evi, arabasi var mi demiyosun?

Cunku kazancim iyi, meslegim de var, maddi sikintim pek yok, o yuzden maddi endiselerim yok. Arabay sordum zaten hatirlarsan Cidden hic merak edip sormamisim, bu cocuk ne is yapar ? Vallahi yeni aklima geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…