aynen canım buErkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp
adam o kadınlarla zorla mı birlikte oldu?
Zorla birlikte olmadı ama seviyor izlenimi veriyordu, mesela bana sarktığı bir dönem oldu, portakal suları getirmeler, sevimlilikler şakalar. İnsan gerçekten sevildiğine inanıyor. Bende zaten güven problemi vardır, bu nedenle ısınamadım, arkadaşlarım daha çabuk güvendiler demek ki.
Zorla birlikte olmadı ama seviyor izlenimi veriyordu, mesela bana sarktığı bir dönem oldu, portakal suları getirmeler, sevimlilikler şakalar. İnsan gerçekten sevildiğine inanıyor. Bende zaten güven problemi vardır, bu nedenle ısınamadım, arkadaşlarım daha çabuk güvendiler demek ki.
Bu daha çok türk kadininin düşünce yapısı ile ilgili. Kendinden 12 yaş büyük kart zamparayla elbette maddi sebepler, dış görünüş gibi şeyler yüzünden evleniyorlar. Kime sorsan düzgün erkek arıyordur ama nerede it ugursuz var onlarla birlikte olup evleniyorlar saçma sebeplerden.
Kesinlikle haklısın, kızın işi zorAdamın pek değişeceğine inanmıyorum.
Hem abi diyip hem de adamla ilişki kurmayı mı düşündün? Aynı cevreden 3 kız cinsel birliktelip yasayarak o adamla evlenmeyi hayal ettiklerine gore kuma olmayımı planliyorlardi?
Burada sizin şirketin kizlarının düşünce yapısı daha dikkate değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?