Türk erkeğinin düşünce yapısı

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Aslında dert değil ama arkadaşlarıma üzüldüğüm için paylaşmak istedim. Ben yurtdışında çalışıyorum, daha önce Türkiye'de çalıştığım dönemde şirkette hem sevimli hem yakışıklı bir abimiz vardı, ve hepimizin maaşları Türkiye ortalamasının oldukça üzerindeydi. Neyse bu abimiz o dönem şirkette olan kızların (ben de dahil) pek çoğuna sarktı, bazıları ile cinsel ilişkileri de oldu. Yakışıklı, zengin, ideal erkek diye düşündü herhalde kızlar.

Bu abi uzun süre evlenmedi, şimdi 37 yaşında. Geçenlerde duydum ki 25 yaşında bir kızla evlenmiş. Şok oldum ve arkadaşlarım adına çok üzüldüm, çünkü bununla uzun süre birlikte olan en az 3 kız biliyorum. Sen bunların emeklerinin hiçbirine yüz verme git kendinden 12 yaş küçük biriyle evlen. Erkekler çok vefasız. O dönem bu adama ben de yüz vermeyi düşündüm, ama uçarı buldum güven vermedi, iyiki yaşamamışım hiçbirşey yoksa şu an kendimi kullanılmış hissederdim. Erkek arkadaş seçerken önemli olan maaş, kariyer, tipten önce kesinlikle ağırbaşlılık ve sizi düşünen iyi bir kalp :KK60:

Bu daha çok türk kadininin düşünce yapısı ile ilgili. Kendinden 12 yaş büyük kart zamparayla elbette maddi sebepler, dış görünüş gibi şeyler yüzünden evleniyorlar. Kime sorsan düzgün erkek arıyordur ama nerede it ugursuz var onlarla birlikte olup evleniyorlar saçma sebeplerden.

Bunu o kadınlar dert edinsinler, güvenilmeyecek bir adama güvendikleri icin..
Burdan yola cıkarak bütün erkekler vefasızdır diyemeyiz icinde hala merhamet duygusunu öldürmemis erkekler de var..
Allah herkesi iyilerle karsılastırsın insallah.

adam o kadınlarla zorla mı birlikte oldu?

Zorla birlikte olmadı ama seviyor izlenimi veriyordu, mesela bana sarktığı bir dönem oldu, portakal suları getirmeler, sevimlilikler şakalar. İnsan gerçekten sevildiğine inanıyor. Bende zaten güven problemi vardır, bu nedenle ısınamadım, arkadaşlarım daha çabuk güvendiler demek ki.

O kız arkadaşlar ve o 'sevimli' beyefendi birbirlerine tam olarak ne vermiş ve ne almışlar bilemeyiz. Yakışıklı,iş bilgisi,çapkınlık vs.. Sadecw bunlardan ibaret bi ilişkiyse e elbette tabii..
Ben herkesin bir eşi olduğuna inanırım yani her erkeği, bu erkek nasıl biri olursa olsun, adam edecek kadın derler ya,, öyle bir kadını vardır bence.

Belki de kendinden 12 yaş küçük dedğiniz kız, ona sevgiyi öğretmiştir. Olabilitesi var elbet. Var ki evlenmiş bu adam.

Zorla birlikte olmadı ama seviyor izlenimi veriyordu, mesela bana sarktığı bir dönem oldu, portakal suları getirmeler, sevimlilikler şakalar. İnsan gerçekten sevildiğine inanıyor. Bende zaten güven problemi vardır, bu nedenle ısınamadım, arkadaşlarım daha çabuk güvendiler demek ki.

Sevmiş de olabilir onları belki çapkın bir adamdır.

seviyor izlenimi değildir o hoşlanıyor izlenimidir. biri size sarkınca hemen bu beni seviyor dememek lazım. adam hoşlanmış şansını denemiş. güvenip güvenmemek karşı tarafın elinde.

adamı suçlayacak bi durum yok.

Bu daha çok türk kadininin düşünce yapısı ile ilgili. Kendinden 12 yaş büyük kart zamparayla elbette maddi sebepler, dış görünüş gibi şeyler yüzünden evleniyorlar. Kime sorsan düzgün erkek arıyordur ama nerede it ugursuz var onlarla birlikte olup evleniyorlar saçma sebeplerden.

Kesinlikle haklısın, kızın işi zor :bicak: Adamın pek değişeceğine inanmıyorum.

Alan razı veren razı. Zorla gidip de o hatunlarla cinsel birliktelik yaşamamış. Kızlar daha sonra ah vah etmemek için bir zahmet kimsenin yatağına girmesinler! Türk erkeklerine mâl etmek çok ters bisey böyle bir durumu. Dünyanın her yerinde geçerli bir davranış. Sonuçta erkek her yerde erkek muhim olan insan olabilmek.

Hem abi diyip hem de adamla ilişki kurmayı mı düşündün? Aynı cevreden 3 kız cinsel birliktelip yasayarak o adamla evlenmeyi hayal ettiklerine gore kuma olmayımı planliyorlardi?
Burada sizin şirketin kizlarının düşünce yapısı daha dikkate değer.

İş ortamında adama abi demiyordum, X Bey şeklinde hitap ediyordum, burada benden de kız arkadaşlarımdan da büyük olduğunu ifade etmek için abi kelimesini kullandım. Aslında ikisi bizim şirkettendi, diğeri başka şirketten ama onu da tanıyordum.

Back
X